Mozek v hladině Alfa

236
12.7.16 12:05

Mozek v hladině Alfa

Umíte si někdo naladit mozek do hladiny Alfa? Byl jste někdo na nějakém semináři? Máte s tím zkušenosti? dá se to skutečně využít kdykoliv když se to člověk naučí?
A hlavně - dá se to naučit doma? Zajímalo by mě to, ale ceny seminářů jsou vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bberundaa
12.7.16 12:24

Kup si knížku Modrá alfa. Já na žádném semináři nebyla a po přečtení knížky zvládám v pohodě. Teda alespoň myslím :-).
Takhle zainvestuješ jen do knížky a kdyby se nedařilo, můžeš zkusit seminář. Za mě je to předražené.
Kamarádka byla kdysi dávno (je to tak 15 let) a že by jí to dalo víc než kniha, tak to ani náhodou.

• Citovat
  • Upravit
16449
12.7.16 12:50

@bberundaa A k cemu tuto schopnost vyuzivas? Ja se dokazi akorat naladit ke spanku, ale musim mit ticho. Treba se ucit, to neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
12.7.16 13:16
@tulipán píše:
@bberundaa A k cemu tuto schopnost vyuzivas? Ja se dokazi akorat naladit ke spanku, ale musim mit ticho. Treba se ucit, to neumim.

jako ty, k naladění ke spánku, nebo si v alfě můžeš říkat různá pozitivní tvrzení. Např. když chci zhubnout, tak si říkám, že moje tělo je krásnější, pevnější a štíhlejší. Nebo když jsem ještě chodila na VŠ „jednoduše a rychle zvládám učit se nové věci“ atd… cokoliv pozitivního tě napadne. Já ale většinou usnu celkem rychle.

• Citovat
  • Upravit
236
13.7.16 08:07

Díky za tip, už jsem si knížku objednala, zkusím :-)
Se spánkem problém nemám, naopak, ale ta paměť a učení :zed:
Kolem 21-22h kdy mám šanci se dostat k učení už zvládám spíš jen manuální činnost, potřebuju být schopná v té době aspoň 30min natlačit něco do hlavy, ne jen tupě zírat do sešitu a číst dokola to samé a nemít z toho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
13.7.16 11:47
@Matlena píše:
Díky za tip, už jsem si knížku objednala, zkusím :-)
Se spánkem problém nemám, naopak, ale ta paměť a učení :zed:
Kolem 21-22h kdy mám šanci se dostat k učení už zvládám spíš jen manuální činnost, potřebuju být schopná v té době aspoň 30min natlačit něco do hlavy, ne jen tupě zírat do sešitu a číst dokola to samé a nemít z toho nic.

ráno se učit nemůžeš, třeba v MHD cestou do práce?

• Citovat
  • Upravit
236
13.7.16 21:16

@bberundaa Kdepak, ráno je dobrá každá minuta na rozvoz dětí do školky, školy, návrat pozdě odpo / večer, úkoly, večeře, koupání…to by bylo na jiné téma. Jde jen o „kroužek“ jazyka, ale nechci na hodinách vypadat jak idiot co na to kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.7.16 21:17
@bberundaa píše:
ráno se učit nemůžeš, třeba v MHD cestou do práce?

A navíc, když v jakémkoliv dopravním prostředku čtu, nebo jen skloním hlavu, zvracím :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
14.7.16 11:07
@Matlena píše:
A navíc, když v jakémkoliv dopravním prostředku čtu, nebo jen skloním hlavu, zvracím :nevim: :roll:

to znám, mám to samé. Tak na jazyky je dobrý mít to třeba nahrané a alespoň poslouchat. No uvidíš až Ti dojde knížka.

• Citovat
  • Upravit
236
14.7.16 11:23

@bberundaa Jj, poslouchat, nebo mít nalepené lístečky, stále otevřený sešit knihu na stole…to nezvládám při našem režimu a dnech rozpočítaných na minuty :nevim: Jsem na knihu zvědavá, nečekám že mě to spasí, ale věřím, že může pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
14.7.16 11:33
@Matlena píše:
@bberundaa Jj, poslouchat, nebo mít nalepené lístečky, stále otevřený sešit knihu na stole…to nezvládám při našem režimu a dnech rozpočítaných na minuty :nevim: Jsem na knihu zvědavá, nečekám že mě to spasí, ale věřím, že může pomoct.

mohla by Ti pomoct, když už ne přímo s učením, tak alespoň naučit se srovnat si myšlenky a příjemně relaxovat a usínat. Já trpěla na noční můry a to se mi skoro úplně odbouralo. Večer prostě usnu s úsměvem na rtu a ráno se budím odpočinutá a svěží.

• Citovat
  • Upravit
236
14.7.16 11:46

@bberundaa :palec: Tak to jsem ráda za takovou pozitivní zkušenost. Dobré vědět. Jsem zvědavá na knihu, každým dnem by mohla dorazit. Když se doberu nějakých zkušeností, dám vědět :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
14.7.16 12:03
@Matlena píše:
@bberundaa :palec: Tak to jsem ráda za takovou pozitivní zkušenost. Dobré vědět. Jsem zvědavá na knihu, každým dnem by mohla dorazit. Když se doberu nějakých zkušeností, dám vědět :-) Díky

kde jsi jí objednávala, já bych jí koupila mamce abychom si tu mojí nemusely pořád půjčovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
236
14.7.16 12:09

Na Sbazaru za 89,– i s poštovným :-) Ještě tam byla jedna za 100,– + poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat