Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chceme si nechat postavit montovaný dům (pouze stavebnici) a zbytek si svépomocí dodělat. Manžel by se chtěl vejít do 2 milionu celkově. Máte zkušenosti s nějakou kvalitní firmou, aby nakonec nebyla celková cena nad rámec rozpočtu? Chteli by jsme 5+kk, nebráníme se Bungalovum,…
Máme montovaný bungalov od Blanické truhlárny a jsme moc spokojeni.
@filome Dobrý den, budu s dovolením sledovat Vaši diskuzi, my bychom chtěli dřevostavbu 4+kk a také se vejít do co nejmenší částky ![]()
@Kasperle píše:
@filome Dobrý den, budu s dovolením sledovat Vaši diskuzi, my bychom chtěli dřevostavbu 4+kk a také se vejít do co nejmenší částky
taky to tak máme ![]()
@martik83 mají nějaké internetové stránky? Jak máte dům velký? nemáte foto? jak dlouho jste stavěli? kolik stál?
Ahoj, podobně jsme stavěli my. Podzim 2007 základové pasy, jaro 2008 základová deska. To vše svépomocí, ale na přesnačku podle projektu firmy. Červen 2008 stavba firmou- jednotlivé díly s okny a vstupními dveřmi, tašky na střechu, fasáda. To vše firma během 8 dnů, stavební koncert.
Vnitřek svépomoc, stěhování prosinec 2008.
Máme 4kk patrový, podkrovní. Bydlení super, zvláště účet za plyn ![]()
Stavěli jsme s firmou Haas Fertigbau, Za uzavřenou hrubou stavbu, projekt a nějaké úpravy jsme tenkrát platili 1mil.600tis.
Stavěli jsme s nimi na doporučení kamaráda, který kladně hodnotil právě jejich technologii sendvičů a montáže, což je pro monťák stěžejní věc.
Nejsou nejlevnější, ale jsou kvalitní. Nic jsme nemuseli reklamovat, jsme spokojeni.
Podle mě: 2mil. je málo.
Tak to jste bydleli poměrně za brzkou dobu
, mrknu na jejich stranky.
@filome mrkni na baracky.eu - budeme od nich brát stavebnice, je s nimi perfektní komunikace, teď jsme byli na čumendu na stavbě v uherském ostrohu..už se těšíme! se vším pomůžou, poradí..jsme zatím ve fázi projektu, ale jsme na tom podobně. budeme mít 4kk a rádi bychom se vešli komplet do 1,7 ![]()
Jo a moc doporučuju stránku modrastrecha.cz zatím mi mooc pomohli všechny diskuse..vždy tam někdo ochotně poradí..i na výše zmíněnou firmu jsem narazila tam právě na doporučení
Dobrý den, poradí mi někdo nákou firmu co Vám postaví montovaných dům v Německu? Oslovila jsem dost firem, a žádná Česká firma v De nestaví. Je tu někdo kdo si nechal postavit montovaných dům v Německu? Děkuji
Ahoj obnovuji diskuzi, jsou tu nejake aktualni zkusenosti s bydlenim v montovanem domku? Jmena firem, ceny atd? Diky:)