Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtela ybchs e zeptat menstruaci mam dostat az v pondelí ale porad je mi na zvraceni bolí me prsa a kdyz jsme si delala test tak tam je jen takovej slabounekej duch jde videt jen kdyz se poradne podivate, myslite ze je to brzo na test?
Udělej si další za pár dní, ale podle mě jsi
i slaboučký sotva viditelný duch je čárka. Zkus si třeba udělat zítra ráno ještě jeden, jestli je tam duch, tak jsi.
Já nevím připadá mi, že některé ženské se tady testují dřív než ho chlap vytáhne ![]()
ještě vydrž
příznaky sis mohla vsugerovat… nebo dej foto testu
30.1. jsi psala, ze mas pozitivni testy, pak negativni, zes byla i na krvi na gynde a je ti na zvraceni atd. atd… to po necelych trech tydnech zase? ![]()
nedelas sis gs mamatest? mne tam vychazela viditelna carka slaboucka vpodstate pokazde a brala jsem to jako negativni a taky ze jo ![]()
Já když měla na testu ducha tak jsem byla těhotná. Ale testovala jsem poprvé až v den očekávané ms. Příznaky u prvního vůbec žádný takhle brzo u dalších dvou jsem si všimla častějšího čůrání a u posledního citlivá prsa, ale to bylo i tím, že jsem druhého pořád kojila jinak bych si asi nevšimla. Vydrž do pondělí.
Takovéto příznaky nemůžeš mít takhle brzy, je to sugesce, pokud se budeš takto pořád hlídat, tak si způsobíš akorát to, že otěhotníš až bůhví kdy ![]()
@Stepanka95 udělej ho za pár dní, před ms to nemá moc smysl.
Ahoj holky, jsem tady nova, procetla jsem tady mnoho prispevku ale nikde neni muj problem
beru antikoncepci cca 6 let, beru vzdy dve platicka na raz, a pak se dostavi pravidelne menstruace na den presne
tento mesic jsem opet brala dve platicka ale parkrat jsem si prasek zapomela vzit ve druhem platicku, po vynechani prasku spineni, prasky sem brala porad, s pritelem spime spolu pravidelne, po dobrani platicka jsem ocekavala ms a ta nikde, tt jsem si delala a byl negativni, delala jsem ho tyden po ms ktera neprisla, nevim jestli to nebylo brzy. Misto ms jsem jen hnede trosicku spinila, brixho me bolelo jako kdyz to mam a ono nic. S pritelem jsme meli sex v patek, (nejsme si teda vedomi ze by se do me udelal, ). A v nedeli jsem dobrala platicko. Ve stredu tedy mela prijit ms a nic. Viz vise.
Ahojdy,
Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná. Jelikož jsem měla dostat menstruaci 26.3 a doteď nic. Z jídla mi špatně není, chodím častěji na záchod a jediná změna na těle jsou prsa o trochu se zvětšila a jsou citlivá. Tak nevím co dal.
Předem dekuji za všechny odpovědi😊
@wiwiOL tak lepší se optat jestli s tím nemá někdo zkušenost než vyšilovat
@Eleanorek Jako pardon, ale nemalé zpoždění ms a drobné příznaky automaticky vedou udělat si napřed test a pak až něco řešit, co myslíš, že ti tu někdo poradí jiného? chápu dotaz v případě, že bys měla test negativní, v tom případě by se holky mohly podělit o zkušenosti. Já bych tě v takovém případě poslala na gynekologii, ačkoliv asi bych ještě počkala, taky záleží, jestli jsi třeba nebyla nemocná, ve stresu, nezměnila jsi nějak radikálně životní styl…