Mounjaro injekce - cena

29.1.26 20:57

Mounjaro injekce

Ahoj můžu se zeptat kolik stojí injekce mounjaro na předpis dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

🧮Kalkulačka BMI pro dospělé

Dobrý den,

zde je link ještě na další diskuzi, kde se tato problematika taktéž řeší: „https://www.emimino.cz/diskuse/mounjaro-injekce-hubnuti-540935/“.

Pěkný den

Eliška

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6670
29.1.26 21:21

Na hubnutí bych je nebrala. Stejně jako Ozempic mají pro nediabetiky velké vedlejší účinky.
1 pero se 4 injekcemi stojí kolem 9000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23206
29.1.26 22:04

@Jaroslava74 jestli máš větší problém, zajdi na obezitologii a pomůžou ti. Nebo je spousta výživových poradcu, fitness treneru..
Případně sama zkus upravit stravu a víc se hýbat, jsi na mateřské, tak velké procházky s kočárkem, omez pečivo, menší porce a půjde to i bez sajrajtu. Zkus si stáhnout kalorické tabulky, zapisuj a třeba zjistíš že jsi jedla za celou rodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 22:05

Také jsem je zvažovala a nakonec jsem kvůli bezpečnostnímu profilu zvolila Mysimbu.

Beru ji 4. týden a 3 kila dole. Beru jen 1-2 tabletky denně podle doporučení obezitoložky, takže balení za 3500 Kč mi vyjde minimálně na 2-3 měsíce.

Ze začátku tedy byly vedlejší účinky šílené, teď si to sedlo a je to celkem OK. Musí se ten začátek přežít.

• Citovat
  • Upravit
6703
29.1.26 23:53
@lucynka25 píše: Více

Jakého sajrajtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16297
30.1.26 07:59

Ale proč tohle všechno, když stačí injekce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.26 08:07

Práve že mám kalorický defikt a chodím i cvičit a dva měsíce a vaha neklesla ani o gram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.1.26 08:56

@Jaroslava74
Zapisujete si do kalorických tabulek, aby jste měla přehled o tom, zda li jste opravdu v kalorickém deficitu?
Já si také dřív myslela že jsem, ale byla jsem jen v udržování. Od 5.1. si poctivě zapisuji, dodržuji deficit a mám 2,5kg dole. A to mám pouze lehkou aktivitu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
30.1.26 10:04
@Zumpa píše: Více

Ony samy o sobě ale nestačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
30.1.26 10:06
@Jaroslava74 píše: Více

Dost může dělat voda, může být blbě nastavený jídelníček. Pro mě bylo nejvíce demotivující, že se to nehybalo hned od počátku, nicméně u mě to opravdu byla voda. Když více jis, více se hybes, tělo vodu zadrží.

Paradoxně je na to potřeba hodně pít, opravdu se snažit o bílkoviny a já osobně (ne každý) musím omezit sacharidy, i ty zdravé. Ne vynechat, ale prostě omezit, jinak držím vodu. Nejvíce mi šla váha vždy po ms, když se tělo vody zbavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.26 15:10

Já mám Wegovy a mě vyjdou na 3.500 měsíčně, protože mi stačí jen ty slabší. Mounjaro je ještě dražší. Ale jo, funguje to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.26 11:13

účinkovalo to na vás ?

Já si kupovala Mounjaro injekce za necelých 5k (4-5 dávek, prý) s kartičkou lékárny Dr.Maxe. Endokrinoložka mi ji na mou žádost předepsala poté, co jsem po odstranění štítné žlázy a při dobré hormonální kompenzaci přibrala během 3 měsíců 14kg a diety nepomáhají. Předpokládám, že kdyby tam pro mě byla těžká kontraindikace, nepředepsala by mi ji.

Aktuálně jsem po aplikaci 2. dávky, ale rozdíl ve váze nula. Tak tedy nevím, jestli to na mě vůbec nějak bude fungovat.
Vedlejší účinky nemám žádné. Zajímalo by mě, vy, kdo jste ji již měli a užívali, kdy jste pocítili první rozdíl ve váze - jestli nějaký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
Datum narození: datum narození
cm
kg

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.