Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím poradi nekdo neco na moucnivku u 2 leteho ditete? Doktorka nam doporučila gencialku, ale co o ni koluje posledni dobou mu ji davat nechci. Budu rada za každou radu. V lekarne mi doporučila lekarnice homeopatika Borax tak dnes druhy den dáváme nema nekdo zkušenost zda pomohlo?
Dekuji
Resila jsem pred lety https://www.emimino.cz/…dozu-336446/
Ta homeoaptika byla na nic. Pomohla dieta a proste se s tim telo muselo poprat. A s komplikacemi pomohl Imazol.
Malému pomohla nějaká vodička na recept, co mi namíchali přímo v lékárně, jinak jsem zkoušela neocide gel, ale ten nic moc nepomohl
Dodám, že dcera to měla opravdu hodně, klidně můžu poslat fotky do SZ. A prošlo jí to trávicím traktem, což jí způsobilo šílené krvácivé puchýřky v oblasti plenky ve velikosti mojí dlaně. Na to právě pomohl ten Imazol.
@Janča6 píše: Více
A do te pusinky jste mazala neco teda? Mame jet za 10 dni na dovolenou a mam strach aby se mu to tam nejak nezhorsilo ![]()
Nemáš možnost sehnat z Německa Infectosoor Mundgel? Je výborný. U nás nic takového neexistuje. Genciánu bych nedala.
@Sabinaa2001 píše: Více
Jak koukám do té staré diskuze, tak jsem jí fakt dávala tu genciánu. Ale určitě malé množství. Nepřešlo to po ní úplně. A pak to přešlo během snad týdne samo díky bezsacharidové dietě.
Chápu, to je škoda. To mě jen napadlo, kdybys náhodou tu možnost měla. Já s ním mám výbornou zkušenost. Bylo to jediné, co dětem pomohlo, když byly malé. Popravdě už ani nevím, jak jsem se k němu tenkrát dostala. Mám dojem, že jsem to objednala z nějakého eshopu. Ale je to dávno, už fakt nevím.
Syn ji měl asi be 3 letech, šílenou, odmítal jíst, dr to dlouho vůbec nepoznala
. Zkusili jsme kde co, Borax, Neocide gel a možná i další, už je to dlouho. Nakonec jsme sehnali nějakou mast ci gel z Německa, přes internet, a to jediné konečně, a i rychle, zabralo.