MUDr. Dagmar Vávrová - Praha

7148
26.1.11 12:18

MUDr. Dagmar Vávrová

Ahoj ženy,
máte některá zkušenosti s touto gynekolog:
MUDr. Dagmar Vávrová,Zárubova 498,Praha 12 ???
Já teď na ni četla recenze na známý lékař a nestačila jsme se divit :roll:
mám to k níblízko a už jsme se obědnala na zítra,ale
jak tak čtu :think: nemám to raději zrušit?
Většinu žen,které ji hodnotili nemají dobrou zkušenost.

Prosím poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
26.1.11 12:44

No, neznám jí,ale čtu… a koukám 8-o :mrgreen: ale u mého gyndaře taky nejsou jen nejlepší názory, nejlepší je stejně osobní zkušenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
26.1.11 13:43

Noooo, slušný.. :roll: Taky jsem si to přečetla: http://www.znamylekar.cz/…log/praha-12 - ať případní zájemci nemusí moc hledat.. doktorku neznám, ale pokud ti bude tykat a nepustí tě do výtahu, šla bych jinam :mrgreen: :mrgreen: Teda ponižování, to jsou dost přeháňky, ne?? :nevim: Ještě, že si dneska každej může svobodně zvolit gynekologa :palec: :palec: Přeju hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
7148
26.1.11 13:57

Holky,
a nevíte náhodou proč po mě chce 500,–Kč?
To je jako ke vstupní prohlídce nebo co?
Tak já nevím asi tam půjdu a zeptám se jí za co che 500,–Kč a pokud jen za tu první prohlídku :think: tak se asi rozhodnu podle toho jak se bude chovat.
mám svou dr až na Ruské a to mi přijde hooodně z ruky když bydlíme na kamýku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 13:58

Mám osobní zkušenost a nemůžu doporučit. „Utekla“ jsem od ní při nejbližší příležitosti. Důvod: tehdy (před 4 roky) předpotopní UTZ, nepříjemné narážky na mé vzdělání (mám akademický titul) a vůbec „studený“ projev a vybírání poplatků nad rámec 30 Kč bez ochoty dát účtenku. Ve výtahu jsem s ní naštěstí nejela ;)

Lepší je prý MUDr. Starý na téže adrese.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.11 13:59

Četla jsem názory a já bych šla, ale jakmile by na mě něco zkusila, tak bych jí hned usadila, aby věděla, že se ke mě bude chovat slušně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.11 13:59

Četla jsem názory a já bych šla, ale jakmile by na mě něco zkusila, tak bych jí hned usadila, aby věděla, že se ke mě bude chovat slušně.

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
26.1.11 14:05
MegK píše:
Holky,
a nevíte náhodou proč po mě chce 500,–Kč?
To je jako ke vstupní prohlídce nebo co?
Tak já nevím asi tam půjdu a zeptám se jí za co che 500,–Kč a pokud jen za tu první prohlídku :think: tak se asi rozhodnu podle toho jak se bude chovat.
mám svou dr až na Ruské a to mi přijde hooodně z ruky když bydlíme na kamýku :(

nooo, tak to je nějaký divný, já jsem u svýho gyndr. nic neplatila při vstupu.. :nevim: a dát 500,– jen za pokus, jestli je to fakt taková píp, tak na to bych se asi vybodla. Šla bych jinam i za cenu, že je to trochu dál :think: Jeden ojedinělý názor, že je ta mudra špatná, bych ještě mohla pominout, ale takovéhle hodnocení a tolik negativních reakcí, to není náhoda, tam bych nešla.. možná ještě tam zadarmo to zkusit, ale za 500,– ne :nevim: :-? Jak jsi na ní přišla? Asi ne na doporučení kamarádky, viď? :evil: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7148
26.1.11 14:09

emo… právě :roll: našla jsme ji podle adresy mám ji o ulivi dál než bydlím.

anonymní děkuju za info :hug:
MUDr. Starý má hodnocení většinou ok.
Tak tam zkusím zítra zajít a uvidím jestli ještě přibírá nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
26.1.11 14:16
MegK píše:
emo… právě :roll: našla jsme ji podle adresy mám ji o ulivi dál než bydlím.anonymní děkuju za info :hug:
MUDr. Starý má hodnocení většinou ok.
Tak tam zkusím zítra zajít a uvidím jestli ještě přibírá nebo ne.

..a až najdeš jinýho, ještě bych jí to řekla, babě, proč to ruším.. gynekologů jsou kvanta, tak si to můžeš dovolit. :mrgreen: Ať ví, že se má chovat slušně… :cert: :cert: Můj gynekolog má jako každou třetí reakci, jak je arogantní, a fakt někdy je :lol: :lol: Takže na tom hodnocení je dost pravdy, tolik hlasujících, to už je relevantní vzorek :palec: Úplně si jí představuju, jak tam sedí za tím stolem a vede ty blbý řeči :lol: :lol: a to jsem jí v životě neviděla :lol: :lol: Hodně štěstíííííí :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7148
26.1.11 18:11

emocuc.polymorf tak já tam zítra ráno zavolám že nepřiju,bylo by mě totiž blbé djít tam a pak jít k Dr co je ve stejné budově :roll:
Nebudu riskovat že zaplatím někomu kdo za to nestojí.
Mojí Dr jsem nikdy neplatila ani 30,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kasprcka
2.6.11 11:49

Dr.Vávrová

Ahoj holky, tak já se taky ráda přidám s hodně negativní zkušeností.
Tuto dr. jsem si vybrala taky podle bydliště abych nemuseůa daleko dojíždět.
Když jsem k ní nastoupila tak mě nejdřív sprdla na tři doby jak si můžu dovolit vlízt na kozu se žvýkačkou? Že přece musím vědět, že mi může zaskočit atd. Upozorňuju, že mi bude letos 40 takže žádná pUberťačka nejsu. Po vyšetření i UTZ si řekla o příspěvěk na UTZ - mimochodem není nikde napsaný předem, že to bude vybírat a účtenka taky nikde.
Při další návštěvě mě zase sprdla, že už se nikdy nemám vonět když k ní jdu, že je těžká alergička. Předesílám, že se nevoním nějak přehnaně, ale decentně. Takže tolik můžu přispět svou troškou do mlýna. JEDNOZNAČNĚ JU NEDOPORUČUJU.
A ještě si vzpomínám na kecy typu, jak to že nechcete druhý dítě? To nám pak ta populace stárne, přirovnává k Číně atd. Prostě šílený kecy.
A to k ní mám jít příští týden na kontrolu 8-o
Holky, nedoporučily byste nějakou dokrotku, NE DOKTORA? Bydlím v Praze4, ulice Zálesí. Předem děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
Jiitul
2.7.12 11:09

Ahojky, kasprcko prosím našla jsi tu nějakou lepší gynekoložku? Jsem na tom
uplně stejně jako ty :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
kasprcka
4.7.12 17:29

Ahoj Jitule,
bylo těžký někoho sehnat, ale už mám suprovou (tedy po lidské stránce) gynekoložku.
Je to Dr. Alena Brůnová a sídlí v té poliklince Modřany. Nevím ale jestli bere nový pacientky, já jsem ju ukecala:) Paní doktorka má lidský přístup, bezvadně se s ní povídá a člověk nemá strach se jí na něco zeptat tak jako u Vávrové. Sestřička je takovej svéráz, ale to mi taky nevadí. Telefon je 244 403 127. Držím pěstičky aby vás vzala:)

• Citovat
  • Upravit
Jitilíí
24.7.12 12:30

Ahojky kasprcka, děkuju mockrat asi toho využiju a zastavím se osobně
mam po preventivní kontrole a zas s negativními pocity jsem odešla :(
děkuju, krásné léto

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie