Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zatím ne, myslela jsem přímo něco tady v Letňanech, uvidíme.
Díky moc, taky přeju, dáme si pak vědět! Budete se odvolávat?
Nakonec ne, probrala jsem to jeste dnes s muzem a dosli jsme k nazoru ze se odvolavat nebudeme, ale spekulujeme nad tim, zda si nepojistit skolku na dalsi rok uz ted, aby ho opravdu uz vzali, to uz bude mit ctyri roky a kdyby ho nevzali, tak by me asi kleplo
![]()
Máme stejný názor
,tak snad všechno dobře dopadne, mějte se!
Ahoj, my se dostali do Příborské, ale také z ní mám sméšené pocity. Bude je učit Květoslava Fabiánová a Věra Janhubová. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti s těmito učitelkami. Díky, Jana Zvědavá
Ahoj holky, mam velice pozitivni zkusenost zkusenost se skolkou kasparek na Proseku, je to 7 min autobusem 295 nebo 210 z Letnan. Dcerku tam bajecne pripravili na pristi skolni rok do statni MS. Kolektiv a pani ucitelky s ni udelaly divy. Rozumne skolne 7.900,– za cely mesic denne od 7 do 18 hodin. Rozhodne jsem ty penize obetovala a vratila se do prace…
Venuse79-diky za info, vcera jsme se s muzem o ni bavili, ze bysme to zkusili. S jidlem to vyjde cca na 8500kc, ze? ale i tak je to dobra cena, kdyz je to od rana az do 18hod.
Tak už máte rozhodnutí ze všech školek?
Já jen z Příborský a od Fajtla…
Ty kecy, jak navyšují kapacity, postavili novou školku… to mě dokáže opravdu nas*at.
Loni brali u Fajtla nejmladší dítě z 25.3., letos 29.1. (A to mi u Fajtla říkali, že oni brali ty nejmladší, do té nové školky v Beranových).
V Příborský loni 31.12., letos 3.12.
A Malkovského loni 31.3.
Vždyť je to čím dál horší!!! GRRR!
A k tomu jsem vytočená kvůli údajným volným místům.
Na dni otevřených dveří tvrdili v Havířovský a Příborský úplně jiná čísla, než nakonec vzali.
V Havířovský tvrdili 22+28 (2 pavilony) +20 (Tupolevka) = 70, ve skutečnosti vzali 40.
V Příborský mluvili o 60ti místech a vzali 36.
S tímhle trendem mi holku nevezmou ani za rok a nastoupí až jako čerstvá 5ti letá. ![]()
Pro rozhodnuti do Priborsky jsem nebyla, jen v Malkovskeho a Fajtla, Tupolevka bude posilat-uz ho mam asi na poste.Ja pocitala s tim, ze se letos syn nedostane a taky se to vyplnilo. Jestli ho nevemou pristi rok, tak nevim, co budem delat. Kazdopadne by me zajimalo, jestli opravdu berou deti podle veku, nebo sme meli prijit se sponzorskym darem? U zapisu byli jedni, co znam od videni, maji holku, v zari ji snad nebude jeste ani2,5.Byli s ni oba rodice-proc asi, ze. Jestli zjistim, ze jejich malou prijmuli, tak to tak nenecham.
Příborská mi to poslala poštou.
Co píšou v Malkovského za datum narození posledního přijatého?
Tak o tu informaci o přijetí té 2,5 leté holčičky bych taky hodně stála… já vím jen o 2 přijatých dětech, kterým bude přes 4r, klukovi dokonce v prosinci 5 (ten přechází z Příborský).
Naše treperenda je až na konci srpna. Podle těch počtů přislíbených míst jsem doufala, že má naději, nebo aspoň že nebude tak hluboko pod čarou.
Poslední přijaté dítě z ledna mě fakt zaskočilo. Byla jsem přesvědčená o tom, že dubnové i květnové děti to mají jisté.
Nejhorší je, jak se holka do školky těšila a jak je teď zklamaná a smutná. ![]()
Naše malá byla 60 pod pod čárou v gen. Fajtla, bylo nám řečeno, že odvolání nemá smysl a příští rok bude prý ještě horší, staví se tu nový a nový domy a stěhují se sem nový rodiny s dětma a kapacity školek jsou omezený, takže paráda
.Taky se moc těšila…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.