Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, dneska se mi kousnul kočár a nejde složit
zápasila jsem s tim a až na po xté se to podařilo. Máte někdo zkušenost, co s tim? V záruce už není, do servisu se dostanu až koncem týdne a potřebuju skládat kočár do auta. Už v obchodě to prodavačce šlo u jednoho kočáru špatně.
@tvrzik
tak to je dobry samoreseni. U nas se obavam nezafunguje. A kupovat novy podvozek, kdyz kocar pouzivam uz dlouho jen malokdy, spis ho schovavame jen kvuli letu na spani u vody a vozeni veci k vode, se mi nechce. Jenze ted ho par dni jako na potvoru potrebuju ![]()
@tvrzik diky
mame 4rider lightweight. Kdyz to jinak nepujde, budu tahat do auta vozik, tech par dni snad zvladnu.
Ahoj, oživuji diskuzi, chystám se prodat starší mutsy urban, téměř nikdy jsem ho neskládala (nepotřebovala jsem), ale teď, když jsem to chtěla zkusit, postupuji dle návodu, rukojeť se zasune, ale kočárek složit nejde - máte na to nějaký „fígl“ nebo nevíte, čím by to mohlo být?
@Cassy25
Po leve strane rukojeti, jakoby u korbicky, je takove kolecko, to se musi vytahnout a zaroven se rukojet musi zasouvat dolu. Pokud to nepujde, pouzijte na rukojet trosku hrubsi sily, jakoby ji rychle a silne zasunte dolu a zaroven musite mit vytazene to kolecko po strane.