Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pohotovost je pro akutní stavy, tam s tebou nic neudělají, max injekci od bolesti. Objednej se k neurologovi a zkus i rehabilitaci, takové dlouhé bolesti často bývají pohybového původu nebo od očí.
Co děláš jinak v poslední dvou týdnech, co máš bolesti?
@mado No jo ale zase u neurologa je hodně dlouhá čekací doba a co budu dělat.. to se asi zblázním. Minulý týden se to ještě nějak dalo ale od pondělí to je hrůza. Myslím že dělám vše stejně až na to že prostě moc nefunguju, snažím se odpočívat, nekoukat do mobilu ani na televizi. Cítím se pořád hrozně unavená a slabá
Tak se nenechej odbyt sestrou u praktika a objednej se k praktikovi, ten tě nasměruje kam jít. Chtěl mluvit s doktorem a aby tě viděl a vyšetřil.
@Anonymní píše:
Ahoj, už druhý týden mě šíleně bolí hlava. Přechází to i do migrén.. trpím bolestmi hlavy už od puberty ale tentokrát je to úplně jiné. Jde to od spánku kolem čelisti až za uši a podél krku. Už nevím co dělat, nejsem schopna normálně fungovat, sestřička u doktorky mě odbyla s tím že to budou zuby, ale to pochybuji.. Osmičky mám vytrhnuté a kazy nemám, nebo necítím žádnou bolest zubu. Měl někdo něco podobného? Jak to řešit? Teď bude víkend a já přemýšlím že zajdu na pohotovost, jenže když někomu řeknu že mě prostě „jen“ bolí hlava nikdo to neřeší. Já nejsem člověk co často chodí k doktorovi nebo na pohotovost, ale já už to fakt nedávám..Zkoušela jsem snad už všechno. Vždy mi zabralo dát si lék, horkou sprchu a pár dní prostě odpočívat ale teď nezabírá nic ani léky. Užívám novalgin.
nemůže to být od trojklanného nervu?
@ivašot. myslím že to bude ten problém. I když bolest hlavy na chvíli ustoupí pořád cítím jakoby tahání čelisti od toho nervu
Uvidím v pondělí co mi na to řekne doktorka
Ovsem ze jed na pohotovost, kdyz trpis a nepomahaji ti leky na bolest. To je dostatecny duvod.
Ahoj, už druhý týden mě šíleně bolí hlava. Přechází to i do migrén.. trpím bolestmi hlavy už od puberty ale tentokrát je to úplně jiné. Jde to od spánku kolem čelisti až za uši a podél krku. Už nevím co dělat, nejsem schopna normálně fungovat, sestřička u doktorky mě odbyla s tím že to budou zuby, ale to pochybuji.. Osmičky mám vytrhnuté a kazy nemám, nebo necítím žádnou bolest zubu. Měl někdo něco podobného? Jak to řešit? Teď bude víkend a já přemýšlím že zajdu na pohotovost, jenže když někomu řeknu že mě prostě „jen“ bolí hlava nikdo to neřeší. Já nejsem člověk co často chodí k doktorovi nebo na pohotovost, ale já už to fakt nedávám..
Zkoušela jsem snad už všechno. Vždy mi zabralo dát si lék, horkou sprchu a pár dní prostě odpočívat ale teď nezabírá nic ani léky. Užívám novalgin.