Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Doktorka Eisnerová, je z mého pohledu neprofesionální a tak 100 let za opicema.
Byla jsem k ní poslána s tim, že mi pomůže redukovat váhu a nastavit jídelníček. Předem dodávám, že jsem léčená bulimička.
To, že byla nepříjemná jako kámen v botě, je v tomto případě nejmenší problém. Posuzovala muj celkový stav podle BMI, což v dnešní době i naprostý laik ví, že je to nesmysl. Do lékařské zprávy mi napsala, že jsem z 50% svaly a ze 41% tuk. Jsem aspoň v klidu, že si nikdy nic nezlomím, když nemám kosti ani orgány a vodu jsem zřejmě vypustila do kanálu.
Bez jakýchkoliv vyšetření mi chtěla dát injekce pro diabetiky, které jsem odmítla a tak mi dala léky, které mají upravit hladinu inzulínu a pomoci k regulaci nekontrolovaného přejídání.
Léky jsem tedy zkusila a ano, zázrak se stal, hubnout jsem opravdu začala, ale z toho důvodu, že mi bylo fyzicky zle a neustále jsem měla žaludek jako na vodě. Po měsíci mi napsala vyšší dávku a tam se to spustilo. Neustále zvracení, v žaludku jsem neudržela ani vodu, opakovaná pracovní neschopnost - takže ztráta zisku. Kontaktovala jsem lékařku, zda-li by mi mohla pomoci, sestřička mi oznámila, že se doktorka ozve a neozval se nikdo. Takze jsem zůstala v křečích doma v posteli bez jakékoliv pomoci. Naléhala jsem na sestřičku, ať mě s ní spojí a po minutovém rozhovoru mi doktorka zavěsila telefon. Jakožto léčená bulimička jsem očekávala osobitější přístup, kde budeme budovat zdravý vztah k jídlu a ne opak. Když jsem
Za mě vyhozené peníze, nulový odborný a lidský přístup a naprostá ignorace lidského zdraví.
Jediné, co mi to dalo, že takhle fungovat nechci a že zdraví mám jen jedno. Raději budu cvičit, zdravě jíst a obrátím se na opravdového odborníka.
Prosim buďte na sebe opatrní a nenechte se zmanipulovat člověkem, který má z vás jen peníze.
Šílený zážitek, jsem zdravotnice a zvyklá na všechno, ale paní doktorka sama vypadá, že má poruchu příjmu potravy, zahořkla, utrápená žena, zaplatila jsem poplatek 500,–, doteď su vyčítám, že jsem neměla odvahu ji říct, co di o jejím chování myslím a odejit
Krásný den, s paní doktorkou jsem teď také neměla dobrou zkušenost. Váha se mi nehýbala, ačkoliv jsem jedla zdravě a cvičila. Rozhodla jsem se proto vyhledat odborníka. Vybrala jsem paní doktorku. Po mém příchodu do ordinace byla paní doktorka nepříjemná. Změřila mě, zvážila a vypočítala přesně jak píše slečna/paní výše BMI. Taktéž jen z tuku a svalů. Jako druhý důležitý krok mi bylo oznámeno, ať zaplatím poplatek za nadstandardní obezitologickou péči 500,–. Ptala se mě zda beru nějaké prášky a pak to přišlo. Beru antikoncepci, kvůli jiným komplikacím. Paní doktorka mi “přikázala”, že ji okamžitě vysadím, že je to minimálně 5 kilo nahoře, že mi hrozí trombóza atd. Radši jsem nic neříkala. Hned mi chtěla napsat injekce, které jsem odmítla. Dostala jsem tedy prášky. Domu jsem jela absolutně rozložena. Váha se mi tedy začala hýbat, ale na můj poměr najednou docela rychle. Rozhodla jsem se tam tedy zavolat zda je to v pořádku. Zvedla to zase moje oblíbená moc moc “milá” sestřička. Oznámila mi ať zavolám ve 12h. Volám ve 12 hodin, tentokrát, že jsem prý spletla čas a měla jsem volat až v 13 hodin. Sestřička byla tak moc milá, že jsem můj problém řekla ji. Prý vše probere s paní doktorkou a ať zavolám v 13 hodin. Volám tedy znovu tentokrát v 13 hodin. A teď to přijde, sestra mi řekla ať zmírním pohybovou aktivitu a přidám dávku prášků. To už jsem velice ostře reagovala, že v žádném případě. Další věc byla, že jsem chtěla vědět moje výsledky krve. Na to mi bylo oznámeno, že na to nemá sestřička čas a típla to. V tu chvíli jsem řekla a dost, já potřebuju doktorku na kterou se mohu spolehnout a ne že to bude místo ní řešit setra. Vyhledala jsem obvodního lékaře, ke kterému přestupuji do léčby. Chtěl od paní doktorky moje výsledky krve. Začal nový koloběh volání. Nejdříve, že rozhodně MOJE VÝSLEDKY nebude nikam posílat. Ať si zavolám zítra a domluvím se s doktorkou. Další den = další volání, tentokrát, že paní doktorce dá lísteček s mým jménem a číslem a ozve se mi. Uběhly dva dny a doktorka stále nic. Volám tam naposledy, už vážně vytočena. Sestra ani nevěděla kdo volá, a že mě psala na lísteček. Najednou mi sestra mohla dát paní doktorku k uchu, záhada? Paní doktorka na mě spustila, ať na ni nemluvím agresivním tónem. Prý mi moje výsledky nemůže poslat, protože nemá kopírku a tiskárnu. A že by na to potřebovala ještě sekretářku, nebo někoho na recepci. Vysvětluji celou situaci a najednou mě předává sestře, ať ji řeknu email a že mi výsledky pošle. Diktuju sestře email, který jsem mimochodem vyplňovala v jejich úvodním dotazníku. Sestra mi ještě vynadala, že jsem se k doktorce nezachovala hezky, to už jsem vážně spustila. Co si to vůbec dovoluje. V ten moment byl telefon položen. Výsledky do dnešního dne nepřišly.
Takže závěrem: TUHLE DOKTORKU NEDOPORUČUJU! Neempatická, neslušná a zaostalá ženská. Uz nikdy vic. A ty prachy za NADSTANDARD PÉČI, ať si strčí víte kam!
Tady si píše nékdo sám se sebou
tolik písmenek a všechno nováčci.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s paní doktorkou v Plzni? Momentálně ordinuje na obezitologii na poliklinice Bory. Zajímaly by mě vaše názory