Moon Buggy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
22.1.09 14:06

Moon buggy

Máte některá tento kočár? Strašně se mi líbí, je i dost skladnej do kufru aua. Ale mám obavy jak velký dítě do něj ještě dám? Připadá mi, že ta zádová opěrka je dost malá.
A taky ještě co je lepší - dvojkolo vpředu nebo dvě kolečka samostatně?
Jako velkejkočár mám tíkolku a nemůžu si ji vynachválit, Pak mám ještě sporták s 8 kolama, je taky dobrej, ale třeba na kostkách mám o ty přední kola obavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
22.1.09 14:33

ahoj mám Moon Buggy 4tyřkolku modrou a jsem naprosto spokojená. Na golfky za tu cenu naprosto adekvátní. Dcera má 92cm a ještě kousek rezervu má, ale počítám, že už v létě bude trochu ťapat sama nebo jezdit na Surferu u kočárku pro druhé mimi…

Já jsem spokojená, ačkoli mám normální trojkolku,tady jsem radši volila 4kolku. Jestli budeš objednávat, dej pozor, abys objednala s nánožníkem. Je v ceně, ale někde nabízejí bez něj. Většinou je to dovoz z Německa a pak by byl problém s reklamací ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.1.09 14:43

A vadilo někdy dceři že to nemá polohovací nohy? Já někde viděla, že se to polohování dá i ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
22.1.09 15:05

měla ho v podstatě od roku a vůbec jí to nevadilo. V létě spala jen v plíně uprostřed koupáku v kočárku s clonou, nohama dole a moskytiérou přes…
a ani během jízdy. Posunula se k tomu madlu a samou radostí si poskakovala v kočárku :-D

To polohování jsem viděla že šije jedna paní na mimibazaru, spolu s pevnou deskou, že to drží, ale malé to nevyhovovalo. Spíš chtělamít nohy dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxi
59
22.1.09 16:28

Ahoj,mam ho a jsem mooc spokojena,ale mam Espiro magik 3,je kvalitnejsi.
http://www.detskyraj.cz/…magic-3-2008-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.1.10 09:54

Dobrý den,chtěla bych dceři koupit kočárek Espiro magic 4,ale docela mi u něj vadí ty nepolohovací nožičky.Ale tady čtu,že snad nějaká paní šije nějaké polohování.Ale bohužel jsem nic na mmb nenašla.Nevíte náhodou nějaké bližší informace? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.1.10 10:35

já myslím, že takovéhle nepolohovací nohy moc nevadí… je to něco jiného než kočáry typu pp aria nebo ingl espresso, kde končí sedák a díra a pásekna nohy.. tady si dítě odloží pohodlně nohy..

jsem toho názoru, že zrovna moon není vhodný pro děti menší, protože zádová opěrka se prolamuje, není pevná, a nepřijde mi to úplně košér.. nechci říkat věk, protože každé dítě je jiné, ale rozhodně bych tam nedala dítě, které alespoň samo nesedí a neleze..

zmiňované Espiro má zádovou opěrku pevnou..

jinak pozor na jakékoliv domácí úpravy kočárku, jakákoliv reklamace je pak v čudu.. a kočárky občas problémy mívají…

nevím, jak je to s těmihle v terénu, ale sama mám zappky a projedu toho docela dost, jenže ty kolečka a ovladatelnost je trochu někde jinde.
(jednou v zoo jsem měla jen zappa a kamarádka moona 4, Vojta vypadal na spaní, tak jsme vyměnily kočáry.. no a byla jsem ráda za svého byť nepolohovacího zappíka..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.1.10 11:00

Děkuji.Ono je asi těžké sehnat kočárek,který by splňoval opravdu všechno.Je mi jasné,že s reklamací bude asi problém při jakékoliv úpravě. Musím kočárek někde na malé asi vyzkoušet.Dcera má 15 měsíců takže si myslím,že na jaře bude takový kočárek už stačit.Nečekám,že by tento kočárek byl bůhvíjak do terénu to asi žádné golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.1.10 11:19

http://www.e-broucek.cz/…s-nanoznikem

pardon, že sem lezu. Tady ho mají i s tím nánožníkem :wink: a cena taky dobrá :wink:
 http://www.e-broucek.cz/…s-nanoznikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.1.10 14:15

Ahoj, Já mám Espiro Magic 3 a nedávno jsem to tu někde psala. KOčár po kvalitativní stránce je perfektní, dcera do něj šla cca v 10 měsících a se zádama nebyl problém, nepolohování nožiček nevadí, protože jsou ve sklonu díky tomu pevnému polstrování. Ale dcera je malinká - ve 2 letech má 80cm a do kočáru se vejde jen tak tak, jako vůli ještě má a my to do jara doklepeme v pohodě, ale při představě, že by měla mít normální rozměry, tak teda nevím, nevím. Jinak jsem si kupovala orig. fusak k Babypoint Mark, cože je stejný kočár i výrobce jako Espiro a do něj se mi teda nevejde. Takže používám jen fleecovou podložku pod záda a nánožnís dekou, i tak jí musím krčit kolena a do zazipovaného fusaku jí nenarvu. Nemyslím si, že bych byla tak neschopná, je to druhé dítě a starší jsem ve fusaku vozila normálně i malou v tomhle fusaku loni.
Takže tolik moje porada :-D

• Citovat
  • Upravit
193
26.1.10 14:48

Děkuji za radu.Tak teď mám teda dilema,protože mám spíš větší dítě,dcera měla v roce 76cm :-)Tak opravdu nevím nevím.Chtěla jsem ho na jaro,v zimě si říkám,že ho už zase až tak nebudeme potřebovat,malá bude mít dva roky v říjnu.Budu ho muset opravdu někde ozkoušet.Ale bojím se,že když budu chtít větší golfky budou těžké a jsem omezená i finančně bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.1.10 15:40

Hani, tak se zkus podívat na kočár v reálu, jeden z těch typů někde budou mít určitě.. a uvidíš, jak se ti vleze..

pro 15timěsíční dítě se mi zdá naprosto adekvátní, šla bych raději do espira, cena je nižší pokud jsi limitovaná..

jjeleno, myslím, že to je fusakem :wink: babypoint mark jsem si s nadšením koupila na 11m dítě do zappa, k němu není nic, jak už to u quinny bývá.. byla jsem naprostospokojená celou zimu. až na konci začal být problém, koupili jsme větší boty a snimi jsem ho tam nemohla zapnout.. fusak jsem prodala a koupila si nánožník z moona, se zipem. ten je super, používám ho do teď a jde mi i na speediho.. plus deka a je to.. navíc, vloni jsme si neplánovaně koupili origoš wuinny fusak, takže při těch největších zimách jsme pak do zappek dávali ten., ten BP fakt na zimu-zimu není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.1.10 15:46

Natašo, ten fusak ani tolik neřeším, je spousta maminek, co děti ve věku naší malé vozí jen v dece. Nový už kupovat nebudeme, to je nesmysl.
Ale fakt mi přijde ted malej, ještě že je dcera velký chodec a když potřebuju, aby seděla, tak jsou to hysteráky, tak snad na jaře, kdy ho chci už schovat, nebude problém :roll:

• Citovat
  • Upravit
27000
26.1.10 15:48

ahojky já mám moona 4 kolku bava světlá je to ta limitovaná edice mám ho od minulého roku a super je dost prostornej malej není žádný rpcke má už přes 90cm a vejde se tam v klidu,je skladnej lehkej.O kostky se neboj my je tu ve městě máme a super:)Dlouho jsem vybírala golfky a s těmahle jsem naprosto spokojená:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.1.10 15:56
jjelena píše:
Natašo, ten fusak ani tolik neřeším, je spousta maminek, co děti ve věku naší malé vozí jen v dece. Nový už kupovat nebudeme, to je nesmysl.
Ale fakt mi přijde ted malej, ještě že je dcera velký chodec a když potřebuju, aby seděla, tak jsou to hysteráky, tak snad na jaře, kdy ho chci už schovat, nebude problém :roll:

:) to jsem rozhodně nemyslela, to by byla trochu drahá sranda :D vidím, že mladší máš skoro stejně jako je Vojta..jen že jsem měla ten samej problém, a to vojtovi bylo 15měsíců a nebyl velikej, měl jen velikou nohu.. nevím pro koho ten fusak je.. (jako ten BP)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí