Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak chci tady napsat jak sem ve 27tt prisla o miminko, celé teh.sem mela vysoký krev. tlak(brala jsem leky ale absolutne mi nezabiraly),muj gyn nereagoval na me zadosti o rizik. poradnu, měla jsem silene bolesti hlavy a zacaly i otikat nohy(ale az tak ve25tt),nikdy mi nebral moc ale v prukazce byli napsany 5odbery moci. Mimco spatne prospivalo a te tlak ho zabil(jak sem mela poznat ze spatne prospiva muj gyn. porad rikal ze odpovida velikosti a je v poradku- ale jak sem zjistila po porodu tak pravda byla jina maly mel jen 600g).porod rval dva dny a bylo to po 3rocich snazeni.sem jeste mlada27 ale pritel ma o 10 vic.
@Leenuska ¨Jéééžiš tak to je mi moc líto…každopádně bych se nažila znova a v prvním případě bych změnila gynekologa!!!přeju hodně zdaru, silné nervy a hlavně odvahu jít dál… ![]()
Tak to je hrozné!!! je mi to moc moc líto! rozhodně bych zažalovala gynekologa a odešla od něj, je to zanedbání péče, nahlásila bych ho na lékařskou komoru!
To je mi moc lito, ale proc jsi nezmenila doktora, kdyz evidentne tenhle na vsechno kaslal a tobe nebylo dobre???
Je mi to moc líto, okamžitě vyměň gyndaře, také jsem to udělala, protože mi dělala ultrazvuk jednou za celé těhotenství a pak si do kartičky vymýšlela mirý a týdny… no hruza, naštěstí malý se narodil v pořádku, ale teď při druhém, jsem hned našla jinou paní doktorku a jsem spokojená. Ale docela lituju, žže jsem to neudělala už při prvním když se mi to nezdálo asi to bylo jen tou vyplašeností z prvního porodu. Teď jak čtu co se stalo tobě, bych si nejraději nafackovala za to, že své druhé dítě nechtěla a nemůžu se toho pocitu zbavit. Víš nejhorší je, že ti co chtějí mít dítě a rodinu, tak tak to mít nemůžou a ti co nechtějí, tak jim to jde hned při prvním styku. Držím ti moc palce ať se s toho co nedříve dostanete a otěhotníte už se šťastným koncem.
Drž se je mi to líto a určitě bych to někde nahlásila už kvůly ostatním. Já vím že nemáš myšlenky ale co zřeba výpis z pojištovny aby jsi věděla co nahlásil že dělal a pak snějaká stížnost už kvůly dalším dušičkám.
Tobě posílám sílu
@Leenuska To mě mrzí, sama nevím, jak bych se stím vyrovnala…
Ale rozhodně si mladá a to, že je přítel o 10 let starší neřeš, můj manžel je o 14 let starší
Takže bych se pustila do dalšího snažení…
Já těhotněla 3 roky, také jsem prošla určitým zklamáním, ale nakonec mám 2 děti(ze zkumavky). Jde o to ten boj nevzdat
Takže můj manžel bude mít za 4 roky 50let a má teď děti 4 a 1 rok a užívá si to, takže věk opravdu vůbec neřeš…
Ty doktoři jsou fakt kreténi! Měla jsi ležet v nemocnici a mely stále miminko i tebe hlídat!
Změnagyn. uz probehla ale ja sem jezdila jeste na genetiku nekolikrat do mesice(zdal se jim jen o kousek mensi jinak rikaly ze je v poradku(byla to preklampsie, nejdriv sem mela tlak zvyseny ale az ke konci mi silene vyletl(lecila me celou dobu i internistka)
A jinak jedna mladá holčina má dítě s 50ti letym chlapem a mají mimčo zdravý takže na věku vubec nezáleží!
Ja si zas rikam ze je porad lepsi porodit mrtve miminko(jestli nebylo uplne v poradku) nez o nej prijit treba az po nekolika mesicich spolecneho zivota.sem smutna z toho co se stalo ale nebdu se doma utapet v slzach(za cas to zkusime znovu a snad to vyjde)
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.