Montované domy

567
17.4.15 13:32

montované domy

Dobrý den, chceme si nechat postavit montovaný dům (pouze stavebnici) a zbytek si svépomocí dodělat. Manžel by se chtěl vejít do 2 milionu celkově. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní firmou, aby nakonec nebyla celková cena nad rámec rozpočtu? Chteli by jsme 5+kk, nebráníme se Bungalovum,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
17.4.15 14:09

Máme montovaný bungalov od Blanické truhlárny a jsme moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.4.15 14:19

@filome Dobrý den, budu s dovolením sledovat Vaši diskuzi, my bychom chtěli dřevostavbu 4+kk a také se vejít do co nejmenší částky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
17.4.15 14:24
@Kasperle píše:
@filome Dobrý den, budu s dovolením sledovat Vaši diskuzi, my bychom chtěli dřevostavbu 4+kk a také se vejít do co nejmenší částky :potlesk:

taky to tak máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.4.15 14:29

@martik83 mají nějaké internetové stránky? Jak máte dům velký? nemáte foto? jak dlouho jste stavěli? kolik stál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.4.15 14:51

Ahoj, podobně jsme stavěli my. Podzim 2007 základové pasy, jaro 2008 základová deska. To vše svépomocí, ale na přesnačku podle projektu firmy. Červen 2008 stavba firmou- jednotlivé díly s okny a vstupními dveřmi, tašky na střechu, fasáda. To vše firma během 8 dnů, stavební koncert.
Vnitřek svépomoc, stěhování prosinec 2008.
Máme 4kk patrový, podkrovní. Bydlení super, zvláště účet za plyn ;)
Stavěli jsme s firmou Haas Fertigbau, Za uzavřenou hrubou stavbu, projekt a nějaké úpravy jsme tenkrát platili 1mil.600tis.
Stavěli jsme s nimi na doporučení kamaráda, který kladně hodnotil právě jejich technologii sendvičů a montáže, což je pro monťák stěžejní věc.
Nejsou nejlevnější, ale jsou kvalitní. Nic jsme nemuseli reklamovat, jsme spokojeni.
Podle mě: 2mil. je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
17.4.15 19:27

Tak to jste bydleli poměrně za brzkou dobu :D, mrknu na jejich stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.4.15 19:55

@filome mrkni na baracky.eu - budeme od nich brát stavebnice, je s nimi perfektní komunikace, teď jsme byli na čumendu na stavbě v uherském ostrohu..už se těšíme! se vším pomůžou, poradí..jsme zatím ve fázi projektu, ale jsme na tom podobně. budeme mít 4kk a rádi bychom se vešli komplet do 1,7 ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
17.4.15 19:56

Jo a moc doporučuju stránku modrastrecha.cz zatím mi mooc pomohli všechny diskuse..vždy tam někdo ochotně poradí..i na výše zmíněnou firmu jsem narazila tam právě na doporučení

• Citovat
  • Upravit
567
18.4.15 20:04

@verulicek díky moc, jdu vše omrknout :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.19 11:50

Montovaných dům

Dobrý den, poradí mi někdo nákou firmu co Vám postaví montovaných dům v Německu? Oslovila jsem dost firem, a žádná Česká firma v De nestaví. Je tu někdo kdo si nechal postavit montovaných dům v Německu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
8.4.20 13:42

Jak se zije v montovanem domku

Ahoj obnovuji diskuzi, jsou tu nejake aktualni zkusenosti s bydlenim v montovanem domku? Jmena firem, ceny atd? Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí