Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy Evo?
Přidejte zkušenost s Mutsy EvoAhoj, chtěla bych tento kočárek i do terénu, aby sjel aspoň lesní cestu s kamením a šterkem. Máte někdo zkušenosti? A dál, dá se dokoupit ruční brzda???Neumím si představit být bez ní. Před tím jsem měla Peg Perégo GT3 a tam byla a využívala jsem hodně.
@hubička Ahoj. Mám ho a za mě kamenitá a hrbolatá lesní cesta ne!
Projede to, ale bude se ti sekat a dítě bude natřesený jak řízek.
Já jezdím asfalt, chodníky a cesty z udusané hlíny nebo písku, občas tráva a to je OK.
@quinsley Děkuji, občas jezdíme do Jeseníků, takže hory a sníh.
Ahoj, také se dívám po kočárku, který mi zvládne jak město, tak terén, ptž. my do Jeseníků, a celkově do přírody, chodíme a jezdíme také často
dívala jsem se na Mutsy Evo, že se mi libí dosti vzhledově…mám takové požadavky, že mi je jeden kočárek nějak nemůže splnit..tak jsem se rozhodla, že si koupím přes bazar kočárek do měsa - právě jako tenhle Mutsy, a do terénu si koupíme nový sporták značky Thule - viděla jsem jej „naživo“, paní mi o něm říkala, jak je spokojená při běhu i vycházkách, a jelikož já mám ráda spíše jednoduchost, tak i vzhledově se mi zamlouvá http://www.thule.com/…de-_-1684896
![]()
@ifa.85
Dobry vecer, mam oba - mutsy i thule. A za nas je Thule milacek, i kdyz k nemu mam taky 2 vytky- strasne nesikovne umistene srouby boudy- dite se nekolikrat bouchlo do spanku pri najezdu na vyssi obrubnik a nema polohovani nozicek, to je za me tedy velke minus. Mutsy jedine do mesta, na kocicich hlavach ma nekdy taky, co delat.
Ahoj holky, potřebovala bych už u kočárku použít bezpečnostní pásy a nemohu přijít na to, jak je zapnout. Koupila jsem ho použitý, přijde mi jako kdyby tam něco chybělo. Nevíte, jak na to?
Moc děkuji