Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ráda bych si dala příští rok na okna muškáty, nekupovala jste si je některé třeba v Německu?, nebo poraďte druh a kde koupit, děkuji. ![]()
Zaleží jaké chceš, stojací, převislé, kombinaci, barvu, vůni, jake maš podmínky - světovou stranu, případně zastínění,…
tak od dubna je mají v každé květinovce, pokud chceš něco neobvykleho, projeď nabídky na netu, ja kupovala mimo jiné tady
když rozklikneš jednotlive kategorie, udělaš si přehled, jake jsou možnosti, druhy
@analoja píše:
Zaleží jaké chceš, stojací, převislé, kombinaci, barvu, vůni, jake maš podmínky - světovou stranu, případně zastínění,…tak od dubna je mají v každé květinovce, pokud chceš něco neobvykleho, projeď nabídky na netu, ja kupovala mimo jiné tady
když rozklikneš jednotlive kategorie, udělaš si přehled, jake jsou možnosti, druhy
Můžu se zeptat, v jakém stavu ti dorazily? Mám trochu strach, aby muškáty nepřišly pochroumané ![]()
@AVL18 Já už ano. A když kouknu z okna, většina sousedů už také
Teď o víkendu jsem je tam dala… Ale já jsem kozel zahradník, máma řekla dej je ven, tak jsem tak učinila
![]()
Mám je venku už týden, včera jsem dosazovala ještě další truhlíky a taky hned zůstaly venku. letos je to počasí atypický, sleduju předpověď, kdyby se mělo ochladit, tak je na noc stáhnu, zatím jsou venku i v noci.
Už schováváte muškáty? Už jsem nakoupila vřesy a trávy na podzimní truhlíky, chci je udělat teď, dokud je teplo, ale zase ty muškáty ještě kvetou, má být hezky
Máte je ještě na oknech nebo už jste změnili truhlíky?
@terinka4444 jeste mam venku a necham do prvni predpovedi mrazu na noc, stale nadherne kvetou a i predpoved pocasi je pro ne prizniva.