Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jj s námi je to těžký, my to Chorvatsko máme projetý od Bašky vody po Budvu. Jedině trajektem nebo do Itálie, či letecky, ale kam…? to je ![]()
Já se připojím, abych si přečetla komentáře a nasosala rady.
Nepotřebuju ani tu noční kolonádu, pojedu bez chlapa, takže po večerech budu se synátorem na pokoji ![]()
Ráda bych něco levnějšího (protože to bude dovolená „navíc“ a nejsem Rockefeller), klidně po vlastní ose (letecky, možná vlak + booking), a mám vlastně jednoduchý podmínky, aby poblíž bylo co na pláži dělat (né třeba hned lunapark, ale nějaká houpačka, klouzačka by se šikla), dalo se tam někde cournout den dva po památkách nebo zajímavostech a nestálo to ranec ![]()
Kamkoliv? Všude najdeš blízko vodu atrakce pro děti i promenádu když budeš hledat. Španělsko, Řecko, Bulharsko, Dubaj. Mě se teda Dubaj moc nelíbí, ale pro děti super dovolená. Jen tam nejet v létě nebo padnete vedrem.. Ale v zimě.
@rawala píše:
jj s námi je to těžký, my to Chorvatsko máme projetý od Bašky vody po Budvu. Jedině trajektem nebo do Itálie, či letecky, ale kam…? to je
Tak jeďte až dolů, třeba Cavtat nebo na Istrii až dole je krásně, mohla by se Vám líbit Fažana.