Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Naopak, uzili jsme si to vsichni, bylo mu tam presne 6 mesicu, v noci spal jak zabitej, pohoda na lehatku pod striskou
Je fakt, ze byl tehdy plne kojenej, takze jsem sebou nemusela tahat vubec nic… ![]()
Ja bych zase treba nejela loni ani letos, ty 2 deti a vek kolem 2-3 let mi prijde mnohem horsi, uz vidim, jak by starsi vydrzel v klidu v letadle ![]()
Byli jsme v Turecku v 5* a skvely, takze za nas jo, klido jedte ![]()
my byli 2 týdny v chorvatsku obytným autem a synovi bylo 7 měsíců užíval si to
sice z toho rozum neměl, ale byl mooc spokojený ![]()
Právě že pro takhle malé děťátko je to ideální. Mnohem horší je jet pro prcka, který už začíná hodně lézt a chodit. Taky jsme tak letěli na Djerbu, když bylo prckovi 7měsíců. Bylo to úžasný
Hezky hajal, v letadle cestu prospinkal, u moře byl pod slunečníkem, hezky si dýchal ten zdravý mořský vzduch. Byli tam i maminky s 1,5letýmí dětmi a ty mi říkaly, jak jsme udělali dobře, že jsme jeli s mimi. Ty jejich batolata je nenechala chvilku v klidu. Takže jeďte ![]()
Řekal bych že na let je 7m akorát, ještě neleze (moc) a většinu letu spí nebo sedí a kouká. Dneska by to bylo peklo, po letu zpět bych potřebovala druhou dovolenou.
Moře si holky užily… asi stejně jako by si užily necky na zahradě. My byli dost schvácení - což bylo asi dáné nejen tím, že máme dvě, ale i tím, že v USA musí mít i kojenci plavky jak ve vodě tak na pláži, což proces moře - omýt ve sladké - osušit - odrbat nalepený písek - namazat 50kou - trošku komplikuje.
Na druhou stranu 2 letenky a 2 postele vyjdou o třetinu levněji než tři, takže další důvod jet spíš teď než za 2 roky.
Urcite ne, krem s vysokym faktorem, kloboucek, body, aby byla extra chranena raminka a stin v kocarku nebo pod slunecnikem.
já bych na tvém místě určitě jela. prcek bude v pohodě a málo pohyblivý, takže si to všichni užijete.
my se třeba chystáme s dětmi v červnu do Turecka, už je dovolená zaplacená. chtěla jsem co nejdříve, aby nebyl viktor moc mobilní. pak to jsou galeje
ale všichni se už moc těšíme. s klárkou jsme byli poprvé v roce a všechno zvládala lépe než my dospělí a pláž a moře si náramně užila.
Můžu se ještě zeptat, jakou doporučujete dopravu?? Máme teď 7-mi měsíční mimi a chceme do Chorvatska kvůli ekzému, ale řešíme, zda auto, bus nebo letadlo
Dík