Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, zhruba pred 14 dny jsem mela menstruaci. A vcera na zachode sem mela na toaletnim papiru v hlenu krev. Stalo se mi to i minuly mesic a jen jeden den. Nikdy drive sem to nemela. Muze to byt treba zpusobene ovulaci? Je to jen na tom toaletaku, na spodnim pradle nic. Dekuji
@rena03 píše:
Zdravim, zhruba pred 14 dny jsem mela menstruaci. A vcera na zachode sem mela na toaletnim papiru v hlenu krev. Stalo se mi to i minuly mesic a jen jeden den. Nikdy drive sem to nemela. Muze to byt treba zpusobene ovulaci? Je to jen na tom toaletaku, na spodnim pradle nic. Dekuji
Při ovulaci je spíše bílkový hlen, ten máš?
@korn123 píše:
Při ovulaci je spíše bílkový hlen, ten máš?
Myslim, ze jo. Ale prave s tou primesi krve.
@rena03 ahoj já měla ovulaci teď ve stredu a ve čtvrtek večer po utreni světle hnědo růžový výtok. Pak už nic. Nikdy jsem to tak neměla
HA neberu. Tak doufám ze to bylo k ovulaci. Jinak před měsícem jsem byla na prevenci na gynde a vše ok. Takže kdyby se to opakovalo další měsíc tak asi zajdu na gyndu. Jinak to prikladam k ovulaci 🤷♀️ Jak to dopadlo u tebe?
@Kampuc píše:
@rena03 ahoj já měla ovulaci teď ve stredu a ve čtvrtek večer po utreni světle hnědo růžový výtok. Pak už nic. Nikdy jsem to tak nemělaHA neberu. Tak doufám ze to bylo k ovulaci. Jinak před měsícem jsem byla na prevenci na gynde a vše ok. Takže kdyby se to opakovalo další měsíc tak asi zajdu na gyndu. Jinak to prikladam k ovulaci 🤷♀️ Jak to dopadlo u tebe?
Myslim, ze to asi bylo take ovulaci ted uz nic. Take sem to prave drive nemela az ted. Kontrolu jsem mela asi pred 4 mesici a take vse v poradku. Tak doufam, ze je to jen tou ovulaci.