Mateřská škola - Praha-Letňany

1158
6.4.13 13:29

MŠ Praha - Letňany

Zdravím,
v úterý jsou zápisy do školek v Letňanech. Sháním na poslední chvíli zkušenosti, jaké máte se všemi školkami v této lokalitě.
Na dnu otevřených dveří jsem nějaké zkušenosti zaslechla a celkem mě to vyděsilo. Proto přemýšlím, jestli podat přihlášku na všechny, i když jsem na jednu slyšela přímo hrůzostrašná story.
Napište mi prosím vaše zkušenosti a příběhy.
Předem díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10714
6.4.13 14:51

Ahoj, taky se chystáme příští týden k zápisu. Můžu se zeptat, jaký hrůzostrašný story jsi slyšela? A na jakou školku?
Osobní zkušenosti zatím nemám, proto mě to taky dost zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
6.4.13 15:42

Na Příborskou… jak posílají děti se vybulet do domečku. U jídla, když promluví, tak musí do rohu na hanbu. Vytahují na ně vařečku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
6.4.13 15:51

Dřív zase ASI na Havířovskou od kamarádky kamarádky (kamarádka si nebyla jistá, do které školky dítě kamarádky chodí), že naprosto neřeší šikanu, kde dochází i na stříhání vlasů…

Na dnu otevřených dveří u Fajtla mě nemile překvapilo, že nemají nízko umyvadla a malé záchody…

Jen o Malkovského mám zatím jen pozitivní ohlas. Ale neviděla jsem jí osobně, když mají den otevřených dveří až v den zápisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10714
6.4.13 16:10

Hmm, tak to je docela drsny :? Ja slysela spokojenost taky s Malkovskeho, ze jsou tam hodny ucitelky, ale nic vic konkretniho.

A u ty nove otevirany skolky na Beranovych clovek uz vubec netusi, co ma cekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.4.13 21:33

Ahoj,
tak já mám pozitivní zkušenost s Malkovského, mám tam již 2× dítě a spokojenost veliká. Před čtyřmi roky akorát otevřely tak to bylo takové všeliajaké ale pak nakonec dobré. A teď jsem moc spokojená. Ale záleží asi na třídě. Také jsem slyšela špatné ohlasy. JInak přihlášku jsem loni dávala do všech školek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21

Omylem vloženo 2×

Příspěvek upraven 06.04.13 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21

Aha tak 3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
7.4.13 06:43

Mě by zajímalo, na základě čeho si ty děcka rozdělujou. Obávám se, že hraje roli i vzdálenost od bydliště. A to máme nejblíž právě Příborskou. :?

Příspěvek upraven 08.05.13 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.4.13 14:49

Moje všechny děti chodily do mš Letnany mimo 2 moc se jim tam líbilo byli jsme moc spokopjeni jsou tam moc mily :) doporucuji

Sabina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
12.4.13 15:26

Sabino @saba175, a do kterých přesně chodili? Je jich tu teď 5 a od září bude šestá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.4.13 14:57

vysledky zapisu

Ahoj maminky, tak dnesek je dnem vysledku zapisu, kolik z vas je zklamanych a kolik stastnych, ze vam deti prijmuli? Ja patrim mezi ty zklamane a docela by me zajimalo, jestli opravdu se prijem deti resil dle veku nebo podle sympatii a sponzorskych daru, nebo dle ceho. kazdopadne nechapu, proc vyzaduji razitko od zamestnavatele, kdyz se k tomu stejne nepriklani.Memu synkovi budou v lete tri roky a nesrtnul si ani v jedne ze skolek:-/.a to mam uz v cervenci nastoupit do zamestnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.13 11:04

Taky jsem s dcerou neuspěla, v červenci jí budou 3 roky, dávali jsme přihlášku do generála. Fajtla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.4.13 15:38

Barula-dnes jsem se koukala a jsou tam doplnene informace, ze posledni ditko, co brali bylo narozene v lednu 2010.Budete se odvolavat? nebo hledat soukromou skolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.13 15:42

Ještě nevím, ale odvolávat se asi nemá smysl, když nemají takovou kapacitu. Zřejmě dáme do soukromé školky, ale tak na 2 dny v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin