Mutsy, Jogger nebo úplně jiný?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1298
7.10.15 10:03

Mutsy, Jogger nebo úplně jiný?

Máme kočár Tako junamo Motostyle, s kterým jsme hrozně spokojený. Byl s náma za ty čtyři měsíce, co máme malou u moře na kamenných plážích, na na vrcholcích hor, v několika zoo, v bahně, na loukách, v lese, prostě zvládá naprosto vše bez vytřesení duše malé bez jediného zádrhelu. Ale má pro nás jednu obrovskou nevýhodu, je hrozně málo skladný. Hodně často jezdíme autem a je fakt, že i když máme Zafiru, tak když naložíme kočár do kufru, je problém tam dostat ostatní věci třeba na víkend pro zbytek rodiny, problematicky se s ním operuje při různých příležitostech - naposled do lanovky, jsme ho museli rozebrat a nést dva lidi kočár a já malou, abychom se do lanovky dostali.. Různě kde jsou schody, kde by se dalo vzít dítě do ruky a kočár by vzal druhý, tak je pro nás problém, protože to nedokážeme. Z toho důvodu se poohlížíme po novém sporťáku. Priority pro nás jsou myslím jasné. Musí jít do úplného lehu, musí zvládat co nejvíc terénu, a musí být skladný a jednoduchý na skládání a hlavně řešení musí být pohodlné pro malou. Trochu oříšek :-). Včera jsme se byli podívat na kočárky a zaujali nás dva (Mutsy Igo - ten by šel eventuelně vyměnit za náš stávající, myslím, že ho asi dokáže plnohodnotně nahradit) nebo Baby Jogger City čtyřkolka. Ten spíš jako doplněk k tomu našemu. Buď náš úplně vyměníme nebo jen pořídíme druhý na ty okamžiky, kdy s naším bude složitější manipulace. Kdo s těmato kočárama máte zkušenost? Nebo máte jiný typ pro naše potřeby, ti z vás, kdo jsou také akční jak my?:-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ariadne
7.10.15 10:18

Jestli jogget tak s nafukovacimi koly. My mame 3kolku gt a drzi, ale nehoupe. Maji tusim i jiny nafukovaci do terenu.

Jinak BJ je super skladny. Manzel si to pochvaluje, ze se zvladneme nalozit i na dovcu :palec:

• Citovat
  • Upravit
2149
7.10.15 10:25

Mám BJ citi mini čtyřkolku a BJ elite. S oběma jsem moc spokojená, Elite je víc do terénu a Citi mini je zase skladnější. Ale to skládání je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.10.15 10:33

Ale za mne teda city mini do terenu neni.. ani ten GT (ten mam), je to super kocarek, ale terenni kocarek to proste neni.

• Citovat
  • Upravit
12651
7.10.15 10:38

@Any11 Podle mě teda lehčí terén, třeba polňačku, zvládne bez problémů.

Jinak mrkni na ten Elite. CM je teda skladnější, ale i ten Elite se dá krásně složit. Ten terén zvládne v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.10.15 10:44

@jessikka Jiste, ale pozadavek „musí zvládat co nejvíc terénu“ nesplnuje.

Mne to bylo jedno, na tohle jsem mela satek nebo nositko. U prvni jsem mela Mutsy Urban Rider.. to byl pro mne terenni kocarek.

• Citovat
  • Upravit
7974
7.10.15 10:50

@plzenacka Pro to, co potřebuješ, bych jako druhý koupila City Mini GT. Není to vysloveně teréňák, ale jízdně na tom bude podobně jako ten iGO a stojí polovic. Plus je opravdu hodně skladný. Akorát teda je to trojkolka bez polohování nožiček. U mimča to nijak nevadí, vejde se komplet na tu lehací část, ale někomu to později vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.10.15 10:50

Mám Mutsy Evo a plná spokojenost. Je hodně skladný a lehký. Do úplného terénu ale není, i když ledacos projede, přece jen kola nejsou nafukovací. To nemá ani ten Igo - ten je podle mě vachrlatější než Evo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí