Hubnutí injekce Ozempic, Wegovy, jak jste získali vy?

Anonymní
25.1.26 14:08

Hubnutí injekce OL

Dobrý den. Za 2 týdny jdu na konzultaci ke svoji obvodní skrze moji váhu. Moje BMI je 40. Moje tělo je v režimu přežití, skrze více faktorů. (Antidepresiva, těžká fyzická práce, noční) Jídelníček mam sestavený, deficit se snažím dodržovat. Denně 17-19 tisíc kroků, 2-3× týdně cvičení. Jediné na co trpím jsou velké porce a extrémní chutě na sladké. Z toho bych mohla žít. Myslíte že mi něco napíše? Mam se na to zeptat? Nebo mě jen pošle k někomu jinému? Popřípadě kde to splaším. Mam zajem o ozempic nebo wegovy. Myslim si že nebude zastáncem tohohle. Jak jste získali vy?
Děkuji za odpovědi. :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
25.1.26 14:45

Normalne, sla jsem za obvodakem, splnovala kriteria a odesla jsem s Mounjarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.1.26 14:45

Tak zeptat se můžeš… Případně nějaký obezitolog. Ale i tak tyhle svoje zvyky budeš muset změnit, protože až tohle vysadis, budeš to mít zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.1.26 14:46

@Lollia jaký jsou kritéria?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 14:47
@xsaleen píše: Více

Co mam podle vas jeste menit? Ja si myslim že jedu na takových 95% správně. Ba naopak si myslim že jsem vyčerpaná a moje tělo ukládá. :zed:

• Citovat
  • Upravit
160
25.1.26 14:49
@xsaleen píše: Více

BMI nad 30 nebo nad 27 s pridruzenymi problemy typu tlak, cukrovka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
25.1.26 14:56
@Anonymní píše: Více

Pokud se přežíráš ( velké porce ) a cpeš sladkým, tak opravdu nejedeš správně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 15:02
@Šmoulice píše: Více

Proto se ptám zda by mi s tím pomohl tento lék. Jsem psychiatricky léčena. Je toho na mě moc. Léčím se 5let. A to “žraní” si nechte pro někoho jiného. Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
160
25.1.26 15:04

S chuti na sladke, food noisem a preziranim obecne pomuze. Ale jsou experti, co to zvladnou hrave prejist. Idea, ze nic nezmenis a lek dela cele hubnuti za tebe, je licha. PS a doporucuji si nastudovat jednotlive leky, jak caste jsou nezadouci ucinky, jake maji ucinne latky a az pak se rozhodnout, ktery je ten pro tebe nejvhodnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 15:07
@Lollia píše: Více

Poradíš mi prosím jak zjistím který je pro mě nejvhodnější? :palec:

• Citovat
  • Upravit
160
25.1.26 15:10
To si musis nastudovat a zkonzultovat sama, nejsem lekar a kazdemu sedne neco jineho :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.1.26 15:53

Pomuze, ale jakmile to přestaneš brát, do pár měsíců mas ty chutě zpátky. Za me to je až jako poslední řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
25.1.26 16:15

ozempic je jen pro diabetiky a ten bych fakt nechtěla. Mounjaro má lepší výsledky, jen ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
25.1.26 16:18

chápu, ale opravdu nejedeš na 95%, pokud si dopřáváš velké porce ujíždíš na sladkém. Ano, injekce by ti mohli ze zacatku pomoct, ikdyž někteří dokáží přejíst, nicméně oikud nezpracuješ toto, hrozí reálně jojoefeekt, protože necpat se sladkým a zmenšit porce je naprostý základ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
25.1.26 16:49

Injekce ti mohou pomoci omezit chuť k jídlu. Ale pokud si to nevyřešíš vše v hlavě, nezměníš už napořád životní styl tak je úplně zbytečné je brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.