Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poraďte chci si koupit mop, potřebuju na plovoucí podlahy a dlažbu. Máme spojenou kuchyn s obývákem takže i na větší prostory. A neměl by být mooc drahý
*
Ahojky.ja mam ten rotacni leifhait.sice mel stal tenkrat 1200,ale spokojenost az na tu tyc.ta je k tomu bohuzel dkladaci a po case praskne v tech zavitech.me i mamce se to stslo.
Tak za mě leifheit
Měla jsem twistra a te´d jsem si pořizovala jejich profimop, ani nevím jak se přesně jmenuje, ale je mnohem větší než twister, takže mám rychleji vytřeno ![]()
Vileda+ kýbl samoždímací
http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…specifikace/#…
mám tenhle a je super ![]()
@ivca-kristynka píše:
Ahojky.ja mam ten rotacni leifhait.sice mel stal tenkrat 1200,ale spokojenost az na tu tyc.ta je k tomu bohuzel dkladaci a po case praskne v tech zavitech.me i mamce se to stslo.
Mně to udělal taky, ale vytírala jsem s ním přes rok prakticky denně a jsem ten typ, co ohýbá plastový košťata, když vytírá
, takže bych neřekla, že by to bylo přímo výrobcem ![]()
Holky nemáte některá zkušenost q tímto mopem http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…o-duo-57000/ ? Docela nad ním uvažuji ![]()
Já mám teď nově od Spontexu samoždímací, je to klasika obdélník na tyči, jen nemá na kýbli ždímací nástavec, ale to ždímátko má na tý tyči. Předtím jsem měla rotační jako vileda, co už tu bylo psáno, jen jiná značka to byla. A ten novej je teda mnohem lepší, podlaha je hned suchá, protože to nechá jen tenkou vrstvu, zajedu mnohem líp do koutů, jak je ten nástavec hranatej. Taky po vytření můžu ten hadřík přeprat v ruce nebo hodit do pračky, ten rotační nešel. A vytření mi trvá cca o třetinu méně času. Takže za mě jednoznačně mop typu obdélník na štangli, značka už asi nebude tak důležitá. Úplně nejhorší zkušenost mám s nerotačníma třásněma na štangli, jen to tak šudlalo a výsledek nula nula prd.
Ano, píšu to jak kokot, ale dnes to už lepší nebude ![]()
Ahoj. prosím o radu. doma pes, kočky, dítě. pořád špína, chlupy atd na zemi. na vytírání mám klasický plochý mop. ale vždy ho musim po kousku vytření sundat a jít umýt pod vodu /je špinavý hned/ a takhle mnohokrát než to vytřu. Máte, prosím, někdo zkušenost s něčím, co se nemusí takhle pořád umývat? samoždímací? ale opravdu to vyždíme, když je to tady pořád zašlapaný od psa a všude chlupy? děkuji moc za rady. chci si to trochu ulehčit