Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc poprosím o maminku,která má zkušenost s kožním oddělením V Motole v Praze(FNKU).Dostala jsem doporučení na dr.Čermákovou,že je kapacita přez ekzémy u malých dětí.Ale jeli bychom z docela velké dálky a nevím jestli by nám tam pomohli????Nevíte jestli byl pořa VIZITA e ekzému z této nemocnice????Děkuji moc
Hezký den, my tam chodili s Terkou (jako mimčo trpěla na drsný atopický ekzém). Největší kapacita je Mudr. Čapková, ale k ní je velmi dlouhá čekací lhůta (byla jsem u ní akutně jednou, když dostala do ekzému opar a byli jsme hospitalizovaní). Chodili jsme tedy k jiné doktorce, už bohužel nevím jméno a bylo to OK. Přes případné potravinové alergie a ekzémy je super Mudr. Fuchs - ten byl původně na Bulovce, nyní Immunoflow.
Vizita podle mne natáčená v Motole nebyla.
My byli taky u dr. Čapkové, byla moc milá, čekací doba hrozná, jak předem, tak i pak ten den, i přes objednání na danou hodinu jsme pokaždý (asi 3×c) čekali několik hodin ![]()
Ale ta je prý nejkepší v republice
Taky chodíme do Motola k paní Dr. Paroulkové- i tak byla objednací doba 3 měsíce. Nejlepší je prý Dr. Čapková, ale ta měla objednací lhůtu ještě delší. My jsme tam šli akutně na doporučení pediatra, tak nás museli vzít hned, chtěla jsem právě k Dr.Čapkové, ale tam jsme se nedostali. Ale řekla bych, že všechny doktorky tam jsou dobré, mají podobné léčebné postupy (rozdávají instrukce, kde je podepsaná Dr Čapková), takže ať jdete ke komukoliv, bude určitě dobrý.
Pořad vizita byl z Vinohradské nemocnice.
Děkuji a mužu se zeptat jakou Vám dali léčbu…pořád přemýšlím jestli nám dají něco jiného a nebo je kožní jako kožní ![]()
ahoj- píšu až se zpožděním, možná už to nebude aktuální. My jsme tam tenkrát šli s akutním ekzémem, udělali nám stěr(byl tam zlatý stafylokok), dostali jsme na to kortikoidy s antibiotikama, obklady z jariše, a dělanou mastičku synderman s kalciem. Nevím, jak to léčí jinde, ale asi to bude všude podobné, žádný zázračný lék na ekzém totiž neexistuje. Tady spíš jde asi o ten přístup, tady se ty doktorky snaží člověku dát nějaké instrukce a trošku ho do toho zasvětit. Ale zázrak nečekej.
Ahoj Kik,
děkuji nejdeš se zpožděním.Přesně tak nemůžu čekat žádný zázrak,protože jak moc dobře všichni víme ekzém je potvůrka
.A žádný zázračný lék na ekzém neexistuje.děkuji
Ahoj, my se též snažili s malou dostat k Dr. Čapkové, ale bez úspěchu. Alespoň se mi podařilo se k ní dovolat, doporučila nám svou kolegyni Dr. Čadovou. Je mladší a velmi trpělivá a ochotná. Jen ordinuje myslím jednou týdně, takže jsou objednací lhůty dlouhé 2-3 měs.