Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky. Potřebovala bych se poradit. Mám teď těžké situace a nevím kam mám dál se obrátit. Snad někdo tady pomůže.
Od malička sem depresivní člověk. Zažila sem potrat v první těhotenství na 12 týdnů, zažila rozvod z manželem. Tak se stalo že soud sem prohrála. Takže v péči má 2 děti manžel. (Já nechci o tom psát víc). Teď musím bydlet z maminkou, oficiálně pracovat nemám práva. Co mě trápí?
Tak asi poslední měsíc mám nekontrolované nervy a emoce. Začala sem kousat ruce, trhat na sobě vlasy a tak dál. Včera došlo do situace když nebyla opilá, ale neadekvátní, vzala nůž i skoro podřezala žíly. V tuhle chvíli vůbec sem ne kontrolovala si a nemohla pochopit co dělám.
Já mám VZP.
Poraďte mi prosím na koho se mám obrátit aby mi pomohly. Já chápu že není to v pohodě, proto chci aby mi pomohly. Ale bojím se i toho že jakmile půjdu do nemocnice mně ne bude povoleno ani vidět se s dětma. Poraďte třeba lékaře který by mi pomohl? Nejsem schopná zaplatit, takže budu ráda někoho co proplatit VZP.
Zavolej si rychlou. To je na hospitalizaci.
@JancaS84 píše:
Zavolej si rychlou. To je na hospitalizaci.
Chudák holka.
Dobrý den maminky. Potřebovala bych se poradit. Mám teď těžké situace a nevím kam mám dál se obrátit. Snad někdo tady pomůže.
Od malička sem depresivní člověk. Zažila sem potrat v první těhotenství na 12 týdnů, zažila rozvod z manželem. Co mě trápí?
Tak asi poslední měsíc mám nekontrolované nervy a emoce.
Příspěvek upraven 02.12.22 v 17:47