MŠ celodenní v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
11.7.09 13:06

MŠ celodenní v Brně

Ahoj, nevíte o nějaké celodenní školce v Brně, nejl. od 2 let? Budu totiž dělat na směny od 6-18 hod. a potřebuji někam dát malého…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
11.7.09 20:51

Pane jo, tak do 18hod. snad nemá otevřeno žádná školka nebo se pletu? A jak máš staré dítě, letos je již po zápisu a zrovna dnes mi manžel četl že v Brně neumístili 800 dětí do Mš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.09 21:09

V brněnských mateřských školách se letos nenašlo místo pro 547 dvouletých dětí a téměř osm set dětí ve věku tří let. To je téměř jednou tolik, co před rokem.

Toto cituji clanek s idnes.Abys byla v obraze.A takova skolka snad ani neexistuje tak dlouho.
A proc pro ditko od dvou let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.7.09 21:43

Ahoj.

Na Štolcové ul. č. 51 je celodenní školka. Nemají internetové stránky, našla jsem jen tel. číslo 548 530 836

Zřizovatelem je město Brno, ne místní část jak u jiných mš.
Dříve to bývala internátní školka, dnes už myslím pouze celodenní. Přibližně maj otevřeno od 6.30hod - 18.30hod.

Chodím kolem se synem. Myslím, že tam převažují děti romského etnika a pak vietnamci. Češi tam ale chodí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.09 07:28

Ahojky a díky, mám totiž RD na 2 roky, pracuji ve zdravotnictví a nemám nikoho kdo by hlídal, nebudu tak dělat každý den, vychází mi třeba 2 denní týdně…Na paní na hlídaní nemám..bohužel…asi sjedu mrknout na tu Štolcovu, i když asi šance není, když neumístili tolik dětí…

• Citovat
  • Upravit
4270
12.7.09 17:41

Ahoj poslala jsem ti sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
12.7.09 17:43

Nevšimla jsem si že jsi anonym, takže jsem nic neodeslala. :oops:

Chtěla jsem ti napsat že existuje ještě na Veslařské právě pro rodiče kteří dělají na směny apod

http://www.matskola.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.7.09 20:13

Je na Veslarske zamkl muj bracha pani reditelku v kabinete :lol: uz je to 17let.
Ale tam nejspis bude take plno.
Mimochodem ja sem myslela ze rodicak na dva roky si berou vetsinou holky s vysokym primem a ty co vi ze si muzou dovolit pani na hlidani nebo ziji na vesnici kde je skolka poloprazdna.Omlouvam se za uprimnost.kamaradka mela rodicak na tri tenkrat to slo jeste dat jakoze na manzela a ted taky nema skolku.Tak si akorat nadava protoze je totalne bez penez.Omlouvam se ze jsem sem zatahla i neco jineho a za takovy prispevek ktery je asi trochu tvrdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.09 20:18

Já se bojim přihlásit abych nedotala vynadáno,ale mě je těch dětiček líto.ve 2 letech kdybych dala naše malé do školky tak by se tam asi zbláznilo a já bych pak měla sama vyčitky že i ten čas co jsem s ním mohla být nonstop jsem ho odstrčila

• Citovat
  • Upravit
24320
12.7.09 20:27

Je prihlas se.Ja se k tomu taky hlasim hrde.A hrde.Ja bych taky nedala max.jednou tydne na 4hodky.to stejne i ve trech letech.Me jich je taky lito. :cry: .Je to smutne misto aby zenske byli rady z maji materskou na 4roky a nemusi hned do prace tak se jim to nelibi.chudaci deti. :cry:Dostanem nadany obe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.09 14:34

Ahojky, děkuji za odpovědi…Jen jsem chtěla dodat, já tady prosila o radu a né aby mě někdo odsuzoval!!!
1. jsem nadítě sama…chtěla bych vidět, jak vyjdete s částkou 7600 Kč, když jste sama s dítětem a splácíte pidibyt!!
2. nemám nikoho z rodiny, kdo by pohlídal
a za 3. své dítě miluji, věnuji se mu na 100% a nemyslím, si že mu uškodí být pár dní ve školce…

TO JSTE LEPŠÍ MATKY,KDYŽ JSTE DOMA 3 ROKY A VÍCE???? DLE ČEHO SE TO HODNOTI????????????

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.09 15:11

Taky se přidávám.Nikdy bych malého takle malého do školky neodložila,alespon né na celej den.
Proč potom existuje mateřská dovolená?
Anonyme já mám na měsíc stejně co ty a uživim nás i jen doma.Dá se najít práce na doma a dá se najít práce kde mužeš vzít sebou i dítě,ale kontakt z dítětem se penězma zaplatit nedá a nemyslim si že by tak malé stvoření bylo už dost zralé na to aby bylo s cizíma lidma.
Mě dítě nikdo nehlídá a nikdo mi nic nekoupí ,ale radši se uskromním a jsem s ním

• Citovat
  • Upravit
4270
13.7.09 22:03

No já bych nekritizovala, pokud jde někdo od dítěte třeba dva krát týdně do práce, tak to dítěti neuškodí. Důležitá je kvalita ne kvantita času trávení s dítětem.

Anonymní chtěla jsem ti navrhnout kdybys školku nesehnala a potřebovala jít dvakrát týdně do práce, můžu ti malýho pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.7.09 07:27

To chces rict ze nedostavas alimenty prispevky apod?Promin ale je hodne holek ktere dostavaji 7600 a jsou sami.A podle toho co anonymni pise tak dite neodklada na pulku dne ale na celej den.A nnejspisb vickrat nez 2× za tyden.ona nastupuje znova do prace a pochopila jsem ze na plnej uvazek kdyz ji definitivne skoncila materska.Jo a jinak tady probiha diskuze matek ktere jsou sami a vyziji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Inuš
25.2.10 09:43

Zdravím ,ale kdyby stou mateřskou nešacovali poslanci a nechali ji na 4 roky tak by ty maminky byli na delší mateřský a nemuseli mít takové starosti s MŠ. Jenže ze zákona vám zaměstnavatel drží místo jen 3 roky a některé maminky reději aby nepřišli o práci budou rači tři roky na MD. Je zlá doba a asi to onic lepší ani nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex