Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ne. Akorat kdyz se zadari tak obedvame zaroven, ciz se vetsinou prave o vikendu dari. Ale nejaky prostirani, nachystany ubroudky atd.ne
Ne. Manžel většinou spí, tak jím jako normálně u noťasu
my vlastně skoro nikdy nejíme společně, já jím teplé jídlo okolo poledne, holka když přijde ze školy, což je jak kdy, manžel večer a kluk v 11h ![]()
Obědváme společně vždycky, když jsme všichni doma - bez ohledu na to, zda je to všední den nebo neděle. Dnes třeba nejsme - manžel je v zahraničí na služební cestě, navíc mladší dítko marodí, takže jsme to tak nějak „spytlíkovali“, jak se dalo. ![]()
Ne, u nás je neděle ve znamení flákání, takže většinou máme zbytky
když teda zbyde od soboty ![]()
@Xverunka píše:
Ano, dodržujeme. A jsem ráda.
To je hezký
A vaříš i jiná jídla jako že jsou speciálně na neděli?
Bohužel ne. A jak vidno, hodně lidí ne - právě nám tu někdo vrtá nad hlavou… ![]()
Ale když jsme u mámy, tak to vždycky máme slavnostní i v sobotu - na neděli si pak nechává i to „honosné“ vaření (knedlo-vepř. apod.) ![]()
Ne, ale planuji to zacit dodrzovat. Precejen nedele je svatecni den.
@K-Black
no my právě budeme asi jíst společně, ale taky ze zbytků. Pórková polívka a fazolovobramborový guláš. To není moc hodobóžový menu, bych řekla ![]()
@araw my taky skoro nejíme společně, každý chodí domů jinak, a o víkendu? kluk třeba dospává že byl v práci, nebo je po tahu. Muž dělá papíry nebo se válí u telky, já nejím zásadně když uvařím, takže většinou ji jen holka a prcek společně ![]()
Jo, ale kdykoli je manžel doma (bývá i přes týden), tak jíme spolu, to určitě!!!
Nemame primo svatecni obed, ale o vikendech jime spolu, vzdy u jidelniho stolu
Krom toho spolu take snidame a vecerime, to nam vychazi skoro kazdy den, teda pokud manzel neni sluzebne pryc, nebo nemusi vstavat moc brzy.
Ahoj všem,
téma jen na odlehčení. Při vaření mě napadlo, jestli se ještě v rodinách drží tradice slavnostního nedělního jídla. Já to z dětství pamatuji, sama nedržím. Jak u Vás?