Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, koupili jsme mutsy urban rider ale bohužel bez návodu najde se tady prosím někdo kdoby mi ho třeba poslal na mail? Jsem tedy docela bezradná děkuju Andrea
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban Riderkdyž se zaregistruješ na těchto stránkách, tak si můžeš stáhnout manuál. jen je to anglicky. český jsem nenašla… http://www.mutsy.nl/…er/technical
Ahoj tak tu som holkam scanovala návod na urban ridra.;-) http://fotky.ludra.cz/v/mutsy+navod/
Ahoj moc dík za návod…hledala jsem jej ale i tak mám ještě dotaz i k ostatním, nevíte k čemu jsou na sporťáku ze spodu ty háky? nějak nevím co s tím. Zvažuji že dám malou konečně do sporťáku nechce už jezdit v korbě a zkoumám teprve teď. Kdy nejdříve jste dávali děti do sporťáku, nedá se dát úplně do roviny ale skoro. Malé je 5měsíců a už se sama přitáhne za moje ruce do sedu…dík moc za radu!!!
Sonka4 píše:
Ahoj moc dík za návod…hledala jsem jej ale i tak mám ještě dotaz i k ostatním, nevíte k čemu jsou na sporťáku ze spodu ty háky? nějak nevím co s tím. Zvažuji že dám malou konečně do sporťáku nechce už jezdit v korbě a zkoumám teprve teď. Kdy nejdříve jste dávali děti do sporťáku, nedá se dát úplně do roviny ale skoro. Malé je 5měsíců a už se sama přitáhne za moje ruce do sedu…dík moc za radu!!!
Ahoj,ty háky slouží ke složení kočárku,musíš je strčit mezi ty dvě tyčky mezi předníma koly.Kočárek jde složit jen se směrem jízdy.
Jestli chceš jezdit v proti směru aby jsi na malou viděla tak ty haky nemusíš nikam zasrkávat.
MOje malá měla 5,5 měs.jak šla do sporťáku.
dík, moc za odpověď. Právě jsme to dnes zkoušeli ale byla jsem jen venku před barákem a měla malou čelem k sobě, takže mi to tam přišlo zbytečné a moc jsem to nepochopila. Musím ho hned vyzkoušet a složit. ještě jednou dík za rychlou reakci ![]()
ještě bych měla maličkost…na tom sporťáku je zespod ještě jedna šňůrka na sucháč a je tam jeden cvoč ek. Když ho dám proti směru jízdy tak jsem ho obmotala o tyč která „je jinak na ty háky“ opačně zase nevím co s tím…možná nic ale pro jistotu se ptám. Ještě jednou dík za odpověď.
Správně jsi vydedukovala, že šňůrka se sucháčem se přichycuje za ty tyčky když je kočárek proti směru. Je tam proto, aby sed/leh držel a nesesouval se, když se do napolohovaného kočárku dá dítě. Pokud máš kočárek po směru, tak tuto službu zajistí právě umístění těch dvou háků mezi tyčky (jejichž hlavní funkce je při skládání podvozku i se sporťákem). Pokud máš kočárek po směru, pásek se sucháčem jen schováš do sedačky.
Prosím o radu, v návalu horlivosti jsem sundal potah sporťáku MUTSY (typ asi urban rider rv. 2004) a nyní nejsem schopen nasadit. U výrobce se mi registrovat nepovedlo, jelikož na kočátku není výrobní číslo. Prosím jakoukoliv radu nebo foto nebo návod jak nasadit.
Dneska jsem si přivezla podvozek mutsy 4rider a za žádnou cenu mi nejde sportovní sedačka nasadit tak, aby byly ty háky mezi těma tyčkama. Do ted jsem měla Mutsy Urban Rider a vim, že tam ty háky maj být, ale prostě mi to nejde… Nevim, jestli má Urban ty tyčky v jiný polozue, že tam mi to šlo… A když skládám kočárek, tak mi přijde, že to je blbost, aby tam byly, že to nepůjde slaožit, ale takhle když tam nejsou, se mi zase ta sedačka (podprdelníček) hýbe směrem nahoru :-/ už fakt nevim, co s tím. Nejdřív jsem se lekla, že je na každý podvozek jiná sedačka, ale to je blbost. Poradíte prosím? Děkuji!!!
Dobrý den, nemáte prosím někde radu jak připevnit boční čšásti potahu zpět na sporotvní nástavbu Mutsy? SUndala jsem i ty boční ochranné části, vypadalo to jednodušše, ale teď ani za nic nemůžu přijít na to jak to dát zpět…děkuji moc všem. Michaela