Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Taktinevím Tak doktor říkal, že nic závažného nevidí. Mám počkat do příštího týdne a pak přijít znovu, kdybych MS nedostala. Tak já nevím 🤷🏻♀️ možná fakt stres tak uvidíme. Ale aspoň jsem víc v klidu, že to není cysta nebo něco horšího.
Aha, tak asi fakt prostě obyčejný zpoždění.
Tak at´ ti je dobře a třeba to brzy dostaneš ![]()
Zdravim ženy
Jsem po porodu od 13.5.,první menstruace mě přišla 23.10.a druhá zatím ne..včera jsem pro jistotu zkusila test a negativní..Mám léky na stitnou žlázu Euthyrox 50 a teď ho mám podle dr vysadit..myslíte ze to má vliv na nepravidelnou MS? Před tehu jsem
Ji měla taky nepravidelnou..díky moc za odpověď
Hezky den ženy
dělala jsem včera test a negativní příkladam foto. Mám po porodu 13.5.,první ms byla 23.10 a druhá zatím nic..občas mě bolí břicho už ale zatím nic
Před tehu jsem ms také měla nepravidelnou..Beru lék na stitnou žlázu Euthyrox 50 a ten teď mám podle dr vysadit kvůli hladině hormonu? Myslíte ze to na ms má vliv? Děkuji ![]()
@Lucie Rehakova píše:
Hezky den ženydělala jsem včera test a negativní příkladam foto. Mám po porodu 13.5.,první ms byla 23.10 a druhá zatím nic..občas mě bolí břicho už ale zatím nic
Před tehu jsem ms také měla nepravidelnou..Beru lék na stitnou žlázu Euthyrox 50 a ten teď mám podle dr vysadit kvůli hladině hormonu? Myslíte ze to na ms má vliv? Děkuji
jo, může to mít, záleží co ten lék obsahuje. Koukni na příbalový leták. Ale na další miminko je trochu brzy…nebo? ![]()
@taktinevim nene já další mimco ještě nechci zatím stačí jeden prcek i když moc hodný
no kouknu kdyžtak když nepřijde moc dlouho zavolám dr ![]()
@Taktinevím píšu to blbě tady jsem to nová 😂 jinak dáváme bacha 😂
@Lucie Rehakova všechny hormony mají vliv, takže určitě i toto. Já ho beru taky, ale nikdy jsem z toho neměla nic rozházené, až teď, ale to asi ne z tohoto léku.
Ale každá jsme jiná. A taky po porodu to porad můžeš mít rozházené asi ne? A když jsi měla první MS 23.10. tak na druhou mas ještě čas ne?? ![]()
Ahoj holky chci se zeptat jestli stím nemáte nějakou zkušenost, naposledy jsem měla menstruaci 21.9. a do ten nic před týdnem jsem měla menší bolesti v podbřišku a popichování v pravém podbřišku 1.11.jsem si dělala těhotenský test a vyšel slabe pozitivní a 2 den dyz sem opět dělala tak byla úplně malinko vidět ale nemusela se hledat včera k večeru jsem jen tak zkoušela a nic tak nevím ve středu jsem byla u gynekologa který říkal že na pravé straně mám cystu 36mm ale že zatím těhotenství nevidí a že ani nevylučuje že nemůžu být těhotná že pokud jsem tak že můžu být tak 14dni ale že to zatím on nevidí že pokud Ms nepřijde tak že mám zajít vůbec nevím o Mimi se s přítelem snažíme už dlouho a zatím nic a tak velké zpoždění jsem ještě neměla může to dělat ta cysta? Ukáže cysta HCG v moči?
Cysta může určitě způsobit zpoždění, ale HCG určitě ne. Zajdi k doktorovi třeba příští týden ještě jednou, at to vezme krev, tam by to mělo už být vidět. ![]()
Dobře zkusím zajít příští týden, takže testy už dělat nemám? Strašně by jsme mimco chtěli ale už jsme zoufalí teď už mě podbřišek nebolí jen mám o něco větší prsa a na dotek bolavé, nechápu proč mi nevzala hned krev a TT ho vůbec nezajímal dnes už mám 20 tý den zpoždění
No tak tento test je pozitivní, takže snad to vyjde
ale opravdu raději zajdi k doktorovi, at mate jistotu, že je všechno v pořádku. Taky nechápu, proč ti nevzal krev. Mě minule říkal, že nic nevidí, tak mě poslal na krev a pak mi volal, že jsem těhotná a že mám přijít a pak už viděl o týden později ![]()
@Anonymní píše:
No tak tento test je pozitivní, takže snad to vyjdeale opravdu raději zajdi k doktorovi, at mate jistotu, že je všechno v pořádku. Taky nechápu, proč ti nevzal krev. Mě minule říkal, že nic nevidí, tak mě poslal na krev a pak mi volal, že jsem těhotná a že mám přijít a pak už viděl o týden později
Myslíte že to opravdu může být těhotenství? Ale před třemi dny když jsem dělala tt tak už na něm nic nebylo tak že vůbec nevím samozřejmě by jsme byli radši kdyby mimčo bylo určitě k dr zajdu ještě jednou.. Opravdu to nemůže být tou cystou? :/
Test je úplně pozitivní, tady jsem dokonce četla že X ženských bylo normálně s cystou těhotných a že to prostě vůbec není problém. Šetři se a uvidíš za pár dní… Za týden ![]()
@Taktinevím píše:
Test je úplně pozitivní, tady jsem dokonce četla že X ženských bylo normálně s cystou těhotných a že to prostě vůbec není problém. Šetři se a uvidíš za pár dní… Za týden
Dobře tak uvidíme za týden
moc děkuji
@Taktinevím Tak doktor říkal, že nic závažného nevidí. Mám počkat do příštího týdne a pak přijít znovu, kdybych MS nedostala. Tak já nevím 🤷🏻♀️ možná fakt stres tak uvidíme. Ale aspoň jsem víc v klidu, že to není cysta nebo něco horšího.