Gynekologie Praha 6 - MUDr. Šimek

421
15.1.11 23:51

Dr. Šimek

Zdravím, prosím, mám dotaz, zda někdo nemá podobnou zkušenost jako já.
Již druhým rokem navštěvuji Dr. Šimka na Pze 6. Platím mu 1000kč/rok. Do poslední kontroly jsem s ním byla vždy max. spokojená, přišlo mi, že se mi věnuje a i péče byla supr. Nyní jsem k němu ale přišla s problémem (krvácení po styku), napsal mi atb, a pak se rozpovídal, že ví, co by mi mohlo pomoci, ale že už to nikde nechtějí dělat - „seříznutí“čípku, ale že by mě nikam nechtěli vzít, když to není předrakovinový stav. Nicméně, že už to pár pacientkám domluvil v Motole, ale těm Dr. se to přestávalo líbit, takže to teď funguje tak, že se to prý někdy podaří domluvit, ale že by si mě ti dr. vzali jako „kulicha“(cituji), tedy VIP a že bych jim dala 1500-2000 a oni by se o mě postarali. Přijde mi to zvláštní :think: a nevím, co si o tom myslet. Proto bych byla ráda, kdyby se ozval někdo, kdo má podobnou zkušenost nebo o tom něco neví..Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10120
16.1.11 00:04

ahoj, k Dr. Šimkovi jsem chodila,spokojenost obrovská, 2. porod jsem měla domluven s ním (za úplatu), maximální spokojenost. Podobně jako u tebe, jsem s ním řešila moji operaci a nemohu si to vynachválit. Důvěřovala jsem mu, i když to bylo za úplatu.
Už k němu nechodím, předal mě ke svému kamarádovi ohledně IVF a už jsem u něj zůstala, protože to mám i mnohem blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.1.11 00:19

Škurpice: díky moc za info. Já vůbec netvrdím, že by byl špatný dr., mě jen překvapilo, jak je vše za „úplatu“. Proto mám i dotaz, zda někdo nemá zkušenost s podobným zákrokem a zda za něj něco platil nebo byl problém sehnat, kde by ho provedli. Přijde mi smutné, že dr. ví, co by mi pomohlo, ale proto, aby mi byl zákrok udělán, tak musím uplatit dr. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
16.1.11 00:33

…já to pochopila…:)…měla jsem špatné zkušenosti z dřívějška, proto jsem i byla ráda, že si mohu připlatit a být klidná…ale chápu tě. Já měla jiný problém, takže v tomto směru neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
16.1.11 09:16

Runi, já osobně doktora Šimka neznám, ale už jsem u něj byla objednaná na první kontrolu poté, co jsem se přestěhovala do Prahy a hledala nového doktora. Nakonec jsem si to ale rozmyslela, protože se u něj mělo platit za věci, které mám jinde zadarmo… Takže nakonec jsem k němu nešla.
Co se ale týče konizace děložního čípku, tak se dělá normálně a nic se neplatí. Můj bývalý doktor o něm u mě uvažoval (taky pořád problémy s krvácením), pak říkal, že se radši udělá až jednou po porodu. Kamarádka ho měla normálně před porodem a taky je v pohodě. Já osobně bych na tvém místě zkusila jiného doktora. Vidím to teď v těhotenství, kdy jsou těhotný i kamarádky a můžeme srovnávat, že někteří doktoři opravdu jenom tahají prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.1.11 21:30

Ahojky, ještě jednou děkuji za příspěvky. Mě to ale nedalo a cinkla jsem si na ZP, přepojili mě na příslušné oddělení a mohu říct, že pán Dr. na druhé straně byl velmi překvapený, proč by mi jako zákrok neměli udělat. Prý se dělá i ambulantně(i když to není předrakovinový stav) a je to celé hrazené poj, takže to vůbec nechápal. Navíc se opravdu choval seriozně, páč mi řekl, že zná jen mou verzi, takže dr. nechce obviňovat, ale že je mu záhadou, proč bych za to měla platit. Jo a co se poplatků týče, tak i on a i včera v MF bylo, že pokud mají dr. smlouvy s poj., tak nemají nárok na to, říkat si o poplatkyže je to prakticky nepřípustné, ale přesně jak víme z praxe - kde vás vemou bez poplatku a za druhé, jsou pacientky, jako já nebo škurpice, které měly špatné zkušenosti z předešlými dr., takže jsou vděčné, když se o ně někdo postará, i když za to platí nemalé částky :-( No, nemáme to jednoduché :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
31.3.11 16:13

Přeji krásný den!já osobně tedy u Dr.šimka končím v těhotenství jsme mu zapatila 1000 a žádný nadstandart, kromě toho že jsme na něj měla mobilní číslo, jsme nepocítila.....dneska mě doťal s pokutou za promeškanou návštěvu 300kč. což mi příjde poněkud nemorání.krom toho že to nikde jinde než na stránkách napsané nemá a ani o tom dopředu neinformuje…nikdo asi nemůže zapomenou!!!jsem sama s dítětem na mateřské a 300 korun je pro mě docela velká částka........neříkám také že je to špatný doktor ale rozhodně z lidí peníze tahat umí!!!a sestra asi dnes taky dostala ňákou pokutu, páč byla pekně nepříjemná! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karkullka
14.10.11 15:32

Zdravím všechny,já k tomuto lékaři též chodím,jeho péče mi přijde standartní,ale souhlasím,že peníze ze svých pacientek tahat tedy umí! Chodím tam jednou za rok na kontrolu a vždy zaplatím 1000 kč. Tolik peněz za jednu návštěvu mi přijde fakt ranec! A na to,že peněz mám tak akorát si tímto celkem vyskakuji… Od svých znamých vím,že poplatky v dnešní době na nás číhaj všude,ale mohou být i o polovinu menší,takže já osobně si jdu hledat nového lékaře-tedy lékařku,s pány doktory tohoto druhu nemám moc dobré zkušenosti tak to zkusím u dam, mají to tam dole stejné jako my tak by snad mely byti více empatické :-)

• Citovat
  • Upravit
137
28.12.11 10:09

Chodím k úžasnému doktorovi, pečlivý, empatický, milý, z návštěv se stala příjemná povinnost (jsem těhotná, takže se vidíme dosti často), kromě peněz za zrcadla nic neplatím, ani jsem neplatila tzv.poplatek při přijetí, všechno má v ordinaci, takže až do předání do porodnice chodím jen k němu. Každá návštěva ultrazvuk, i mě prohlédne dole, je naprosto super! Když čtu, co jsou doktoři si schopni vzít od svých pacientek, je to opravdu nemorální! A nejde o těch 1000,– Kč, to by mě nezabilo, spíš o to, že je vidět, že když je doktor slušný a má nadstandartně vybavenou ordinaci, tak prostě žádný poplatek nevybírá, protože milé dámy vy mu ho dáváte vlastně tak navíc, jen pro něj..protože peníze za vaše prohlídky mu proplácí pojišťovna a doktor který takto vydělá, tomu já osobně už bych věřit nemohla..A 300,– Kč za zmeškanou kontrolu? To mluví za vše a mezi námi já bych mu to rozhodně nezaplatila, protože na to nemá nárok :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.1.12 08:45

Tak já jen přidávám svou čerstvou zkušenost s panem doktorem…
Bohužel moje zkušenost s panem doktorem je velice negativní, přesto, že jsem také původně vážně uvažovala, že bych se stala jeho pacientkou a dokonce že bych si i zaplatila onen balíček pro „těhotné“, který není z nejlacinějších, ale řekla jsem si, že holt pokud chci odborníka, který má adekvátní vybavení v ordinaci, tak za to musím zaplatit…
Bohužel, než jsem se stačila k panu doktorovi objednat, nastal u mne akutní problém - v prvním trimestru těhotenství. Tak jsem zkontrolovala na jeho www stránkách, že ordinuje a vyrazila. Už jako první mne zarazil tón sestřičky, která mi mezi dveřmi velmi nepříjemně sdělila, že pan doktor nepřibírá pacientky a že mne rozhodně neošetří ani neporadí a a´t si jdu s akutním problémem někam jinam!!!!! Tohle je tedy dnes přístup moderních lékařů a odborníků? Měla jsem velké bolesti břicha a podezření na mimoděložní těhotenství. Všude se uvádí, že je to docela vážný problém, který by se měl co nejrychleji řešit, protože jde o život, pokud nastane krvácení do břicha… Naštěstí hned vedle pana doktora Šimka má ordinaci druhý pan doktor gynekolog. Ten mi ošetření neodmítl, s tím, že půjde jen o ošetření. OK - to mi přijde fér. Poté, co mne druhý pan doktor vyšetřil, zkonstatoval, že by raději udělal kontrolní ultrazvuk, který pro něj dělá pan doktor Šimek - takže jsem se k němu do ordinace nakonec dostala…Krom toho, že byl opravdu nepříjemný a choval se arogantně, tak jsem si vyslechla, že mám úplně debilní dělohu, která je uložená příčně a jeho přístroj mu tedy nemůže nic ukázat, absolutně neodpověděl, zda může potvrdit nebo vyloučit mimoděložní těhotenství. Nakonec mi sestřička po vyšetření dala do ruky papír, kde jsem se dočetla, že těhotenství je uloženo v děloze. To mi také potvrdil druhý pan doktor, kterému jsem se slzami v očích děkovala, nejen za to, že mne neodmítl vyšetřit, ale také za jeho lidský přístup - který ať milé dámy jsme sebevíc emancipované a samostatné, prostě občas potřebujeme - nebo alespoň já ano.
Tímto jsem tedy já s panem doktorem Šimkem skončila a pokud budu moci, ráda ochráním další pacientky před zklamáním a nepříjemným zážitkem u něj v ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.4.12 15:28

Mudr.Šimek

Dobrý den,chodím za doktorem Šimkem již řadu let.Platím si nadstandart a také ho plně využívám.Jsem spokojena a nemohu říci křivého slova.Pokud mám potíže ošetří mě den volání,díky nedstandartu.A co je super nečekám.Jsem objednána na čas a nemusím tak trávit v čekárně půl dne jako jinde.Pokud se vám milé dámy nezamlouvá poplatek.který pan doktor má,tak vás nikdo nenutí chodit do jeho ordinace.Nechápu že vám to všem leží v žaludku.Reakce na Hesinku:Pokud jste v době vašeho problému nebyla zaregistrována tak se ani nedivím,že to dopadlo tak jak to dopadlo.Pan doktor má spoustu práce a měla jste vyhledat ošetření vaším gynekologem.Není jeho povinností ošetřovat každého kdo jde okolo.To je snad celkem logické.Nebo do nemocnice,tam vás odmítnout nemůžou.Chápu,že jste měla strach a na druhou stranu jste mohla třeba zavolat a informovat se.Je to taková slušnost.A co se týče sestřičky,koná jen to co lékař nařídí.Já bych každopádně neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.4.12 16:44

Rinab - no, chápu, že se pana doktora zastáváte a dokonce i věřím, že na Vás je opravdu milý - vždyť za to taky sakra platíte, že… :kytka:
Jen mne trochu pobavilo, jak hájíte pana doktora tím, že má spoustu práce - vzhledem k tomu, že jsem tam proseděla v čekárně asi 4 hodiny, tak jsem zjistila, že má velice volný režim, zatím co druhý pan doktor za tu dobu ošetřil více než 10 pacientek, pan doktor Šimek měl objednané 4 pacientky - tedy na každou hodinu jednu, z toho jedna mu nepřišla… takže že by chudák nevěděl kam dřív skočit - to si nemyslím :? . Spíš bych to viděla tak, že je zkrátka chytrý a evidentně schopný - své peníze si vydělá, vzhledem k vysokým poplatkům úplně za vše a nemusí se zdaleka tak namáhat jako jiný lékař. O tom, že bere úplatky bez jakýchkoli skrupulí a ještě si o ně řekne, už se tu taky psalo. Ale vzhledem k tomu, že jsou ženy, kterým to nevadí, tak takhle může fungovat.
Já jsem nakonec naštěstí našla pana doktora, který je milý i vstřícný, aniž bych mu musela platit horentní sumy, dokonce ani žádný těhotenský balíček neplatím, přesto mi udělá UTZ kdykoli potřebuji, mohu mu na mobil zavolat s problémem i 24 hodin a není pro něj problém kvuli pacientkám otevřít ordinaci i o víkendu - a upozorňuji, že bez příplatku…pravda, asi není tolik v balíku, jako pan doktor Šimek, ale věřím, že jemu to nevadí, že pro něj je lékařské povolání skutečně posláním a ne tvrdým businessem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
19.4.12 16:50

Já se přidávám s negativní zkušeností. V těhotenství jsem chtěla 3D ultrazvuk a byl mi doporučen Dr. Šimek. Z návštěvy jsem sice odcházela s natočeným DVD, ale takhle arogantního doktora a nepříjemnou sestru jsem snad ještě nezažila. Po tom, co jsem si přečetla za zkušenosti ostatních pacientek, tak bych opravdu tohoto dr. nedoporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.12 10:32

Nechápu proč vás tak pobuřuje prázdná čekárna.Poplatek za neomluvení platím u zubaře také a to 500.Na polatek mě nikdo neupozornil a zaplatit jsem ho musela,pokud jsem chtěla být ošetřena.To doktor Šimek má poplatek psaný na internetu,alespoň.Nebráním ho jen proto,že platím.I já jsem chodila do ordinace jako standartní pacientka a rozdíl pociťuji.Jsem ráda a 1000 kč za rok není tak moc.Je to 100 kč každý měsíc,které si dám stranou.Nepřijde mi to tak hrozné.Kamarádky platí všude mnohem víc než já a já za to mám alespoň výhody.Ony ne.Tak ženské neblázněte,nejde zavděčit se každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.12 10:33

Jooo a sáhněte si do svědomí.V práci se každý den na každého usmíváte?!Asi ne,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty