Můj soused Totoro - znáte film?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
6.11.13 23:55

@Knihomyš Jeeeee, to je dobry :palec: Moje mala by byla blahem bez sebe :-) Ovsem, maminka ma obe ruce levy, takze ma smulu :mrgreen:

@rybka22 Tak to mam radost ze to nedostalo jenom me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.11.13 23:59

Já naprosto miluju film Laputa-Zámek v oblacích. Ale ono v podstatě cokoli od Mijazakiho stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.11.13 07:29

@Knihomyš Haiao Miyazaki je jeden z mých nejoblíbenějších anime režisérů, jeho nedávná zpráva, že ukončil kariéru, mě rozplakala.. Totoro je k sežrání :mrgreen: a jestli budou dávat Doručovací službu slečny Kiki tak to je taky parádní :-)

• Citovat
  • Upravit
377
7.11.13 10:59

U nás na japonských animovaných filmech a seriálech ujíždí manžel a samozřejmě tímto směrem nenápadně formuje i děti, takže Totoro a Ponyo jsou u nás číslo jedna (a v zásobě je spousta dalších). Netušila jsem, že jsou dostupné i v češtině. Disney nám nesmí přes práh :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.11.13 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.11.13 21:47
@rybka22 píše:
@Knihomyš
Tak potom toto (moje oblíbená pro vylepšení nálady)
http://www.csfd.cz/…no-arrietty/

Koukám na komentáře, to jsou nějací soft Fíglové, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.11.13 21:51

@Lizzi Kiki máme - mladá od té doby tvrdí, že umí lítat na koštěti.
Nedivím se, že ukončil kariéru, viděla jsem film o filmu k Cestě do fantazie a přišlo mi, že je to spousta práce a děsněj stres (honili tam nějaké termíny). V 72 bych na to už taky kašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.11.13 21:52
@jankee píše:
U nás na japonských animovaných filmech a seriálech ujíždí manžel a samozřejmě tímto směrem nenápadně formuje i děti, takže Totoro a Ponyo jsou u nás číslo jedna (a v zásobě je spousta dalších). Netušila jsem že jsou dostupné i v češtině. Disney nám nesmí přes práh :mrgreen:
:mavam: česky otitulkované je dostupné skoro všechno ;) a Ghibli částečně i dabované.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.11.13 22:07

@Knihomyš Tak naše děti titulky zrovna neocení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.11.13 22:09

@jankee ále, jen je nešetři, plynulá japonština je nejlepší vklad do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.11.13 22:13

@Knihomyš děti nešetříme, jsme jazykově pestrá domácnost :mrgreen: Manžel na to kouká zásadně a jedině v japonštině s anglickými titulky a dětem slevil na francouzštinu (jejich třetí jazyk, nizozemský dabing neexistuje). Jestli tomu děti rozumí, nemáme tušení, ale čumí na to furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí