Moravská vysoká škola Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
30.4.17 23:04

MVŠO - v té škole se zaměřili na ničení lidí

V pohodě např. Právo – klasická zkouška, prostě daná látka a naučit se. Stejně tak AJ a podnikání. Ale třeba matematika se valí dopředu jak zběsilá + každý semestr DÚ tak 150 velice komplikovaných příkladů, jeden počítám za den, je tam i hodně chytáků, neuvěřitelné - a to jsem měla na SŠ 1. Pak management, tady např. kromě jiných prací i 2 odborné eseje po 10 stranách – u nich se píše, že mají být za 3 hod. hotové, ale musíte přečíst několik knih a z toho si udělat nějakou představu, kterou pak napíšete, nejde jen opsat obsahy, takže jednu smolím 2 dny. Pak makro, kde je z hodiny na hodinu cca 30-40 stran plných vzorců a grafů, je tam napsáno, že naučit se to trvá 5-7 hod, ale za tu dobu to ani nepřečtete, když si máte u všeho představit souvislosti + ty děsné příklady za DÚ. Všechny ty domácí práce a případová studie jsem nahrubo spočítala, že je to asi 50 úkolů/sem., čili příklady + ostatní seminárky. K tomu musíte sedět celé dny ve škole, absence se nepřipouští. Když to spočítám jen na hodiny, tak mi KAŽDÝ den zbývají 4 hodiny na spánek, jídlo, cestu do školy, hygienu, nákup, kultura a vztah nepřipadá v úvahu… Jsem úplně na dně. Fakt se velice z všech sil snažím, ale to nestačí, jsem úplně vším zavalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.20 17:27

klasika

Za mě pohoda. Studoval jsem i na Upolu, Masárně a VŠLG a tady jsem byl nejspokojenější…Občas mě štvala administrativa a hlavně úvodní týdny, které jsou docela zbytečné, ale výuka jako taková byla fajn. Hlavně se mi líbily vyžádané přednášky, kdy do výuky chodili lidi z praxe. To na jiných školách zas tak moc nedělali. Lidi obecně nevěří soukromým školám, ale řekl bych, že ta doba, kdy se na soukromkách jen třískaly ze studentů peníze jsou pryč. Za mě má MVŠO 9 bodů z 10…:)
Jaká je aktuální zkušenost ostatních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.1.20 17:39

@exbaby se musím usmát :mrgreen: studoval tam jeden člověk z rodiny, pak ještě další dva známí. Všem třem jsem revidovala bakalářky a teda jestli tohle je level vysokého školství, byť jen na úrovni bc. studia, tak já můžu jít v klidu na matfyz :mrgreen: Jejich státnice z ekonomiky byly na úrovni mé maturity. Takže asi tak. Je to sice už asi 5-7 let, ovšem nepředpokládám, že by se tamní úroveň zaznamenala nějaký revoluční vzestup :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.24 16:40

MVŠO

Moje sestra tuto školu studuje při zaměstnání a je to dost šílené. Pokud nejste ekonomové, tak tuto školu ani nezkoušejte. Je zde pár vyučujících, kteří se pyšní hromadou titulů, ale jejich lektorské dovednosti jsou velice mizerné, hýří arogancí a nenechají si uniknout příležitost, aby vám ukázali, jaký jste vedle nich “póvl”. Pokud si nenastudujete stovky učebnic nad rámec studia, tak neuspějete. Když už to platíte, tak aspoň očekáváte profesionalitu a to se tak úplně říct nedá. Sestra zvažuje, že přejde na státní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze