Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj všem
chci poprosit o info o panu doktorovi, mel by ordinovat na Bioregene, ale na tabuli, kde pisi, kde je jaky lekar, jsem ho nenasla, tak jsem zmatena. je tam jeste? nebo je novy a neni dopsany na tabuli? sidli jinde ?jake s nim mate zkusenosti? jaky je jeho pristup k detem?
diky moc
Ahoj,
v Bioregeně sídlí, ale je z boku budovy, má tam zvláštní vchod, tady je pár info http://www.bioregena.cz/ordinace.php?…. Osobně ho neznám, ale maminy si ho chválí.
Ahoj, nechodíme k němu. Ale od kamarádek vím, že snad tady dělá 3× týdně a pak dělá ještě někde jinde…možná proto tam není psaný??? )ale tento důvod to asi nebude) Moc jsem asi neporadila ![]()
Také na něj slyším jen chválu ![]()
Ahoj,
když ti nikdo jiný zatím žádné reference nedal, tak přispěju aspoň se svou troškou.
S malým jsem k němu chodila vloni v létě. Byli jsme tam na 3 prohlídkách hned po porodu - pak jsme se stěhovali pryč. Byla jsem u něj spokojená. Je to příjemný starší pán a byl ochotný po lopatě vysvětlovat co a jak. Jediné co bych mu vytkla je, že jsem k němu musela i na první prohlídku. Většinou myslím chodí sestra nebo i doktor domů… Bylo to v létě a měla jsem to kousek, tak mi to zas tolik nevadilo.
Velké plus … při kontrolách jsem mohla s kočárkem až do ordinace. Jako vyplašená prvo-nedělka jsem za to byla ráda.
Objednává na konkrétní dobu.
S přihlášením malého jsem neměla problém, loni nové děti přijímal v pohodě.
Vchod je z boku - od silnice, kde je zastávka autobusu.