Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tšekkin Kulpa Tak to fakt nevím, proč se to děje, asi nějaké poblázněné hormony. 35 dní zpoždění, tak to už bych určitě k tomu doktorovi šla.
@Markusik píše:
Ahoj, oživuji diskuzi) poslední MS jsme měla 21.04., poté pohlavní styk až 10.05, za další 2 dny (12.05) jsme byla na preventivní prohlídce u svého gynekologa, dle UZ mi řekl že už mám po ovulaci a začíná mi růst sliznice a pak dodal že buď se to spustí anebo jsem v tom ale to ještě nepozná. mám dlouhý cyklus, sice v březnu byla MS také 21.03, ale obvykle mám 31-33 dnů. test 23.05 a dnes negativní, ale nebyl z ranní moče, jen tak přes den, a chodím hodně čuratale nebere mi hlava že pokud luteální fáze je max 14 dní a 12.05 už jsme byla po ovu, tak kde je ta ms?? na dlouhý cyklus už to nesvedu, že?? prosím, pomooc
mate zkušenosti?
já jsem vysadila HA a první normální ms jsem dostala za 28 dní. Další cyklus se ovšem nedostavil a tak jsem si asi po týdnu udělala test, který byl negativní. Za několik dní jsem opakovala a opět negativní. Tak jsem si myslela, že mám rozhozený cyklus z HA a čekala jsem kdy se MS dostaví. Jenže ona se nedostavila ani za měsíc a tak jsem si udělala test a //
když jsem šla na první kontrolu překvapil mě doktor, jak dlouho už jsem podle UZ těhotná
prý se mi prostě musel ten druhý cyklus prodloužit ale s tím šla těsně před ms i ovulace, protože pouze tehdy byl styk. Takže holky, možné je téměř všechno ![]()
Já jsem měla MS naposledy 14.4 - dnes mám tedy 15 dní zpoždění, ale test negativní. Je to zvláštní, MS jsem měla vždy pravidelnou. Kdy by jste na mém místě šly na gynekologii? Nevím, jestli mám ještě čekat, nebo tam zajít hned, ať nejsem za trapku, že zbytečně plaším ![]()
@terrka83 Já jsem byla těhu ale ještě 15 den jsem měla test negativní. Tak jsem už k doktorce šla a ta mi teprve těhu potvrdila.
Takže už bych šla ![]()
@Dovesilke Ty jo, tak to je super zpráva, jestli jsi i přes negativní test byla těhotná, alespoň mám ještě naději že by to mohlo vyjít. Tak moc bych chtěla. Asi se k doktorovi co nejdříve vypravím ![]()
@Dovesilke Děkuji, to bych byla ten nejšťastnější člověk na světě
![]()
tak holky, furt se nic neděje( cítím se hodně předmenstruačně ale MS nikde
a ještě ten výtok! to jsem zapomněla napsat, že už asi 14 dní bělavý až trochu do žlutá výtok, furt mám pocit že ze mě něco teče, chvátám pro vložku a ono to je bílý ![]()
Tak u mě bohužel, MS dorazila po 16 dnech zpoždění, potvora. Tak snad příště
Ahoj holky no ja sem dneska 44dc a ms nikde před dvěmi tydny sem měla mensi špiněni ktere trvalo jen tri dny nooo nevim jestli si mam dělat naděje nebo nee pač tt stale negativni v patek sem objednana na gyndu tak uvidim ale nevim co si mam myslet
![]()
Ahoj, já mám dnes už 11. den zpoždění, včera mi píchla doktorka vyvolavačku, do 14. dnů by měla dorazit ms, uvidíme
na UZ hooodně vysoká sliznice, tak prý „včera už bylo pozdě“
cítím se teda čím dal víc predmenstruačně, už se na tu mrchu fakt těším!
prsa bolí jak čert, břicho nafouklý..že zrovna když si nechám vyndat tělísko, tak mi začne ten můj vcelku pravidelný cyklus takhle haprovat..no nic, jsou i horší věci, že? ![]()
@78_Maja dobrý den takže když nemám 7 den Men. A test je negativní… Pořád mám naději? ![]()