Musím do práce mimo svou pracovní dobu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
4.2.24 16:35

Musim do práce ,když....

Holky dotaz…
V naší firmě mimo otevírací dobu budou o vikendu měnit světla.
Vedení je 50km vzdálené od naší pobočky.
Kdo by tam stěmi dělníky měl posprávnu zůstat. Není to ani moje pracovní doba a náplň tak po správnu by si tam měl být někdo z vedení a né my holky prodavačky :zed: Jak to vidíte vy?
Děkuji za reakce, pěknou neděli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64980
4.2.24 16:40
@gabki píše:
Holky dotaz…
Kdo by tam stěmi dělníky měl posprávnu zůstat. Není to ani moje pracovní doba a náplň tak po správnu by si tam měl být někdo z vedení a né my holky prodavačky :zed: Jak to vidíte vy?
Děkuji za reakce, pěknou neděli ;)

tak budou tam ti, které určí vedení. Pokud tam pošlou někoho mimo jeho pracovní dobu, musí mu proplatit přesčas nebo nechat vybrat náhradní volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
4.2.24 16:41
@gabki píše:
Holky dotaz…

Správce budovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.2.24 16:42

No asi nejspíše ten, co má na starosti takové věci vyřizovat, kontrolovat, objednávat, fakturovat? A určitě vaše pobočka má vedení, takže nejspíše to vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
4.2.24 16:54
@xxprincesscz píše:
No asi nejspíše ten, co má na starosti takové věci vyřizovat, kontrolovat, objednávat, fakturovat? A určitě vaše pobočka má vedení, takže nejspíše to vedení.

Pokud jde jen o to, aby někdo otevřel a pak tam s dělníky byl a po nich zase zamknul. Tak to může v klidu na přesčas udělat prodavačka. Běžně taky posílám na spoustu věcí podřízené, nejsem fyzicky schopný takto čumět u všeho. Samozřejmě papíry, práci apod. si ofiko přebírám já a mám za to taky odpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
4.2.24 16:55
@gabki píše:
Holky dotaz…

Bezpředmětné. Je to nařízená práce přesčas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.2.24 16:56

Taky jsme byli vzdycky my kdyz se predelaval kram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35566
4.2.24 18:29

Když mě zaměstnavatel poprosil tak jsem šla do skladu o víkendu dělat inventuru se kterým jsem neměla absolutně nic společného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
4.2.24 19:03

Mělo by tam přijet vedení vždyť 50 kilometrů není něco drastického. Pokud to máte placené, a souhlasíte s tím, tak můžete i vy.

My taky jednou v Anglii měli úplně bláznivou situaci, 4 hodiny se dělalo, pak se tři hodiny cestovalo aby se tam hodinu dvě dělalo, a zase se cestovalo zpět. Každý zezacatku remcal, ale když zjistili že mají proplacene i to sezení v autě, byl stím každý ok a takhle jsme jeli třeba dva měsíce v kuse.

No pak ten podnik zkrachoval. :roll:

Takže ano mělo by se postarat vedení, pokud se dohodne se zaměstnancem je to věc dohody, ale rozhodně si za to něco říct. Na to, aby se šéfovi dnes vyšlo vstříc a udělalo se oko, už se dnes nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.2.24 19:13
@Rotha píše:
Mělo by tam přijet vedení vždyť 50 kilometrů není něco drastického. Pokud to máte placené, a souhlasíte s tím, tak můžete i vy.

My taky jednou v Anglii měli úplně bláznivou situaci, 4 hodiny se dělalo, pak se tři hodiny cestovalo aby se tam hodinu dvě dělalo, a zase se cestovalo zpět. Každý zezacatku remcal, ale když zjistili že mají proplacene i to sezení v autě, byl stím každý ok a takhle jsme jeli třeba dva měsíce v kuse.

No pak ten podnik zkrachoval. :roll:

Takže ano mělo by se postarat vedení, pokud se dohodne se zaměstnancem je to věc dohody, ale rozhodně si za to něco říct. Na to, aby se šéfovi dnes vyšlo vstříc a udělalo se oko, už se dnes nehraje.

Ale hraje. Dobrý šéf to ocení na prémiích a zároveň si to pamatuje a když pak může, tak vyjde na oplátku vstříc zaměstnanci, když ten něco potřebuje. Například naléhavě dovolenou apod. Takto to funguje většinou, pokud je menší kolektiv a šéf není blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat