Zkušenosti s Mutsy Evo Urban

22
24.5.15 16:09

MUTSY EVO Urban

Ahoj maminky, řeším dilema ohledně kočárku…moc se mi designově líbí Mutsy Evo Urban, ale štvou mě ty spíše negativní názory/recenze…
Jakou máte zkušenost s tímto kočárkem Vy?
(zajímají mě již všude zmíněná pěnová kolečka a kočárek v terénu-já plánuju jen asfalt, chodníky, max nějaká tráva…nějaké kameny, lesy, hory ne…, a pak taky ten sporťák, ten si mi taky zdá nešťastný-hlavně ta krátká stříška a malá hloubka sedu, krátká a úzká sedačka…)
Děkuji za Vaše názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mutsy Evo?

Přidejte zkušenost s Mutsy Evo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1091
24.5.15 16:20

Já jsem tenhle kočárek taky měla vyhlidnutej a moc se mi líbil, ale když jsem ho pak viděla naživo, tak jsem z něj teda nebyla moc odvařená, jako vzhledově se mi líbil pořád, ale přišel mi teda dost fórovej na ty peníze..a nakonec mám objednanej Hartan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.15 16:28

@latulipe
Všude vidím jen takové ty kočárky „kulaté“ (Camarelo atd..)-to se mi nelíbí, nebo nějaké takové podle mě zvláštní Joolz, Bugaboo atd…tento se mi moc líbí, že je takový jednoduchý a přesně podle mého vkusu…ale čtu spíš negativní recenze :-( a to celkem zásadní, nevím co tím sporťákem chtěl výrobce říct…ten je fakt tak jen na léto a do nákupního centra…v zimně a položený si ho nedokážu představit :-(
Bohužel jsem zatím nenašla podobný-lepší, ještě se mi líbí Casualplasy S4+korbička Newmoon, ale ten nikde nemůžu najít na prodejně, ani kam jsem psala…všude jen přímo objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
24.5.15 17:13

@Ivi89 máme ho doma, ale zatím bez mimca… V kraje nás nadchl a přesně srovnával a jsme ho s Joollz a bugaboo a vyhrál. Korbicka je krásné velká a prostorná. Forovej mi teda vůbec nepřijde, já měla u dcery hodně kočárku a pro srovnání tenhle je lepší. Jinak co se týče sportaku jo ma kratší stříškou, ale to ma víc kočárku, ale můžeš si dokoupit i prodlouženou sluneční, sedadlo malý není. Dcera se do něj vlezla i s fusakem ve dvou letech a místa tak akorát. Jinak jestli ti vadí kola, tak se daj dokoupit nafukovací, a! e já osobně je v Praze nepotřebují. Kola jsou dost velký a pokud nepojedes vyloženě po horách zvládne to. Nám ho všichni známý teda spíš chvalej co chodej na návštěvy a kamarádky co maj děti, jsou taky nadšený, tak nevím kde jsi četla ty recenze. Já četla vesměs samy pozitiva :nevim:
Jo jinak jestli chceš casualplay S4 tak to je teprve hrozném krap… Já ho měla u dcery a korbicka dobra, autosedacka je menší než maxicosi a sportak je teda malý a jestli ti madlo u mutsy přijde forovy tak tohle je horší a furt mi vrzal podvozek…několikrát jsem ho reklamovala a pak mi stejně řekli, že to ten kočárek dělá. Dystak jukni na sportak ke mě do alba, dcera šla do sportaku někdy v 5 měsících a nohy ji už skoro padali a nešel do uplnyho sedu teda. Jako já se do něj zamilovala, ale hrozné rychle mě zklamal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.15 17:26

@Šmouli88
Mockrát děkuji za pozitivní názor :-) Ráda bych se podívala na nějaké fotečky kočárku, ale máš to asi zamklé pro přátele, že?
No já poslední 3 dny vyhledávám co nejvíce o něm a spíš byly negativní…jakože není nejhorší, ale znovu by ho nekoupily atd..
Ale překvapila jsi mě s tím Casualplay, ten jsem myslela že je ok, svýho času (cca 2 roky nazpět), jsem ho vidívala u moc maminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
24.5.15 17:54

@Ivi89 zamknuty to určité nemám :nevim: hele já četla recenze v zimě a jediný co psali negativní je, že ten košík je nízký nic víc jinak samy pozitiva :nevim: já sním zatím jezdim po doma a byl u jamky, tak mi ho dovezla a taky ho schválila nato jaký kočárky jsme měla :nevim:
A ten casual jsme právě měla před téma dvouma rokama kdy ho měl snad každý, ale od ty doby nic moc. Se koukni, že ho najdeš jako jeden z malá kočárku co je ho mraky v bazarech :lol: jinak ta stříška nnení nejhorší, casual taky nemá vyloženě kryty sportak a měla jsem i moodda a ten ji mel horší a v zimě v pohodě :nevim:
Jako já se do mutsyho zamilovala když mě zklamal ten joollz v krame a ta kůže v doplňcích mi přijde super :think:
Ale znáš to každýmu může vychovat něco jiného, takž názor a názor ;) jenže já u dcery mela kočárů fakt hodně a ideální asi nenajdes kazdej ma naky minusy otázka je co od něj očekávás ty osobně. Byla jsi se na něj kouknout někde v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.15 19:13

Já si myslím, že nejsem zas tak náročná, bude to první dítko a chci aby se mi líbil, ptz koupit nějaký praktický a být z něj „smutná“ jak vypadá, to taky nechci…samozřejmě nechci aby to bylo nějaký chrastítko.
Nemám v plánu nějaké horské cesty, tůry atd…spíš klasika asfalt a chodníky…
Termín mám 1.11., takže bych chtěla aby korbička byla přes zimu, do cca dubna/května, tak snad se tam půl roční dítě vleze…no a z toho sporťáku mám větší obavy…ale asi ho taky zkusím, je mi jasný že každý kočárek má něco.
Ještě jsem ho na živo neviděla, jen spoustu fotek a videí, ale už jsem si našla kde ho mají a chystám se tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
24.5.15 20:53

@Ivi89 hele můžu ti říct, že korbička je opravdu velká. Moje 2,5 léta dcera se tam vleze a koukaj ji jen kotniky :lol: Korbička ti urcite vdrzi ja mam termin 27.7 a pul rok tam určitě vydrží. Kdyby jsi chtěla naky reálný fotky, tak klidně můžu poslat a i rozměry. Ty se teda trochu liší co jsme četla na internetu, korbicka je delší než pisou a to vni mam i usitou vložku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.15 21:29

@Šmouli88 Byla bych moc ráda za fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
24.5.15 21:46

@Ivi89 vydržíš do zítra, teď se mi to už nechce fotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.15 21:52

@Šmouli88 Jasný, s tím ani nepočítám :-)
Hezký večer a třeba zítra, když sepodaří - děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 14:11

Ahoj. Já mám mutsy igo a mužů jen doporučit. Jezdíme i do terénu, skládá se lehce, vse super. Kamosky mají joolz a bugaboo a náš je 100%ve všem. Joolz malý Kosík a blbe se skládá a bugaboo tak ten už mi leze na nervy tím, ze ho mají všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.7.15 10:32

@Ivi89 Můžu se zeptat, jestli si ho nakonec pořídila? :) Já ho mám jako favorita mezi kočárky, ale ještě jsem ho neviděla naživo (termín mám 18.12).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.8.15 20:34

Info pro ty, ktere o nem uvazuji. Uz bych ho neporidila, myslim, ze za podobnou cenu se da sehnat lepsi kocar. Hluboka korba ok, ale museli jsme vymenit ta penova kola za nafukovaci, s temi penovymi se naprosto nedalo jezdit. Ale pak prisel cas na sportak. Za me tedy hruza, treba jsem narocna, ale mam k porovnani jeste sportovni kocar znacky Thule a ten je oproti Mutsy teda milacek! Sportak- nejde poradne do sedu, naprosto nejvic me vytaci kratka a blba striska, na dite neustale svitilo, musela jsem poridit slunecni clonu Dooky a i tak me to pekne stve, porad tam musim neco stelovat!!! Celkove se blbe ovlada, predni kolecka se zaseknou v kazde dire, nekdy mam pocit, ze je ulomim- jezdim s nim jen ve meste, v terenu jsem to radeji ani nezkousela. UV clona, ok, ale neda se do ni vlizt zadnym okenkem, takze kdyz diteti vypadne dudlik, lezete tam skrz nohy jak blazni :lol: kdyz kocar slozim a chci ho dat do auta za to jejich chytre vymyslene ucho, vysypu cely kosik. No opravdu uz bych ho nekoupila, pouzivam ho jen do obchodu, kde bych se s Thule nevytocila. Ovsem vizuelne je paradni, akorat priste bych vybirala i podle toho praktickeho hlediska… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.16 11:21

Ahoj. Vlastním kočár Mutsy Evo standard. Urban se liší spíš už jen designem. Kočár používám už 2 roky a musím říct, že jsem s ním spokojená. Používám ho především do města. Potřebovala jsem lehký a skladný kočár, což pro mě na 100% splňuje. Mám pěnový kolečka. Je pravda, že když jsem jezdila s korbou a s čerstvým miminem, tak jsem nerada jezdila po dlažebních kostkách, protože to dost drncalo. O pěnové kolečka se zas nemusím nijak starat.
Stříška u sporťáku je krátká, pokud je dítě v lehu. Asi opravdu záleží, jak je kdo náročný, protože např. ta stříška mi přijde už jako prkotina. Pokud dítě usnulo a svítilo na něho, tak jsem s ním šla ve stínu, nebo jsem jednoduše přehodila plenu. Problém vyřešen.
Co se týče košíku, měla jsem strach, že když je košík tak zešikmený, že mi z něho bude všechno vypadávat. Nic jsem teda neztratila a nakonec byl fajn, hlavně když jsem pod kočár dávala tašku s nákupem. Šla tam jednoduše usadit a i jednoduše vyjmout. Navíc další plus je, že se dá mezi kolečka krásně usadit malý nákupní košík z obchodu a mám volné ruce na nakupování.
Ano, v pláštěnkách nejsou okýnka, jen díry na vzduch, ale kolikrát mi to okýnko pochybělo? Asi 2×? Taky žádná tragédie.
Za mě určitě palec nahoru.
Věřím, že mi v kočáru odjezdí i druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí