Možná ovulace?

89
30.7.23 13:15

Mozna ovulace?

Zdravim, zhruba pred 14 dny jsem mela menstruaci. A vcera na zachode sem mela na toaletnim papiru v hlenu krev. Stalo se mi to i minuly mesic a jen jeden den. Nikdy drive sem to nemela. Muze to byt treba zpusobene ovulaci? Je to jen na tom toaletaku, na spodnim pradle nic. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
30.7.23 14:50
@rena03 píše:
Zdravim, zhruba pred 14 dny jsem mela menstruaci. A vcera na zachode sem mela na toaletnim papiru v hlenu krev. Stalo se mi to i minuly mesic a jen jeden den. Nikdy drive sem to nemela. Muze to byt treba zpusobene ovulaci? Je to jen na tom toaletaku, na spodnim pradle nic. Dekuji

Při ovulaci je spíše bílkový hlen, ten máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.7.23 16:48
@korn123 píše:
Při ovulaci je spíše bílkový hlen, ten máš?

Myslim, ze jo. Ale prave s tou primesi krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.8.23 09:40

@rena03 ahoj já měla ovulaci teď ve stredu a ve čtvrtek večer po utreni světle hnědo růžový výtok. Pak už nic. Nikdy jsem to tak neměla :think: HA neberu. Tak doufám ze to bylo k ovulaci. Jinak před měsícem jsem byla na prevenci na gynde a vše ok. Takže kdyby se to opakovalo další měsíc tak asi zajdu na gyndu. Jinak to prikladam k ovulaci 🤷‍♀️ Jak to dopadlo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.8.23 23:39
@Kampuc píše:
@rena03 ahoj já měla ovulaci teď ve stredu a ve čtvrtek večer po utreni světle hnědo růžový výtok. Pak už nic. Nikdy jsem to tak neměla :think: HA neberu. Tak doufám ze to bylo k ovulaci. Jinak před měsícem jsem byla na prevenci na gynde a vše ok. Takže kdyby se to opakovalo další měsíc tak asi zajdu na gyndu. Jinak to prikladam k ovulaci 🤷‍♀️ Jak to dopadlo u tebe?

Myslim, ze to asi bylo take ovulaci ted uz nic. Take sem to prave drive nemela az ted. Kontrolu jsem mela asi pred 4 mesici a take vse v poradku. Tak doufam, ze je to jen tou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí