Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muzou to opravdu zpusobovat hormony pred ovulaci? Nikdo kolem me takovy problem nema. Kdyz uz, tak pred menstruacii ![]()
Ja jsem mívala motání hlavy, až prekolapsové stavy při ovulaci. K tomu tedy dost silné ovulační krvácení. Bylo to způsobeno nedostatkem progesteronu. Ovšem když jsem užívala Utrogestan právě na doplnění progesteronu, tak se mi z toho taky fest motala hlava.
@Deni781 píše: Více
Těhotenství. Po porodu se to už nevrátilo. A jsem si dost jistá, že mi to způsobilo užívání hormonální antikoncepce. Měla jsem ty stavy 5 let.
Ja jsem prave tyto problemy pred porodem nemela, az po porodu. Ale asi je to zpusobeme i tim, ze jsem uzkostna a z toho motani hlavy mam strach
Tak to těžko radit
Já jsme zase po prvním po porodu měla hrozne silnou MS. Po druhém ještě silnější, po třetím ještě silnější
No a po čtvrtém najedou super, docela slabá a hlavně bezbolestná.
Asi bych si na tvém místě nechala změřit hormony. A pak bych zkusila nějakou bylinkovou léčbu přímo na míru.
Ano, 4 dcery. No, držím palce, ať to vyřešíš. Je to hrozné, to motání hlavy. Jak dlouho už to máš?
Zacalo mi to koncem menstruace a mam to do ted-6 dnu. Neni to uplne motani hlavy, je to spis takova malatnost. Jak kdybych byla trosku mimo
A to je je teď poprvé, nebo se to opakuje?
Prave, ze opakuje.. nekdy to mam takhle pred mesickama, pak zase pred ovulaci a pri ni.. nebavi me to uz. Do toho se toho hrozne bojim, takze mi uplne tuhnou svaly na zadech od strachu. No des