Můj soused Totoro - znáte film?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10905
6.11.13 22:48

Můj soused Totoro

Diskuse bez obsahové hodnoty.

Ehm, je tu někdo, kdo taky miluje film Tonari no Totoro (Můj soused Totoro) či jiné produkty studia Ghibli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
6.11.13 22:54

Ahoj, jj, jednoho takoveho nadsence znam - moji temer triletou dceru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
6.11.13 22:55

Tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
6.11.13 22:55

Já ho neviděla celý, museli jsme odjet, ale bylo mi to líto. Nadchnula mě grafika a jestli ty další příběhy, co dávají v neděli, jsou od nich, asi ano, že? tak se mi to moc líbí. Navíc se mi líbí, jak je to do detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.11.13 23:02

@qwenny každý den, stejně jako u nás? :D (kecám, střídáme to, ale mladé by to nevadilo). Taky jsem to měla „pro dítě“, abych nedopadla jako babička, která jí k sobě koupila Kravičku Connie a teď šílí, ale neubránila jsem se.

@Livlin nevím, co dávají v neděli :think: u nás jede ještě Království koček a Cesta do fantazie. Na Zámek v oblacích je moc malá a zbytek jsem ještě nesehnala.

@Micus a umíš písničku? :lol: začínám trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
6.11.13 23:12

Já viděla toho souseda Totoro na Déčku, v neděli dopoledne. Minulou neděli byla zase pohádka Ponjo z útesu nad mořem a přišlo mi to, že je to kreslené stejným autorem, proto jsem myslela, že to dělá i stejné studio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.11.13 23:15

@Knihomyš Jj, kazdicky den(vickrat by ji to taky nevadilo…). Ale nasemu tatkovi to zacina malinko lezt na nervy :D
Ja bych o ty pohadce ani nevedela, kdyby jsme ji nahodou nechytly na :Decku :) Ted v nedeli davali Ponyo z utesu nad morem a to taky bylo moc hezky. Mala je rarach, ale u tohohle vydrzi a pomalu ani nedejcha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.11.13 23:21

Hotaru no haka - Hrob světlušek
http://www.csfd.cz/…b-svetlusek/
Hrob světlušek patří mezi nejsilnější filmové zážitky mého života a nevěřím, že existuje někdo, kdo ho ustojí se suchým okem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.11.13 23:28

@Livlin jojo, Ponyo je taky z Ghibli

@qwenny my to máme v japonštině (s titulkama), chlap ji pozoroval, jak kouká, a konstatoval, že plynně rozumí japonsky :)

@rybka22 tak to je přesně věc, kterou se bojím si pustit - co mám mladou, jsem nějaká outlocitná :? ale nepochybuju, že je to pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.11.13 23:37

@Knihomyš
Tak potom toto (moje oblíbená pro vylepšení nálady)
 http://www.csfd.cz/…no-arrietty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.11.13 23:45

@rybka22 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.11.13 23:45

@Knihomyš :-D Tak Japonstina jednou urcite nebude k zahozeni :-D
My to mame nastesti cesky.

@rybka22 Proc mi to delas??? :mrgreen: Ted mam nutkani to videt i kdyz vlastne nechci! :pocitac:
Jsem nejaka precitlivela co mam sviste… Vcera jsem dost slzela u youtube kdyz jsem si pustila video z Nizozemskyho talentu jak 9ti leta zabka zpiva operu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.11.13 23:48

Už jsem natolik šílená, že zvažuju výrobu něčeho takového http://www.ravelry.com/…ary/totoro-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.11.13 23:50

@qwenny no jistě, mám podezření, že už cosi japonsky zkoušela říkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.11.13 23:50
@qwenny píše:
Vcera jsem dost slzela u youtube kdyz jsem si pustila video z Nizozemskyho talentu jak 9ti leta zabka zpiva operu :nevim:

Tak to u toho já slzela taky (a to nejsem nijak zvlášť útlocitná). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí