Ostrohy na patě

2211
1.12.22 20:14

Ostrohy na patě

Prosím Vás, moje maminka (72 let) má ostrohy na patě, že pomalu nemůže ani došlápnout. U doktora ji dali termín má konec dubna. U dalšího doktora půlka ledna, jenže bolesti jsou strašný, navíc má zničene játra po chemoterapii, kterou před 19lety musela mít, takže ani silné léky jaksi nemůže mít. Znáte nějaké babské rady, jak trochu ulevit přírodní cestou? Četla jsem smíchat tvaroh s česnekem a udělat zábal, to mi celkem pomáhá u anginy, může to pomoct? Nebo, neznáte doktora, který bere s tímto problémem a nemá čekací lhůtu jako týden před výplatou? Ideálně Hodonínsko. Já vím, že je to možná utopie, že doktorů je málo a sehnat je na hranici zázraků, ale maminka by si klidně i priplatila, jen ať má s tím pokoj. Kdysi se s tím léčila, dělali ji to laserem a byla moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
1.12.22 20:26

Nejsou to spis ostruhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66461
1.12.22 20:26
@Bellino píše:
Prosím Vás, moje maminka (72 let) má ostrohy na patě, že pomalu nemůže ani došlápnout. U doktora ji dali termín má konec dubna. U dalšího doktora půlka ledna, jenže bolesti jsou strašný, navíc má zničene játra po chemoterapii, kterou před 19lety musela mít, takže ani silné léky jaksi nemůže mít. Znáte nějaké babské rady, jak trochu ulevit přírodní cestou? Četla jsem smíchat tvaroh s česnekem a udělat zábal, to mi celkem pomáhá u anginy, může to pomoct? Nebo, neznáte doktora, který bere s tímto problémem a nemá čekací lhůtu jako týden před výplatou? Ideálně Hodonínsko. Já vím, že je to možná utopie, že doktorů je málo a sehnat je na hranici zázraků, ale maminka by si klidně i priplatila, jen ať má s tím pokoj. Kdysi se s tím léčila, dělali ji to laserem a byla moc spokojená.

jsou to ostruhy. A když už se s tím léčila, nenapsal by jí rehabilitace obvodní? Tam to můžou zkusit ultrazvukem, než se dostane k ortopedovi. Třeba to pomůže, mně to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
1.12.22 20:31

Na ostruhy mi pomohly rázové vlny, obstřik pomohl jen na chvíly, měla jsem na obou nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.12.22 20:35

Mě pomohla měď. Tenký drátek stočený do spirály, přilepit na bolavé místo a nechat působit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
1.12.22 21:12
  1. poridit medene podpatenky, vkladaji se do pruzne gazy na noc.
  2. ultrazvuk nebo razovka - ja mam vyzkouseny ultrazvuk
  3. kdyz uz je echt bolest, tak chtit injekci - pichnou kortikoidy. Pricinu to nevyresi, ale na cas ulevi
  4. boty v miste pod patou musi byt opravdu mekke
  5. poridte mamce Legwoody. Ulevi hodne, nemela by doma vubec chodit bosa, v ponozkach, ani zadnych placatych backorach

Vim, o cem pisu, mela jsem ostruhy taky, vim, jak to dokaze bolet, po ranu jsem se z postele plazila jak háďě v nocni kosily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí