Mušle v podprsence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.24 15:56

Mušle v podprsence

Pokud si dám do podprsenky sáček mušlí z Turecka, tak na letišti při průchodu bezpečnostním rámem bych neměla houkat, ne? Chtěla bych domů do pískoviště. Prosím komenty typu o životním prostředí, ekobio nekomentovat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
30.5.24 16:01

:roll: U “větví” koupíš mušlí za stovku celý pytlíky, objednat je můžeš ze shein, alíku apod. Proč, bohajeho, riskovat pokutu převozem toho, co je zakázaný?

• Citovat
  • Upravit
15734
30.5.24 16:08
@Anonymní píše: Více

Eko bio komentářů netřeba, ale ten anonym je nejspíš proto, abys maskovala svou neskutečnou hloupost, nebo?

V některých zemích, jako je Turecko, je vývoz mušlí vysloveně zakázán.

Příspěvek upraven 30.05.24 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
30.5.24 16:10

@Zumpa Možná by to mohla zkusit nacpat ušima do hlavy, aspoň by neměla průvan. Jen by musela chodit pomalu, aby výrazně nechrestila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
30.5.24 16:14
@inkakřivák píše: Více

Já fakt nechápu, že někdo pro nějakou ušetřenou stokorunu za mušle riskuje totální pakárnu někde v Turecku, ohrožení dovolené celé rodiny, ostudu na mezinárodním letišti, pak ještě x tisícikorunový připlatek za extra letenky… to je fakt masakr, že takový totální bezmozek běhá mezi námi a má volební právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10638
30.5.24 16:28

Mušle jsou z kovu? 8)
Pokud nedokážeš odpovědět na tuto otázku, vrať se do školky nebo do Jedličkova ústavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.5.24 16:32
@Bytsamsebou píše: Více

Nejsou z kovu, ale mě našli zapomenutý zlomek mušle v kapse. Naštěstí tam, kde to není zakázáno. Ale i tak chtěli vidět, co to mám v kapse u kalhot.

• Citovat
  • Upravit
27572
30.5.24 16:36

:lol: jsem si představila jak máš hrboly na kozách a každý na to čumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10638
30.5.24 16:37
@Janli píše: Více

Kamarádka kdysi do Turecka a zpět pronesla sáček pervitinu v botě. Já loni z Djerby nechtěně nějaké drobné dináry :nevim:. Když jsem viděla, jak na letišti na Djerbě čumí do mobilu a nezajímá je ani, co je v zavazadlech, tak si nedělám iluze, že se někomu podaří propašovat i krokodýla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
30.5.24 16:45

@Bytsamsebou náhoda je blbec. A navíc, kolik by těch mušlí do podprdy dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.24 16:51

Dřív se vozily z dovolené normálně.. to si jako děti nemůžou do kufru přibalit pár mušliček z pláže???! 8o

• Citovat
  • Upravit
10638
30.5.24 16:52
@inkakřivák píše: Více

My z té Djerby dovezli sáček všelijakých mušlí, normálně jsme ho měli v zavazadle. Z Egypta taky normálně všichni mušle nosí. Nebo si tam koupí ty náramky z mušlí (převážně na nohu). Menší množství se fakt neřeší. Ovšem na korál jsou alergičtí. Hned nás všude upozorňují, ať si ani nekupujeme korály od prodejců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10638
30.5.24 16:53

Můžou. Člověk z toho nesmí dělat drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
30.5.24 17:10

Ano, je potřeba děti učit ignorovat pravidla už od mala, ať pak vypadají jako Rusáci či jiné neandrtálské národy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.5.24 17:25

Aneb ignorace a slaboduchost v praxi…. :roll:
Když si každý odveze pár mušliček, je z toho pár tun ročně. Rozkrádání přírodního bohatství v praxi. Země, které to zakazují, ví proč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat