Třesot nohou

203
4.12.22 10:16

Třesot nohou

Ahoj všem, měla bych jeden dotaz a to, co může značit třesot nohou. Manžel hrdina tvrdí, že to nic není, ale nevím, mě to normální nepřijde. Je to každou noc, každou noc kdy usne začne třepat nohama, on o tom neví, dělá to jen když spí, ale mě to vždy vzbudí. Už jsem mu říkala že by měl zajít k neurologovi, samozřejmě že nechce, tak já nevím 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66388
4.12.22 10:19
@kacckaJ píše:
Ahoj všem, měla bych jeden dotaz a to, co může značit třesot nohou. Manžel hrdina tvrdí, že to nic není, ale nevím, mě to normální nepřijde. Je to každou noc, každou noc kdy usne začne třepat nohama, on o tom neví, dělá to jen když spí, ale mě to vždy vzbudí. Už jsem mu říkala že by měl zajít k neurologovi, samozřejmě že nechce, tak já nevím 🤷

může to být tohle
https://www.symptomy.cz/…idnych-nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.12.22 10:30

Nejspíš synrom neklidných nohou.

Chce konečně zajít k lékař na preventivku a nechat si udělat rozbory krve, zejména věci jako železo, D vitamín, B12 a podobně.

Pokud se ukáže, že má nižší hodnoty, než by měla a zabere suplementace, tak hurá.

Zároveň to chce upravit životní styl tak, aby uměl kompenzovat stres a nepřidělával si ho zbytečně vlastní hlavou.

Pokud je to klasický kus 30+ který v návštěvě lékaře vidá potupu svého mužství, tak ať začne suplementovat nějaké železo v organické vazbě a k němu nějaký C vtamín. Nezapíjet kávou, užívat po jídle a ideálně 30 minut před a po nejíst mléčné produkty, jinak se to nevstřeá. Plus 2000 UI jednotek D3, 500mg hořčícku ráno a hlavně večer (opět v organické vazbě)

Vydržet alepsoň 3 měsíce.

Ireálně zařadit k tomu, než půjdete spát, že si vzájemně namasírujete nohy - tím že uvolní napětí, tak sníží šanci, že bude v noci kopat. Pokud ta masáž přejde v oboustraně uspokojivý sex, tak jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí