Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer těsně po menstruaci to jest jeden den zkoncila a druhý den večer sem měla pohlavní styk s kondomem. Ale zdálo se mi že je v tom málo materiálu a poškozeny nebyl. Hned ráno jsem pro jistotu letěla pro postinor a hned užila je nějaká šance na nechtěné těhotenství?
Nebyl poškozeny ještě sem tam napouštěla vodu potom… prášek pro jistotu
Postinor není ibalgin. Pokud máš potřebu po sexu pro něj zbytečně běhat, neměj sex.
Nejím to pravidelně ten prášek… jenom sem chtěla mít opravdu jistotu že se nic nestane a zdálo se mi že je v tom kondomu málo materiálu a souhlasím s vámi byla to chyba mít sex
@Kateřina301 píše:
Nejím to pravidelně ten prášek… jenom sem chtěla mít opravdu jistotu že se nic nestane a zdálo se mi že je v tom kondomu málo materiálu a souhlasím s vámi byla to chyba mít sex
To už raději brát prášky denně, než tohle svinstvo ![]()
@Kateřina301 píše:
To si děláš srandu? Prosím tě, jak často se stává, že „chceš mít jistotu“ a bereš si Postinor? 2× do měsíce? Jednou za čtvrt roku? Víš, že do sebe bezdůvodně cpeš brutální dávku hormonů?
Ne bylo to po prvé…ano vím o vysoké dávce hormonů ale taky sem dlouho nic s nikým neměla a chtěla sem aby se nestala nějaká nehoda a bojím se toho…a ze sexu jsem už na dlouho vyléčená… prostě se mi jen zdálo že v kondomu toho bylo málo tak sem spanikarila dle vašich názorů
@Barevné klubíčko já sem neřekla nikde 2× do měsíce na to ste přišla jak…
@Kateřina301 nenapadlo te treba, ze si ho pritel mohl den, dva predtim vyhonit a proto je tam malo materialu? Manzel, tam nema pokazde stejne
tak bych byla v klidu. A pokud nechces byt tehotna, tak si hlidej ovulaci a v tech dnech nemej sex. ![]()
@MonaSun píše:
@Kateřina301 nenapadlo te treba, ze si ho pritel mohl den, dva predtim vyhonit a proto je tam malo materialu? Manzel, tam nema pokazde stejnetak bych byla v klidu. A pokud nechces byt tehotna, tak si hlidej ovulaci a v tech dnech nemej sex.
Jo toho materiálu, já myslela, třeba málo kondomu, nebo slabý, nebo co já vím
a ještě do toho pak napouští vodu to je romantika ![]()