Možnost otěhotnět?po tabletě

10.8.23 21:44

Možnost otěhotnět?po tabletě

Dobrý večer těsně po menstruaci to jest jeden den zkoncila a druhý den večer sem měla pohlavní styk s kondomem. Ale zdálo se mi že je v tom málo materiálu a poškozeny nebyl. Hned ráno jsem pro jistotu letěla pro postinor a hned užila je nějaká šance na nechtěné těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
10.8.23 22:37

Když nebyl kondom poškozený, na co prášek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 22:40

Nebyl poškozeny ještě sem tam napouštěla vodu potom… prášek pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.8.23 22:47

Postinor není ibalgin. Pokud máš potřebu po sexu pro něj zbytečně běhat, neměj sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 22:53

Nejím to pravidelně ten prášek… jenom sem chtěla mít opravdu jistotu že se nic nestane a zdálo se mi že je v tom kondomu málo materiálu a souhlasím s vámi byla to chyba mít sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16305
10.8.23 23:02
@Kateřina301 píše:
Nejím to pravidelně ten prášek… jenom sem chtěla mít opravdu jistotu že se nic nestane a zdálo se mi že je v tom kondomu málo materiálu a souhlasím s vámi byla to chyba mít sex

To už raději brát prášky denně, než tohle svinstvo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 23:05
@Kateřina301 píše:
Nejím to pravidelně ten prášek… jenom sem chtěla mít opravdu jistotu že se nic nestane a zdálo se mi že je v tom kondomu málo materiálu a souhlasím s vámi byla to chyba mít sex

To si děláš srandu? Prosím tě, jak často se stává, že „chceš mít jistotu“ a bereš si Postinor? 2× do měsíce? Jednou za čtvrt roku? Víš, že do sebe bezdůvodně cpeš brutální dávku hormonů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 23:10

Ne bylo to po prvé…ano vím o vysoké dávce hormonů ale taky sem dlouho nic s nikým neměla a chtěla sem aby se nestala nějaká nehoda a bojím se toho…a ze sexu jsem už na dlouho vyléčená… prostě se mi jen zdálo že v kondomu toho bylo málo tak sem spanikarila dle vašich názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.23 23:11

@Barevné klubíčko já sem neřekla nikde 2× do měsíce na to ste přišla jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
11.8.23 14:11

@Kateřina301 nenapadlo te treba, ze si ho pritel mohl den, dva predtim vyhonit a proto je tam malo materialu? Manzel, tam nema pokazde stejne :mrgreen: tak bych byla v klidu. A pokud nechces byt tehotna, tak si hlidej ovulaci a v tech dnech nemej sex. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
11.8.23 14:26

Teď se tomu říká materiál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
11.8.23 14:34

@mamule42 asi nechtela nazyvat vec pravym jmenem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
11.8.23 14:35
@MonaSun píše:
@Kateřina301 nenapadlo te treba, ze si ho pritel mohl den, dva predtim vyhonit a proto je tam malo materialu? Manzel, tam nema pokazde stejne :mrgreen: tak bych byla v klidu. A pokud nechces byt tehotna, tak si hlidej ovulaci a v tech dnech nemej sex. :nevim:

Jo toho materiálu, já myslela, třeba málo kondomu, nebo slabý, nebo co já vím :mrgreen: a ještě do toho pak napouští vodu to je romantika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.23 15:27

@MonaSun ovulace nebyla určite bylo to těsně po menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.23 16:28

@pikola tak u nás zrovna nešlo o romantiku

• načítám...
  • Citovat