MUDr. Dagmar Vávrová - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivana Šmejkalová
5.2.13 09:50

Zamyslete se nad sebou a pak kritizuijte

Ahoj. pí doktorka je sice svérázná žena, někdy protivná, kárající ale jako obornice velmi schopná ao to ná především jde! Také jsem s ní měla různé výměny názorů ale když se nad tím zamyslím, měla pravdu.-o tloušťce o počtu dědí o namocech- jenom ty potrefené husy to nechápou. Naučila jsem se dodržovat termíny a vše, co mi poradí a mám klid a dokonce si i rozumíme. Chodím k ní asi 30 let a ona je o 1 rok starší. To, že vybírá 500 za první návštěvu je hloupé ale jinde chtějí i více. Chodíte na kosmetiku? nebo masáže? nehty? tam platíte nehorázné částky a nad tím se nikdo nepozastavuje. Jednou investice do vašeho zdraví se vyplatí! Někdy musíme přimhouřit oči ataké začít od sebe. Nancy :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1
5.2.13 10:01

Zamyslete se nad sebou a pak kritizuijte

Ahoj. pí doktorka je sice svérázná žena, někdy protivná, kárající ale jako obornice velmi schopná ao to ná především jde! Také jsem s ní měla různé výměny názorů ale když se nad tím zamyslím, měla pravdu.-o tloušťce o počtu dědí o namocech- jenom ty potrefené husy to nechápou. Naučila jsem se dodržovat termíny a vše, co mi poradí a mám klid a dokonce si i rozumíme. Chodím k ní asi 30 let a ona je o 1 rok starší. To, že vybírá 500 za první návštěvu je hloupé ale jinde chtějí i více. Chodíte na kosmetiku? nebo masáže? nehty? tam platíte nehorázné částky a nad tím se nikdo nepozastavuje. Jednou investice do vašeho zdraví se vyplatí! Někdy musíme přimhouřit oči ataké začít od sebe. Nancy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.6.13 13:44

Negativní

Ahojky, zrovna jsem od ní odešla po 20 letech, v loni mě poslala na kyretáž jen proto, že jsem zhubla o 4 kila a její příspěvky na,,cokoliv" jí zřejmě nestačí protože šetří i na sestře - raději žádnou nemá ještě navíc mi 2× nevrátila na zpátky, tak jsem se rozhodla dost rychle. NEDOPORUČUJU :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty