Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den prosim
vas nevite jestli je normalni po potratu mit stale 3tydny pozitivni test mockrat dekuji jsem tady nova a nevim jak to tady chodi
Ahoj, v prve rade je mi lito, co se stalo. A ano, je to normalni. Hcg klesa postupne. Pokud nemas zadne bolesti, tak bud v klidu.
@Karlita10 píše:
Dobry den prosimvas nevite jestli je normalni po potratu mit stale 3tydny pozitivni test mockrat dekuji jsem tady nova a nevim jak to tady chodi
Může být. HCG klesá celkem pomalu, záleží v jakém týdnu jsi taky byla na potratu/potratila.
Na kontrole jsi byla?
Mrzí mě, co se ti stalo..
Také jsem měla delší dobu pozitivní test. HCG klesalo pomalu, ale na kontrole bylo vše v pořádku.
Proč se vůbec testuješ? Mě by to ani nenapadlo, když je konec.. Nevím jak ti poradil doktor, jestli se můžete znovu snažit hned další cyklus, ale rozhodně bych netestovala dřív než po další MS - pokud teda snažení trvá.
Doktorka mi rekla ze si mam idelat test po 3tydnech a jestli bude stale pozitivni tak mam si udelat schuzku tak nevim co od toho mam cekat proto se ptam kdo stim mel zkusenost dekuji
@Karlita10 píše:
Doktorka mi rekla ze si mam idelat test po 3tydnech a jestli bude stale pozitivni tak mam si udelat schuzku tak nevim co od toho mam cekat proto se ptam kdo stim mel zkusenost dekuji
Je možné, že ti hcg klesá pomalu, nebo jsi se nevyčistila dostatečně.. měla jsi samovolný potrat předpokládám ![]()
@korn123 píše:
Je možné, že ti hcg klesá pomalu, nebo jsi se nevyčistila dostatečně.. měla jsi samovolný potrat předpokládám
Ano