Mutsy iGo Air - zkušenosti

1
14.11.13 07:42

Mutsy iGo Air

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda nemáte některá doma tento kočárek. Moc se nám libí, ale nikde na něj nemohu najít žadné recenze nebo zkušenosti maminek. Vím, že je to poměrně novinka, ale někdo ho snad už musí mít doma. Budu ráda za každou odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
14.11.13 08:51

@Raqix14 máme ho ted nově v bílé barvě a nemůžu si na něj vůbec stěžovat, je super :palec: krásně a lehce se s ním jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marek Z.
14.11.13 11:59

Máme

Ahoj, máme ho v černé. Pořádně jezdit s ním ale budeme, až tak v únoru.
Každopádně nás přesvědčil jednoduchostí, váhou, stabilitou, ovladatelností, vysoko nastavitelnou rukojetí. Jednoduše dotažený design, což je vidět na první pohled.
Jsem na něj však zvědav v terénu a za sněhu.
K rozhodnutí nám také pomohla 20% sleva v Babyparku.

• Citovat
  • Upravit
28
22.6.14 11:11

@toys Ahoj,chci se zeptat, jestli je Igo vhodny i do nejakeho terenu. Nebo zvlada jen město? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.6.14 11:12
@marek Z. píše:
Ahoj, máme ho v černé. Pořádně jezdit s ním ale budeme, až tak v únoru.
Každopádně nás přesvědčil jednoduchostí, váhou, stabilitou, ovladatelností, vysoko nastavitelnou rukojetí. Jednoduše dotažený design, což je vidět na první pohled.
Jsem na něj však zvědav v terénu a za sněhu.
K rozhodnutí nám také pomohla 20% sleva v Babyparku.

Ahoj prosim zvlada kocarek Igo i teren? Nebo jen město? Jak jste spokojeni? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.6.14 13:13

@toys ahoj, prosim jak zvlada kocarek horsi chodnik, kostky nebo nejakou upravenejsi lesni cestu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.1.15 15:09

Nějaká čerstvá novinka ohledně podvozku Igo air? dost nad ním přemýšlím a zajímal by mě jak zvládá terén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.2.15 22:31

Taky nad ním přemýšlím a moc se tady o něm nepíše a o víkendu na něj mají slevu 14%. Asi ho koupím a pak vám sem napíšu jak jsem s ním spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.15 19:24

Nějaký novinky holky??? Mám vybraný zatím I coo peak air, ale tenhle vypadá vzhledově mnohem líp. :-) Nevíte už někdo jak projede ten horší terén? Kostky atd??

• Citovat
  • Upravit
6100
29.4.15 19:26

Já se omlouvám místo obnovení diskuze jsem dala anonym. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
1.4.16 10:24

Ahoj! Obnovuji diskuzi! Uvažujeme nad koupí kočárku Mutsy IGO, má tady nějaká maminka zkušenosti? Jaký je? Jak se s ním jezdí v terénu? Narazili jste na nějaká negativa? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.4.16 22:48

zkušenosti

Zkušenosti:
Mám odpružený podvozek - vzadu i vepředu, jezdím s hlubokou korbičkou, malá má cca 6 kilo. Kočárek zvládá i větší terén. Ve vysoké trávě se občas zaboří přední kolečka, ale to už je extrém. Sjet se s ním dají i schody (po zadních větších kolech). Kočárek je velmi lehký, takže se s ním dobře manévruje. Jezdíme po polňačkách, asfaltu, kostkách v historickém centru… vše v pohodě. Je jasné, že to drncá, ale jiné zase houpají, takže kdo chce mít dítě úplně v klidu, ať ho nechá doma v postýlce. :D Čím více je kočárek zatížený (např. nákupem v košíku), tím lépe pruží a lépe se s ním např. najíždí na chodník, či houpe.

Negativa:
Brzda - při odbržďování si vždy zašpiním špičku boty - u nového typu již vyřešeno kolíbkou.
Madlo - zajišťování uprostřed, tam kde mám ruku, když řídím jen jednou. Jde to, ale bez toho by to bylo super - u nového již vyřešeno. :)

Případně se ptejte, lítám s ním několik hodin denně venku, takže opravdu ozkoušený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí