Mozna jsem tehotna

39
18.2.16 09:37

mozna jsem tehotna

Dobrý den chtela ybchs e zeptat menstruaci mam dostat az v pondelí ale porad je mi na zvraceni bolí me prsa a kdyz jsme si delala test tak tam je jen takovej slabounekej duch jde videt jen kdyz se poradne podivate, myslite ze je to brzo na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
18.2.16 09:40

Udělej si další za pár dní, ale podle mě jsi :) i slaboučký sotva viditelný duch je čárka. Zkus si třeba udělat zítra ráno ještě jeden, jestli je tam duch, tak jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
18.2.16 09:40

Já nevím připadá mi, že některé ženské se tady testují dřív než ho chlap vytáhne :mrgreen:
ještě vydrž :) příznaky sis mohla vsugerovat… nebo dej foto testu

• Citovat
  • Upravit
2038
18.2.16 09:41

Takových diskuzí je tu milion. Poč nepočkáš do pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.2.16 09:54

30.1. jsi psala, ze mas pozitivni testy, pak negativni, zes byla i na krvi na gynde a je ti na zvraceni atd. atd… to po necelych trech tydnech zase? :nevim:
nedelas sis gs mamatest? mne tam vychazela viditelna carka slaboucka vpodstate pokazde a brala jsem to jako negativni a taky ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
18.2.16 10:06

Já když měla na testu ducha tak jsem byla těhotná. Ale testovala jsem poprvé až v den očekávané ms. Příznaky u prvního vůbec žádný takhle brzo u dalších dvou jsem si všimla častějšího čůrání a u posledního citlivá prsa, ale to bylo i tím, že jsem druhého pořád kojila jinak bych si asi nevšimla. Vydrž do pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 10:49

Takovéto příznaky nemůžeš mít takhle brzy, je to sugesce, pokud se budeš takto pořád hlídat, tak si způsobíš akorát to, že otěhotníš až bůhví kdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.2.16 10:57

@Stepanka95 udělej ho za pár dní, před ms to nemá moc smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.16 13:29

Tehotenstvi?

Ahoj holky, jsem tady nova, procetla jsem tady mnoho prispevku ale nikde neni muj problem :D beru antikoncepci cca 6 let, beru vzdy dve platicka na raz, a pak se dostavi pravidelne menstruace na den presne :) tento mesic jsem opet brala dve platicka ale parkrat jsem si prasek zapomela vzit ve druhem platicku, po vynechani prasku spineni, prasky sem brala porad, s pritelem spime spolu pravidelne, po dobrani platicka jsem ocekavala ms a ta nikde, tt jsem si delala a byl negativni, delala jsem ho tyden po ms ktera neprisla, nevim jestli to nebylo brzy. Misto ms jsem jen hnede trosicku spinila, brixho me bolelo jako kdyz to mam a ono nic. S pritelem jsme meli sex v patek, (nejsme si teda vedomi ze by se do me udelal, ). A v nedeli jsem dobrala platicko. Ve stredu tedy mela prijit ms a nic. Viz vise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.4.22 09:42

Ahojdy,
Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná. Jelikož jsem měla dostat menstruaci 26.3 a doteď nic. Z jídla mi špatně není, chodím častěji na záchod a jediná změna na těle jsou prsa o trochu se zvětšila a jsou citlivá. Tak nevím co dal.
Předem dekuji za všechny odpovědi😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
6.4.22 22:37

@Eleanorek udělej si test. To je zase dotaz. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.4.22 08:23

@wiwiOL tak lepší se optat jestli s tím nemá někdo zkušenost než vyšilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
7.4.22 08:29

@Eleanorek Jako pardon, ale nemalé zpoždění ms a drobné příznaky automaticky vedou udělat si napřed test a pak až něco řešit, co myslíš, že ti tu někdo poradí jiného? chápu dotaz v případě, že bys měla test negativní, v tom případě by se holky mohly podělit o zkušenosti. Já bych tě v takovém případě poslala na gynekologii, ačkoliv asi bych ještě počkala, taky záleží, jestli jsi třeba nebyla nemocná, ve stresu, nezměnila jsi nějak radikálně životní styl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí