Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Normalne, sla jsem za obvodakem, splnovala kriteria a odesla jsem s Mounjarem.
Tak zeptat se můžeš… Případně nějaký obezitolog. Ale i tak tyhle svoje zvyky budeš muset změnit, protože až tohle vysadis, budeš to mít zpět
@xsaleen píše: Více
Co mam podle vas jeste menit? Ja si myslim že jedu na takových 95% správně. Ba naopak si myslim že jsem vyčerpaná a moje tělo ukládá. ![]()
@xsaleen píše: Více
BMI nad 30 nebo nad 27 s pridruzenymi problemy typu tlak, cukrovka apod.
@Anonymní píše: Více
Pokud se přežíráš ( velké porce ) a cpeš sladkým, tak opravdu nejedeš správně …
@Šmoulice píše: Více
Proto se ptám zda by mi s tím pomohl tento lék. Jsem psychiatricky léčena. Je toho na mě moc. Léčím se 5let. A to “žraní” si nechte pro někoho jiného. Děkuji ![]()
S chuti na sladke, food noisem a preziranim obecne pomuze. Ale jsou experti, co to zvladnou hrave prejist. Idea, ze nic nezmenis a lek dela cele hubnuti za tebe, je licha. PS a doporucuji si nastudovat jednotlive leky, jak caste jsou nezadouci ucinky, jake maji ucinne latky a az pak se rozhodnout, ktery je ten pro tebe nejvhodnejsi
@Lollia píše: Více
Poradíš mi prosím jak zjistím který je pro mě nejvhodnější? ![]()
@Anonymní píše: VíceTo si musis nastudovat a zkonzultovat sama, nejsem lekar a kazdemu sedne neco jineho
Pomuze, ale jakmile to přestaneš brát, do pár měsíců mas ty chutě zpátky. Za me to je až jako poslední řešení.
ozempic je jen pro diabetiky a ten bych fakt nechtěla. Mounjaro má lepší výsledky, jen ta cena…
chápu, ale opravdu nejedeš na 95%, pokud si dopřáváš velké porce ujíždíš na sladkém. Ano, injekce by ti mohli ze zacatku pomoct, ikdyž někteří dokáží přejíst, nicméně oikud nezpracuješ toto, hrozí reálně jojoefeekt, protože necpat se sladkým a zmenšit porce je naprostý základ…
Injekce ti mohou pomoci omezit chuť k jídlu. Ale pokud si to nevyřešíš vše v hlavě, nezměníš už napořád životní styl tak je úplně zbytečné je brát.
Dobrý den. Za 2 týdny jdu na konzultaci ke svoji obvodní skrze moji váhu. Moje BMI je 40. Moje tělo je v režimu přežití, skrze více faktorů. (Antidepresiva, těžká fyzická práce, noční) Jídelníček mam sestavený, deficit se snažím dodržovat. Denně 17-19 tisíc kroků, 2-3× týdně cvičení. Jediné na co trpím jsou velké porce a extrémní chutě na sladké. Z toho bych mohla žít. Myslíte že mi něco napíše? Mam se na to zeptat? Nebo mě jen pošle k někomu jinému? Popřípadě kde to splaším. Mam zajem o ozempic nebo wegovy. Myslim si že nebude zastáncem tohohle. Jak jste získali vy?

Děkuji za odpovědi.