Mounjaro injekce - cena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.1.26 20:57

Mounjaro injekce

Ahoj můžu se zeptat kolik stojí injekce mounjaro na předpis dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

🧮Kalkulačka BMI pro dospělé

Dobrý den,

zde je link ještě na další diskuzi, kde se tato problematika taktéž řeší: „https://www.emimino.cz/diskuse/mounjaro-injekce-hubnuti-540935/“.

Pěkný den

Eliška

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5860
29.1.26 21:21

Na hubnutí bych je nebrala. Stejně jako Ozempic mají pro nediabetiky velké vedlejší účinky.
1 pero se 4 injekcemi stojí kolem 9000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
29.1.26 22:04

@Jaroslava74 jestli máš větší problém, zajdi na obezitologii a pomůžou ti. Nebo je spousta výživových poradcu, fitness treneru..
Případně sama zkus upravit stravu a víc se hýbat, jsi na mateřské, tak velké procházky s kočárkem, omez pečivo, menší porce a půjde to i bez sajrajtu. Zkus si stáhnout kalorické tabulky, zapisuj a třeba zjistíš že jsi jedla za celou rodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 22:05

Také jsem je zvažovala a nakonec jsem kvůli bezpečnostnímu profilu zvolila Mysimbu.

Beru ji 4. týden a 3 kila dole. Beru jen 1-2 tabletky denně podle doporučení obezitoložky, takže balení za 3500 Kč mi vyjde minimálně na 2-3 měsíce.

Ze začátku tedy byly vedlejší účinky šílené, teď si to sedlo a je to celkem OK. Musí se ten začátek přežít.

• Citovat
  • Upravit
6591
29.1.26 23:53
@lucynka25 píše: Více

Jakého sajrajtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
30.1.26 07:59

Ale proč tohle všechno, když stačí injekce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.26 08:07

Práve že mám kalorický defikt a chodím i cvičit a dva měsíce a vaha neklesla ani o gram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
30.1.26 08:56

@Jaroslava74
Zapisujete si do kalorických tabulek, aby jste měla přehled o tom, zda li jste opravdu v kalorickém deficitu?
Já si také dřív myslela že jsem, ale byla jsem jen v udržování. Od 5.1. si poctivě zapisuji, dodržuji deficit a mám 2,5kg dole. A to mám pouze lehkou aktivitu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
30.1.26 10:04
@Zumpa píše: Více

Ony samy o sobě ale nestačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
30.1.26 10:06
@Jaroslava74 píše: Více

Dost může dělat voda, může být blbě nastavený jídelníček. Pro mě bylo nejvíce demotivující, že se to nehybalo hned od počátku, nicméně u mě to opravdu byla voda. Když více jis, více se hybes, tělo vodu zadrží.

Paradoxně je na to potřeba hodně pít, opravdu se snažit o bílkoviny a já osobně (ne každý) musím omezit sacharidy, i ty zdravé. Ne vynechat, ale prostě omezit, jinak držím vodu. Nejvíce mi šla váha vždy po ms, když se tělo vody zbavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 15:10

Já mám Wegovy a mě vyjdou na 3.500 měsíčně, protože mi stačí jen ty slabší. Mounjaro je ještě dražší. Ale jo, funguje to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
Datum narození: datum narození
cm
kg

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.