Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, řeším dilema ohledně kočárku…moc se mi designově líbí Mutsy Evo Urban, ale štvou mě ty spíše negativní názory/recenze…
Jakou máte zkušenost s tímto kočárkem Vy?
(zajímají mě již všude zmíněná pěnová kolečka a kočárek v terénu-já plánuju jen asfalt, chodníky, max nějaká tráva…nějaké kameny, lesy, hory ne…, a pak taky ten sporťák, ten si mi taky zdá nešťastný-hlavně ta krátká stříška a malá hloubka sedu, krátká a úzká sedačka…)
Děkuji za Vaše názory ![]()
Máte zkušenost s Mutsy Evo?
Přidejte zkušenost s Mutsy EvoJá jsem tenhle kočárek taky měla vyhlidnutej a moc se mi líbil, ale když jsem ho pak viděla naživo, tak jsem z něj teda nebyla moc odvařená, jako vzhledově se mi líbil pořád, ale přišel mi teda dost fórovej na ty peníze..a nakonec mám objednanej Hartan
@latulipe
Všude vidím jen takové ty kočárky „kulaté“ (Camarelo atd..)-to se mi nelíbí, nebo nějaké takové podle mě zvláštní Joolz, Bugaboo atd…tento se mi moc líbí, že je takový jednoduchý a přesně podle mého vkusu…ale čtu spíš negativní recenze
a to celkem zásadní, nevím co tím sporťákem chtěl výrobce říct…ten je fakt tak jen na léto a do nákupního centra…v zimně a položený si ho nedokážu představit ![]()
Bohužel jsem zatím nenašla podobný-lepší, ještě se mi líbí Casualplasy S4+korbička Newmoon, ale ten nikde nemůžu najít na prodejně, ani kam jsem psala…všude jen přímo objednat.
@Ivi89 máme ho doma, ale zatím bez mimca… V kraje nás nadchl a přesně srovnával a jsme ho s Joollz a bugaboo a vyhrál. Korbicka je krásné velká a prostorná. Forovej mi teda vůbec nepřijde, já měla u dcery hodně kočárku a pro srovnání tenhle je lepší. Jinak co se týče sportaku jo ma kratší stříškou, ale to ma víc kočárku, ale můžeš si dokoupit i prodlouženou sluneční, sedadlo malý není. Dcera se do něj vlezla i s fusakem ve dvou letech a místa tak akorát. Jinak jestli ti vadí kola, tak se daj dokoupit nafukovací, a! e já osobně je v Praze nepotřebují. Kola jsou dost velký a pokud nepojedes vyloženě po horách zvládne to. Nám ho všichni známý teda spíš chvalej co chodej na návštěvy a kamarádky co maj děti, jsou taky nadšený, tak nevím kde jsi četla ty recenze. Já četla vesměs samy pozitiva ![]()
Jo jinak jestli chceš casualplay S4 tak to je teprve hrozném krap… Já ho měla u dcery a korbicka dobra, autosedacka je menší než maxicosi a sportak je teda malý a jestli ti madlo u mutsy přijde forovy tak tohle je horší a furt mi vrzal podvozek…několikrát jsem ho reklamovala a pak mi stejně řekli, že to ten kočárek dělá. Dystak jukni na sportak ke mě do alba, dcera šla do sportaku někdy v 5 měsících a nohy ji už skoro padali a nešel do uplnyho sedu teda. Jako já se do něj zamilovala, ale hrozné rychle mě zklamal ![]()
@Šmouli88
Mockrát děkuji za pozitivní názor
Ráda bych se podívala na nějaké fotečky kočárku, ale máš to asi zamklé pro přátele, že?
No já poslední 3 dny vyhledávám co nejvíce o něm a spíš byly negativní…jakože není nejhorší, ale znovu by ho nekoupily atd..
Ale překvapila jsi mě s tím Casualplay, ten jsem myslela že je ok, svýho času (cca 2 roky nazpět), jsem ho vidívala u moc maminek…
@Ivi89 zamknuty to určité nemám
hele já četla recenze v zimě a jediný co psali negativní je, že ten košík je nízký nic víc jinak samy pozitiva
já sním zatím jezdim po doma a byl u jamky, tak mi ho dovezla a taky ho schválila nato jaký kočárky jsme měla ![]()
A ten casual jsme právě měla před téma dvouma rokama kdy ho měl snad každý, ale od ty doby nic moc. Se koukni, že ho najdeš jako jeden z malá kočárku co je ho mraky v bazarech
jinak ta stříška nnení nejhorší, casual taky nemá vyloženě kryty sportak a měla jsem i moodda a ten ji mel horší a v zimě v pohodě ![]()
Jako já se do mutsyho zamilovala když mě zklamal ten joollz v krame a ta kůže v doplňcích mi přijde super ![]()
Ale znáš to každýmu může vychovat něco jiného, takž názor a názor
jenže já u dcery mela kočárů fakt hodně a ideální asi nenajdes kazdej ma naky minusy otázka je co od něj očekávás ty osobně. Byla jsi se na něj kouknout někde v obchodě?
Já si myslím, že nejsem zas tak náročná, bude to první dítko a chci aby se mi líbil, ptz koupit nějaký praktický a být z něj „smutná“ jak vypadá, to taky nechci…samozřejmě nechci aby to bylo nějaký chrastítko.
Nemám v plánu nějaké horské cesty, tůry atd…spíš klasika asfalt a chodníky…
Termín mám 1.11., takže bych chtěla aby korbička byla přes zimu, do cca dubna/května, tak snad se tam půl roční dítě vleze…no a z toho sporťáku mám větší obavy…ale asi ho taky zkusím, je mi jasný že každý kočárek má něco.
Ještě jsem ho na živo neviděla, jen spoustu fotek a videí, ale už jsem si našla kde ho mají a chystám se tam ![]()
@Ivi89 hele můžu ti říct, že korbička je opravdu velká. Moje 2,5 léta dcera se tam vleze a koukaj ji jen kotniky
Korbička ti urcite vdrzi ja mam termin 27.7 a pul rok tam určitě vydrží. Kdyby jsi chtěla naky reálný fotky, tak klidně můžu poslat a i rozměry. Ty se teda trochu liší co jsme četla na internetu, korbicka je delší než pisou a to vni mam i usitou vložku
@Šmouli88 Jasný, s tím ani nepočítám ![]()
Hezký večer a třeba zítra, když sepodaří - děkuji ![]()
Ahoj. Já mám mutsy igo a mužů jen doporučit. Jezdíme i do terénu, skládá se lehce, vse super. Kamosky mají joolz a bugaboo a náš je 100%ve všem. Joolz malý Kosík a blbe se skládá a bugaboo tak ten už mi leze na nervy tím, ze ho mají všichni
@Ivi89 Můžu se zeptat, jestli si ho nakonec pořídila?
Já ho mám jako favorita mezi kočárky, ale ještě jsem ho neviděla naživo (termín mám 18.12).
Info pro ty, ktere o nem uvazuji. Uz bych ho neporidila, myslim, ze za podobnou cenu se da sehnat lepsi kocar. Hluboka korba ok, ale museli jsme vymenit ta penova kola za nafukovaci, s temi penovymi se naprosto nedalo jezdit. Ale pak prisel cas na sportak. Za me tedy hruza, treba jsem narocna, ale mam k porovnani jeste sportovni kocar znacky Thule a ten je oproti Mutsy teda milacek! Sportak- nejde poradne do sedu, naprosto nejvic me vytaci kratka a blba striska, na dite neustale svitilo, musela jsem poridit slunecni clonu Dooky a i tak me to pekne stve, porad tam musim neco stelovat!!! Celkove se blbe ovlada, predni kolecka se zaseknou v kazde dire, nekdy mam pocit, ze je ulomim- jezdim s nim jen ve meste, v terenu jsem to radeji ani nezkousela. UV clona, ok, ale neda se do ni vlizt zadnym okenkem, takze kdyz diteti vypadne dudlik, lezete tam skrz nohy jak blazni
kdyz kocar slozim a chci ho dat do auta za to jejich chytre vymyslene ucho, vysypu cely kosik. No opravdu uz bych ho nekoupila, pouzivam ho jen do obchodu, kde bych se s Thule nevytocila. Ovsem vizuelne je paradni, akorat priste bych vybirala i podle toho praktickeho hlediska… ![]()
Ahoj. Vlastním kočár Mutsy Evo standard. Urban se liší spíš už jen designem. Kočár používám už 2 roky a musím říct, že jsem s ním spokojená. Používám ho především do města. Potřebovala jsem lehký a skladný kočár, což pro mě na 100% splňuje. Mám pěnový kolečka. Je pravda, že když jsem jezdila s korbou a s čerstvým miminem, tak jsem nerada jezdila po dlažebních kostkách, protože to dost drncalo. O pěnové kolečka se zas nemusím nijak starat.
Stříška u sporťáku je krátká, pokud je dítě v lehu. Asi opravdu záleží, jak je kdo náročný, protože např. ta stříška mi přijde už jako prkotina. Pokud dítě usnulo a svítilo na něho, tak jsem s ním šla ve stínu, nebo jsem jednoduše přehodila plenu. Problém vyřešen.
Co se týče košíku, měla jsem strach, že když je košík tak zešikmený, že mi z něho bude všechno vypadávat. Nic jsem teda neztratila a nakonec byl fajn, hlavně když jsem pod kočár dávala tašku s nákupem. Šla tam jednoduše usadit a i jednoduše vyjmout. Navíc další plus je, že se dá mezi kolečka krásně usadit malý nákupní košík z obchodu a mám volné ruce na nakupování.
Ano, v pláštěnkách nejsou okýnka, jen díry na vzduch, ale kolikrát mi to okýnko pochybělo? Asi 2×? Taky žádná tragédie.
Za mě určitě palec nahoru.
Věřím, že mi v kočáru odjezdí i druhé dítě.