Mulačova nemocnice s.r.o. 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.11.23 12:08

Mulačova nemocnice s.r.o. 2023

Dobrý den všem. Mám dotaz na porodnici v Plzni u Mulaču. Jsem prvorodička a byla mi tato Nemocnice od známé doporučena. Tak se na vás obracím s dotazem jak jste byly spokojené? Popřípadě co všechno se dá očekávat? 😊 Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
6.11.23 12:14

Rodila jsem tam letos v kvetnu a muzu jedine doporucit. Pred dvema lety jsem byla ve fakultce a hruza, Mulacovka uplne super. Ocekavat se da to, ze se s nimi da na vsem domluvit, personal je hrozne mily a ochotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.11.23 14:42

Já naopak 3× rodila na Lochotíně a super. Mulacovka byla stará a porodní box snad po dvou? No prostě žádné soukromí ale možná už prošla modernizaci? U mě rozhodlo že kdyby se cokoliv podelalo tak by nás převezli na Lochotín tak jsem šla rovnou tam… rodila jsem 2015,2017 a 2021
Sestřenice rodila u Mulacu a prý hrozný, starý :nevim: ale už to bude asi 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
6.11.23 19:54

@Fonty porodni boxy po dvou opravdu nejsou :) dost se tam rekonstruovalo, naopak jsou fajn a utulne, mensi jak ve fn, to ano. Tesne po tom, co nas propustili zavedli i bufetove stravovani, otevreli snad i rodinny pokoj na 6n, takze se tam hodne zmenilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.11.23 20:14

FN a Mulačovka mají své odpůrce i zastánce. Většinou kdo vyzdvihuje jednu, zavrhuje druhou. Já se chystám na přelomu ledna/února rodit ve FN. Jak píše @Fonty, když se něco podělá, převáží od Mulačů do FN, která je proste vybavením v kraji nejlepší… a já mám riziko sekce, takže vůbec nepřemýšlím. Zase u Mulačů jsem slyšela, že je rodinnější přístup. Naše účetní rodila v obou a i když byla s přístupem spokojenější u Mulačů, řekla, že příště už by rodila ve FN kvůli profesionalitě…

Kdy máš termín? Možná by pomohla návštěva nemocnice nebo předporodní kurz, abys viděla, jak to tam vypadá a funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.23 22:21

@Lenkalin rodím až v březnu. :) Právě mé kamarádky říkali že Mulačovka je top. :dance: na FN se mě prý na nic ptát nebudou a pokud uznají za vhodné použít kleště udělají to. Nástřih prý dělají taky i když není důvod. :nevim: ale já nevím. Neznám ani jednu nemocnici a ani jednu porodnici. Jsem z Moravy ale teď bydlím na nějak čas tady tak se musím rozhodnout zde. :zed: za každou radu jsem vděčná. :andel: a když už jsme u predporodnich kurzu kde se v Plzni dá na ně jít? Jestli víte. Já sem volala do Mulačovky a tam mi řekli že nemají jen prý jeden den nějaké předporodní vysvětlení. Tak nevím. :lol: dekuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.11.23 22:41

@Prvorodička 603 znovu, osobní zkušenost mě zatím čeká :) ale co mám informace, FN je údajně naopak nemocnice s velmi nízkým zásahem pomocí nástřihů. Co se týká porodního, mají dobré hodnocení jak doktoři, tak PA. Co jim kazí hodnocení je 6N. Na předporodní kurz chodím do FN, jelikož tedy jsem se pro ni rozhodla, navíc je v trvání 5 lekcí. Každopádně i FN nabízí jednodenní kurz, tak pokud vám to čas a finance dovolí, možná by bylo fajn vzít si kurz v obou nemocnicích. Nebo by měly dělat aspoň den otevřených dveří, to by určitě pomohlo :)

Berte prosím můj názor jen jako subjektivní, sbírám informace na netu a po známých jako všechny prvorodičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.11.23 12:44

@Prvorodička 603 pusť si seriál Malé lásky…tam rodily ženy ve Fn… jinak pochybuji že někdo jen tak užije kleště nebo nůžky. Proto musí být vážný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.11.23 12:50

Moje kamarádka tam rodila opakovaně, tak se jí tam asi líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.11.23 12:09
@Prvorodička 603 píše:
@Lenkalin rodím až v březnu. :) Právě mé kamarádky říkali že Mulačovka je top. :dance: na FN se mě prý na nic ptát nebudou a pokud uznají za vhodné použít kleště udělají to. Nástřih prý dělají taky i když není důvod. :nevim: ale já nevím. Neznám ani jednu nemocnici a ani jednu porodnici. Jsem z Moravy ale teď bydlím na nějak čas tady tak se musím rozhodnout zde. :zed: za každou radu jsem vděčná. :andel: a když už jsme u predporodnich kurzu kde se v Plzni dá na ně jít? Jestli víte. Já sem volala do Mulačovky a tam mi řekli že nemají jen prý jeden den nějaké předporodní vysvětlení. Tak nevím. :lol: dekuji 8)

Doporučuji těhotenské cvičení ve FN. Vede to moc milá porodní asistentka a je to cvičení i kurz v jednom. Já tam chodila ráda :) (a rodit pak můžeš klidně jinde, to nikdo nezkoumá)

Jinak jsem rodila v obou nemocnicích a kdybych rodila potřetí, nevím, kam bych šla. Obě mi přístupem přišly podobné.

Nástřih bez upozornění mně udělali zrovna u Mulačů. Naopak ve FN to bylo úplně bez zásahů.
Ve FN se mi líbilo, že si na vyšetření neodváží miminka pryč. Na vizity i test oušek chodili na pokoj, takže jsem měla miminko opravdu celou dobu u sebe.
Taky jsem se ve FN cítila líp, že se na oddělení nikdo nedostane. U Mulačů to není nijak zabezpečené.
Zase výhoda Mulačovky byly návštěvy, které tam mohly v podstatě celý den. Ve FN to byly striktní 2 hodiny (kromě nadstandardu).
Nepříjemná sestra byla v každé porodnici jedna :lol:

Vlastně když nad tím přemýšlím, tak bych asi šla znovu do FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková