Mudr. Ondřej Měšťák

2481
25.7.14 15:07

Mudr. Ondřej Měšťák

Ahoj, prosím o informaci, zda byl někdo na nějakém zákroku u Ondřeje Měšťáka :palec:. Pokud ano, tak jak na Vás zapůsobil, jaký názor na něj, jako na člověka máte, popř. jeho práci :lol:
Mám jít k němu na konzultaci, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
25.7.14 18:32

Byla jsem na operaci u MUDr. Kmenta, u MUDr. Mešťáka jsem pak byla na nějakém převazu a asi i na kontrole. Milý, profesionální, působil na mě dobře. Ale jako operatéra ho teda neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
25.7.14 21:26

Ahoj, mam u nej v Esthe delane prsa, delal mi je sice Mudr Pross, ale u Mestaka jsem byla na KO a je to sice prijemnej, alw jinak slizskej deda, kterej kdyz jsem se svlekla, tak telefonival, cumel mi na prsa a jeste schvalne otevrel okno! Ale jestli tam jdes napr. s nosem a ne s odhalenym tělem tak snad ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.7.14 09:24
@Ladybird146 píše:
Ahoj, mam u nej v Esthe delane prsa, delal mi je sice Mudr Pross, ale u Mestaka jsem byla na KO a je to sice prijemnej, alw jinak slizskej deda, kterej kdyz jsem se svlekla, tak telefonival, cumel mi na prsa a jeste schvalne otevrel okno! Ale jestli tam jdes napr. s nosem a ne s odhalenym tělem tak snad ok.

Ale Ondřej Měšťák není slizkej děda, ale mladej kluk, to si asi pleteš s jeho otcem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
26.7.14 16:33

Ahaa tak v tom pripade PARDON! :lol: tak to nemuzu soudit…ani radit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.7.14 08:33

Jeeee, to nikdo nebyl u mudr. Ondřeje Měšťáka na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty