Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nimesil? K čemu? Když nevíš, k čemu se užívá, tak ho neber..a rozhodně nepřispěje tvým játrům..
Vodu, černý čaj, colu…dokud se žaludek neuklidní, nejíst
@pannda píše:
Nimesil? K čemu? Když nevíš, k čemu se užívá, tak ho neber..a rozhodně nepřispěje tvým játrům..
Vodu, černý čaj, colu…dokud se žaludek neuklidní, nejíst
Je mi celkove mizerne. Pisou ze se uziva jako analgetika. Uzivala jsem ho i pri angine.
@Anonymní píše:
Je mi celkove mizerne. Pisou ze se uziva jako analgetika. Uzivala jsem ho i pri angine.
To jako aby tě
nebolelo
![]()
@Anonymní píše:
Holky prosim! Od rana mi neni nic moc. Jedla jsem jedno jidlo, pila caje. Najednou se mi udelalo strasne zle. Kdyz lezim tak je to v pohode, ale jakmile se zvednu tak me hrozne tlaci nad pupikem a zvracim. Chodim shrbena. Neni to zadna bolest, ale jak kdyby mi nekdo hodil nad pupik cihly. Bohuzel uz nemam co zvracet, tak jen rvu jak hyena a maximalne zvracim neco hořkyho. Vzala jsem si nimesil, jediny co mam doma. Kdyz budu zvracet, za jak dlouho se vstreba?
Nimesil?
Spadlo ti něco na hlavu nebo jsi normálně zvyklá zobat dryáky tohoto typu jako bonbónky? ![]()
Za prvé se tenhle lék nikdy neužívá na prázdný žaludek (natož na akutně podrážděný), za druhé rozhodně není určen na příznaky, které popisuješ.
Když ti pomáhá ležení, tak zůstaň ležet…
jestli máš Coca Colu, tak si po lžičkách dej (co nejstudenější a bez bublinek)… no a počkej, až se to uklidní. Holt jsi zřejmě něco špatného snědla nebo chytila střevní chřipku.
@BohunkaP třeba ji nic moc nebylo dukud jsi nezačala předepisovat léky sama ![]()
Uvař si černý čaj, dej tam na špičku nože soli, pár lžiček cukru, vychlaď to a pij po malých doušcích.
@BohunkaP píše:
Nimesil?Spadlo ti něco na hlavu nebo jsi normálně zvyklá zobat dryáky tohoto typu jako bonbónky?
![]()
Za prvé se tenhle lék nikdy neužívá na prázdný žaludek (natož na akutně podrážděný), za druhé rozhodně není určen na příznaky, které popisuješ.
Když ti pomáhá ležení, tak zůstaň ležet…jestli máš Coca Colu, tak si po lžičkách dej (co nejstudenější a bez bublinek)… no a počkej, až se to uklidní. Holt jsi zřejmě něco špatného snědla nebo chytila střevní chřipku.
Coca colu nemam. Nimesil jsem dostala po operaci. Nic jinyho doma nemam. Krome dvou malych deti. Potrebuju trochu fungovat. Zaludek je lepsi, ale citim se jak kdybych mela horecku.
@JiříkMazlík píše:
@BohunkaP třeba ji nic moc nebylo dukud jsi nezačala předepisovat léky sama
Bez si plevelit diskuze jinam.
@Anonymní píše:
Coca colu nemam. Nimesil jsem dostala po operaci. Nic jinyho doma nemam. Krome dvou malych deti. Potrebuju trochu fungovat. Zaludek je lepsi, ale citim se jak kdybych mela horecku.
Takže proto, že máš doma dvě malé děti, si vezmeš lék, který nemá s žaludeční nevolnosti vůbec nic společného a naopak ti ten podrážděný, prázdný žaludek ještě dorazí? Takovou pitomost už příště fakt nedělej.
Zkus aspoň pomalu cucat kostky ledu, to taky pomáhá.
A půllitrovou colu měj doma vždycky v zásobě, to se ti může kdykoli hodit i pro děti.
@Anonymní píše:
Bez si plevelit diskuze jinam.
A nebo co mi uděláš? ![]()
Když žereš tabletky jako bonbóny tak se nediv že bleješ ![]()
@Anonymní píše:
Nezávidím, chtělo to voca colu, s cukrem, kl
Nimesil neber, to není na zvraceni a celkově bys ho neměla brat jen tak, je to dost dryák a mohla sis s tím ten žaludek ještě víc podráždit. Jinak se to musi přežít no, zkouset pít, černý čaj bys mohla udržet, nebo mě pomáhalo cucat kostky ledu.
Holky diky. Nimesil jsem si vzala az po zvraceni, takze zvraceni nevyvolal. Zaludek me bolet přestal, ale citim se jak kdybych mela horecku. Strasne se potim. Teplotu nemam.
@Anonymní píše:
Holky prosim! Od rana mi neni nic moc. Jedla jsem jedno jidlo, pila caje. Najednou se mi udelalo strasne zle. Kdyz lezim tak je to v pohode, ale jakmile se zvednu tak me hrozne tlaci nad pupikem a zvracim. Chodim shrbena. Neni to zadna bolest, ale jak kdyby mi nekdo hodil nad pupik cihly. Bohuzel uz nemam co zvracet, tak jen rvu jak hyena a maximalne zvracim neco hořkyho. Vzala jsem si nimesil, jediny co mam doma. Kdyz budu zvracet, za jak dlouho se vstreba?
Nemáš břišní kýlu nebo máš nějaké problémy o čem víš.