Moře a 7m mimi

1
12.3.11 21:30

More

chtela bych vzit dceru k mori v cervenci ji bude sedum mesicu a nevim zda bych ji tim neublizila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
12.3.11 21:34

Myslím,že jí tím neublížíš.Pokud budete mít sebou dostačující krémy s vysokým faktorem,tak není co řešit né?u moře mají taky děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.3.11 21:36

No ono asi záleží kam k moři jakou dopravou a tak ale ,já bych si to hodně rozmyslela ,myslím si že pro takhle malé dětátko to bude dost náročné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
12.3.11 21:38

ještě bych přidala :hlavně jeďte do nějaké civilizované země…určitě ne Afrika atp…je třeba myslet na to, že roční dítě má cca 30% imunitu jako dospělák :wink: …a i dospělák má občas v těchto zemích co dělat sám se sebou… :roll:
Takže hlavně vybrat nějakou vhodnou destinaci :palec: a nic tím nezkazíš :palec:

• Citovat
  • Upravit
707
12.3.11 21:38

my jsme jeli autem do Itálie k moři (k babičce) když byly malýmu 3 měsíce a byl spokojený:) záleží taky na tom kam k moři, zdravotním stavu, povaze atd., ale jinak si myslím, že 7 měsíců už by taky neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.3.11 21:43

Já bych teda nejela… neužijete si to ani vy ani to dítě. :nevim:
Navíc jak už někdo psal, i sebemenší cizokrajnej bacil může s dítětem pěkně zamávat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.3.11 21:46
barbanek píše:
Navíc jak už někdo psal, i sebemenší cizokrajnej bacil může s dítětem pěkně zamávat. :wink:

dokonce jsem někde četla že cestování do zahraničí je nevhodné do dvou let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.11 21:55

byli jsme s osmiměsíční dcerou v Chorvatsku a bylo to s ní super takže já doporučuji.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.3.11 21:57

Nejela bych s batoletem k moři. Hlavně s ohledem na malou: ze zdravotních důvodů, zbytečná zátěž, vykolejení z režimu, nadměrné slunění v oblasti, na kterou nejsme zvyklí (i ve stínu to opaluje) atd. Naše dětská to nekritizuje, ale taky je proti zbytečnému vystavování riziku u prťat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.3.11 21:59
:palec:
barbanek píše:
Navíc jak už někdo psal, i sebemenší cizokrajnej bacil může s dítětem pěkně zamávat. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.3.11 21:59

Jestli máš chuť, jeďte. Jsem přesvědčená, že kdo chce, ten si to dokáže užít i s mimčem. Vyberte vhodnou oblast, aby tam nebylo moc vedro (u nás je v červenci někdy vedro k nevydržení a u moře to samé vedro bývá daleko snesitelnější). Zvolte vhodně dopravu, vezměte s sebou všechny možné léky pro jistotu a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
12.3.11 22:05

Já osobně bych s tak malým nejela stejně z toho nic nemá a my jako rodiče bysme také neměli.....čekáme až kluci vyrostou a než pořídíme doufám sestřičku tak vyrazíme aby už byli větší a něco z toho měli:)Malému miminku to bude stejně šumák a když vidím ted svého mladšího tak si říkám co by tam dělal nejradši ted trénuje plazení a lezení a z písku by asi radost neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.3.11 22:12

My jsme byli s osmiměsíčním miminem a v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
12.3.11 22:15

Kdyz bylo male devet mesicu, byli sme autem po jizni francii a byla to parada… more se ji ale moc nelibilo :-( , nastesi sme nebyli jenom tam, jezera milovala - oblazky sou pro batolata stejne lepsi nez pisek :lol: - sice to byl trochu jiny typ dovci, nez pises ty, ale uzili sme si to maximalne :palec:
u more sme byli pak znova v egypte kdyz ji bylo 14m - na stejnem miste, kde uz sme predtim dvakrat byli, tak sme vicemene vedeli, co nas tam ceka, do neznama bych se v takove zemi s prtetem bala urcite… meli sme sebou teda este babicku, dedu a tetu, takze velka parta lidi, ktery mala miluje, a uzili sme si to vsichni maximalne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.3.11 22:24

My byli s Kačkou, když jí bylo 7 měsíců. Byli jsme na Rhodosu a myslím, že jsme si to užili všichni tři :palec: Letěli jsme, letadlo prospala, líbilo se jí moře i bazén. Celý týden byla moc hodná, fakt to byla bezva dovča :-D

Příspěvek upraven 13.03.11 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario