Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za poslední roky se v MŠ a ZŠ Daskabát hromadí stížnosti a podání na problémový chod a především přístup a jednání ze strany vedení a pedagogického personálu, proto otevíráme prostor k hromadným stížnostem a sbírání podkladů pro hromadnou žalobu na vedení této instituce.
Rodiče se marně snaží řešit situace svých dětí – šikanu a bití spolužáky pod dohledem všemu přihlížejících zaměstnanců této instituce) u ředitelky školy, která útočně a arogantně staví situace proti rodičům samotným a dění ve škole popírá. Děti chodí pláčem a šrámy na duši. Rodiče bránící blaho svých dětí jsou za stížnosti hlášeni na OSPOD a Policii ČR za vymyšlené vyhrožování a narušování občanského soužití. Rozhodli jsme se podat hromadnou žalobu a dostat osobu odpovědnou před soud. Přidejte se! ![]()
Mám se školkou a školou na Daskabáte obdobnou zkušenost, dokonce jsem byla paní ředitelkou tlačená do kouta zastrašováním, že o tom mém chování (stížnost na štípání dětí dětmi bez zásahu dohlížejících) bude informovat otce, který se mnou nežije a chce soudně deti do péče aby měl možnost je získat pro vhodnější chování. Doslova vydírání..
Napíšu vám na email, přidám se k žalobě.
@Pavel874 píše:
Za poslední roky se v MŠ a ZŠ Daskabát hromadí stížnosti a podání na problémový chod a především přístup a jednání ze strany vedení a pedagogického personálu, proto otevíráme prostor k hromadným stížnostem a sbírání podkladů pro hromadnou žalobu na vedení této instituce.Rodiče se marně snaží řešit situace svých dětí – šikanu a bití spolužáky pod dohledem všemu přihlížejících zaměstnanců této instituce) u ředitelky školy, která útočně a arogantně staví situace proti rodičům samotným a dění ve škole popírá. Děti chodí pláčem a šrámy na duši. Rodiče bránící blaho svých dětí jsou za stížnosti hlášeni na OSPOD a Policii ČR za vymyšlené vyhrožování a narušování občanského soužití. Rozhodli jsme se podat hromadnou žalobu a dostat osobu odpovědnou před soud. Přidejte se!
@Jana 3286 píše:
Mám se školkou a školou na Daskabáte obdobnou zkušenost, dokonce jsem byla paní ředitelkou tlačená do kouta zastrašováním, že o tom mém chování (stížnost na štípání dětí dětmi bez zásahu dohlížejících) bude informovat otce, který se mnou nežije a chce soudně deti do péče aby měl možnost je získat pro vhodnější chování. Doslova vydírání..Napíšu vám na email, přidám se k žalobě.
Dva uplne nove nicky, to se Jana se zalozenim tak nahodou trefila do spravne chvile?
@vokishka píše:
Dva uplne nove nicky, to se Jana se zalozenim tak nahodou trefila do spravne chvile?
paja se tu sam bal ![]()
@vokishka píše:
A ještě zná jeho email ![]()
@vokishka píše:
A dokonce i ví, komu poslat mail!
Jinak tahle snaha očernit školku už tady jednou byla ![]()
Tyjo dva úplně nové nicky oba dva jméno plus čísla oba dva jeden jediný příspěvek a zrovna v této diskuzi
a ještě na sebe mají email. Neuvěřitelné náhody
![]()
Ale že se kvůli tomu někomu chce vstávat ve čtyři, to už chce opravdu mít řádnou pifku ![]()
No vždyť jo. Sikanovane dítě konečně usnulo a pobouřený rodič musí to trápení ventilovat, hnedka tetka!
@vokishka píše:
A hned dva nové nicky během chvilky. ![]()
@topazio píše:
A hned dva nové nicky během chvilky.
A ve čtyři ráno. To jsou mi teda nahody, fakt uvěřitelné
@vokishka píše:
A ve čtyři ráno. To jsou mi teda nahody, fakt uvěřitelné
Někdo chce pomlouvat pod více nicky. Ale neumí to. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.