JIP Hradec Králové

115
21.1.11 08:43

JIP Hradec Králové

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda byl někdo z Vás s prckem na JIPce v HK? Bohužel náš prcek musí začátkem dubna na operaci s hydronefrózou. Bohužel budeme v nemocnici na jeho první narozeniny :cry: Ale co se chci zeptat, stále kojím ráno, večer a v noci. Vůbec nemám představu jak to budeme dělat. Odsávačku jsem prodala, protože mi to s ní vůbec nešlo a hlavně to bolelo a teď když už toho mléka moc nemám mě děsí představa, že bych měla odsávat. Hlavně on je příšernej závislák večer usíná jedině na prsu jinak řve do té doby než dosáhne svého. Nemáte někdo zkušenost s JIPkou v hradci? Moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
21.1.11 09:30

Ahojky,tak nám tam malýho odvezli hned po porodu.Bohužel jsem musela zůstat v Trutnovské nemocnici a k němu jsem se dostala až za týden.Takže jsem i ztratila mléko. :-( Neporadím jak s tím kojením,ale v HK na JIP jsou úplně skvělý, :potlesk: pokaždé mi vše řekli a přítel když byl za malým tak nevěřícně koukal s jakou opatrností s dětmi zacházejí. 8-o Jsem moc ráda,jak se postarali o Filípka nebýt jich tak jsme tady Fífu už taky nemuseli mít.Takže se neboj důvěřuj jim.Zeptej se jich i na to kojení.Nikdy nebyl problém,aby nezodpověděli otázky.A hlavně nikdy jsme neslyšeli,víš takové ty otravující odpovědi,jako kdyby jim vadilo že se jich ptáme,to fakt ne.Tak držím pěstičky ať Vám vše dobře dopadne. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axka
21.1.11 09:32

Ahoj moje ségra pracuje v nemocnici, tak vím, jak to tam chodí. Můžeš tam zůstat s prckem, na normálním pokoji dostaneš jako kojící maminka i vlastní postel. Hlavně to při příjmu nezapomeň nahlásit… Nevím, jak dlouho bude Tvůj brouček na JIPce, ale celou dobu tam můžeš být s ním. Sice dostaneš jen židli, ale lepší něco než nic! :palec: Tak se ničeho neboj, brouček může mít svůj pojízdný mléčný bar sebou :lol: Držím palce, ať vše dobře dopadne a brzy jste zase doma!!!

• Citovat
  • Upravit
115
21.1.11 09:41

Holky mockrát díky, potřebuji trochu povzbuzení, protože se s tím stále trápím a čím víc se to blíží, tím víc začínám blbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.1.11 09:43

coblli

Je mi líto, že jsi ztratila mléko, ale jak koukám malej roste i bez toho :-D Takže hodně zdraví, protože teď už vím, že je to nejdůležitější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.1.11 09:45

Axka

Díky, židle? … luxus … hlavně že mě u něj nechají, je to příšernej závislák a já už vlastně taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.1.11 14:45

se ztrátou mlíka jsem se vyrovnávala dost dlouho,ale když máma vidí že její miminko je zdravé a prospívá tak to pomůže.Uvidíš,že vše dobře dopadne,hlavně ať vám to vyjde a tvůj syn je v pořádku. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.1.11 14:46

Malá tam byla jen „na skok“, než ji převezli do Motola, ale i já chci novorozeneckou JIP HK pochválit, jsou to fakt profíci, navíc i lidsky děsně fajn!
O ubytku tam nevím jak vypadá bohužel .. každopádně jako kojící mamina na to máš nárok samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.1.11 14:50

já pak byla s malym na nedonošencích,i když malej nedonošený nebyl.A tam jsem měla vlasní pokoj s mrňousem.Poptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axka
21.1.11 16:38

Kamik4411

Taky mám doma dva broučky a nedovedu si představit, že by měli být někde v cizím prostředí sami, bez maminky :srdce: Ikdyž tam ve FN na dětským jsou všichni moc hodní, spolu to vy dva zvládnete nejlíp!! A navíc mlíčko od Tebe, tak jak je zvyklej mu určitě brzy po operaci udělá moc dobře!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
Axka
21.1.11 16:38

Kamik4411

Taky mám doma dva broučky a nedovedu si představit, že by měli být někde v cizím prostředí sami, bez maminky :srdce: Ikdyž tam ve FN na dětským jsou všichni moc hodní, spolu to vy dva zvládnete nejlíp!! A navíc mlíčko od Tebe, tak jak je zvyklej mu určitě brzy po operaci udělá moc dobře!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.13 16:54

Ahojky dovolím si oživit diskusi
Mám kamarádu která leží na JIP na izolaci v nemocnici v Třebíči, myslíte že mě za ní pustí alespň na chvíli na návštěvu? nebo alespoň jakmile nebude na izolaci ale jen na JIPce? díky moc ptám se proto že je t celkem dálka pro mě tak abych tam nepřijela a neřekli mi že mě za ní nepustí.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
30.5.13 18:32

Nevím, jak je to s izolací a jak je to na různých JIP-kách, ale konkrétně v tom Hradci jsem byla normálně na návštěve za kamarádkou a jejím synem. Žádný problém nebyl, ale tam nešlo o žádnou izolaci.

Já bych si tam zavolala a zeptala se přímo tam.

• Citovat
  • Upravit
226
30.5.13 23:31
@Anonymní píše:
Ahojky dovolím si oživit diskusi
Mám kamarádu která leží na JIP na izolaci v nemocnici v Třebíči, myslíte že mě za ní pustí alespň na chvíli na návštěvu? nebo alespoň jakmile nebude na izolaci ale jen na JIPce? díky moc ptám se proto že je t celkem dálka pro mě tak abych tam nepřijela a neřekli mi že mě za ní nepustí.

na jakym odd je pakliže je na infekčním na plicním tak tě zřejmě nepustí nejsi rodinny přísluštník tak maš smolíka segra děla v Třebíči na interně a to bych ti mohla zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 20:38

Leží na dětské jip a pokud bych měla souhlas zákonného zástupce? díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat