MS po úplném vysazení HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
22.7.18 22:14

MS po úplném vysazení HA

Zdravím,

Minulý měsíc (přesně 27.6.) jsem úplně vysadila HA (Jeanine) s tím, že za 2 měsíce půjdu na tělísko. Chtěla jsem si dát chvíli pauzu a tak - kila která při užívání přibyla šli okamžitě dalů, splaskl podbříšek a vše se vrátilo do normálu, i mé nálady.

Jenže jsem měla 21.7. dostat MS a ta zatím bohužel nic. Vůbec na sobě necítím žádné symptomy, bolest prsou ani v podbříšku, nic. Jen trochu výkyvy nálad. Minulou jsem dostala 25.6.
Jsem z toho nesvá. Stalo se vám to taky? Těhotná nebudu, styk byl vždy chráněný. Spíš si myslím, že se mi rozhodilo tělo.

Máte s tím některá z Vás zkušenosti? Jak jste na tom byly dál? Děkuji moc

~ Klem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.7.18 22:24

Tělo není stroj, nemusí být vždy přesné. Vysadila si HA, takže teď bude možná chvíli trvat, než se ti vše urovná a tělo si zvykne na to, že nedostává svou pravidelnou „dávku hormonů“. Bude to v pohodě, hlavně neplaš jinak si to ještě víc posuneš. Mě naštěstí MS neblbne, ale jak říkám - tělo není stroj a je úplně v pořádku, když máš po vysazení zpoždění. A to zpoždění nemusí být jen vinou vysazení… nemoc a stres taky dělají své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.7.18 22:28

já po vysazení dostala ms po 28 dnech, což jsem nikdy před HA nemívala, vždycky tak 30+-, myslím si, že to přijde, jen se tělo musí dostat do původních kolejí, určitš bych se nestresovala a čekala až přijde, nějaký den to může být hore dole, každá to můžeme mít jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí